A kto powiedział, że myje go w zmywarce? Nawet jej nie mam w chacie. To są chujowej jakości kubki, lepsze można za dychę na allegro dostać z własnym nadrukiem.JEDI_V pisze: ↑13 kwie 2025, o 07:16Wszystkie kubki z nadrukami i roznej masci farbami zawsze wyblakna w zmywarce, chemia zawarta w tabletkach nadaje sie do mycia glowic samochodowych i wam jednemu z drugim smierdzacemu leniowi ciezko umyc kubek ukochanego klubu reczniedisu pisze: ↑13 kwie 2025, o 04:12Mam kubek z tymi eRkami. Po kilku myciach wewnętrzny spód zaczął mieć pajączki na całej szerokości. Niby nie przeszkadza w korzystaniu, ale wygląda nieestetycznie. Z kolei przezroczyste szklanki z herbem mam wrażenie że tracą kolory z każdym użyciem.Elmer pisze: ↑12 kwie 2025, o 23:09Kupował z Was ktoś ostatnio kubki w sklepie Ruchu? Zdecydowałem się na zakup kilku w najgorszych czasach dla klubu. Było na nich, że można myć w zmywarce. Mam teraz komplet białych kubków. Wszystko zeszło. Jakiś czas później kupiłem kubki w Barcelonie (nie klubowy, od jakiegoś Hiszpana na La Rambli z jakimiś tam badziewiami), do dzisiaj mam, nic nie zeszło.
Jak u nas teraz wygląda kwestia kubków? Trzeba je traktować jak porcelanową filiżankę żeby wszystko nie zlazło?
Naprawdę bardzo słaba jakość...![]()
Grafika wykonana ceramicznie jak reszta kubka daje rade.
Działania marketingowe
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Działania marketingowe
-
Bzdura, kubki z byle pepco czy innej ikei są jak nowe po myciu w zmywarce. A to ze klub oszczędza na jakości to nie wina ludzi co kupili zmywarkę, żeby w niej myć. Druga sprawa 80zl za koszulkę? Komuś sufit na łeb spadł z tą marża? Zwykle koszulka plus nadruk? Ile oni mają tej marży 300%? Koszulka 100% bawełna 135g/m2 na adlerze kosztuje 18 złoty brutto. Nasza jest z egipskiej bawełny czy co? Albo z kaszmiru? Plus nadruk chociaż jak dobrze pamiętam za pomocą cashbacku sfinansowaliśmy taką maszynę, więc koszty wytworzenia niższe o nadrukJEDI_V pisze: ↑13 kwie 2025, o 07:16Wszystkie kubki z nadrukami i roznej masci farbami zawsze wyblakna w zmywarce, chemia zawarta w tabletkach nadaje sie do mycia glowic samochodowych i wam jednemu z drugim smierdzacemu leniowi ciezko umyc kubek ukochanego klubu reczniedisu pisze: ↑13 kwie 2025, o 04:12Mam kubek z tymi eRkami. Po kilku myciach wewnętrzny spód zaczął mieć pajączki na całej szerokości. Niby nie przeszkadza w korzystaniu, ale wygląda nieestetycznie. Z kolei przezroczyste szklanki z herbem mam wrażenie że tracą kolory z każdym użyciem.Elmer pisze: ↑12 kwie 2025, o 23:09Kupował z Was ktoś ostatnio kubki w sklepie Ruchu? Zdecydowałem się na zakup kilku w najgorszych czasach dla klubu. Było na nich, że można myć w zmywarce. Mam teraz komplet białych kubków. Wszystko zeszło. Jakiś czas później kupiłem kubki w Barcelonie (nie klubowy, od jakiegoś Hiszpana na La Rambli z jakimiś tam badziewiami), do dzisiaj mam, nic nie zeszło.
Jak u nas teraz wygląda kwestia kubków? Trzeba je traktować jak porcelanową filiżankę żeby wszystko nie zlazło?
Naprawdę bardzo słaba jakość...![]()
Grafika wykonana ceramicznie jak reszta kubka daje rade.
- Radvan138
- Kontakt:
Tak se ogladam ten sklep, niezle ich pogrzalo z tymi cenami. Ani to ladne, ani warte ceny.
-
- Kontakt:
czasu na szpil chyba dzisiej juz niy bydzie
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Odnośnie cen to mogłoby być taniej, mogłoby być drożej... My nie som w stanie zamawiać tak jak legia po kilka tysięcy sztuk każdego gadżetu, czy koszulki.
Jo mom wrażenie że od czasu 1 ligi sklep polecioł na ryj i traktują go w klubie po macoszemu.
Nie ma wieści z Cichej, nie ma zaś nic nowego co chwila tak jak kiedyś.
Jak my byli we 1 lidze to sie chwalili w klubie ze my som ze sprzedażą w sklepie w top 6 w Polsce.
I nadeszła ekstraklasa i sklep został olany totalnie. Jo jes fest ciekawy o zestawienie przychodów że sklepu z 2, 1 ligi a potem z ekstraklasy i teroz.
Bo coś mi się zdaje że to sie posypało
Jo mom wrażenie że od czasu 1 ligi sklep polecioł na ryj i traktują go w klubie po macoszemu.
Nie ma wieści z Cichej, nie ma zaś nic nowego co chwila tak jak kiedyś.
Jak my byli we 1 lidze to sie chwalili w klubie ze my som ze sprzedażą w sklepie w top 6 w Polsce.
I nadeszła ekstraklasa i sklep został olany totalnie. Jo jes fest ciekawy o zestawienie przychodów że sklepu z 2, 1 ligi a potem z ekstraklasy i teroz.
-
- Kontakt:
Kubki - no cóż blakną po myciu w zmywarce - mam ich kilkadziesiąt pewnie.
Porcelanowe filiżanki i kubki np. te w kształcie herbu trzymają się dzielnie ale myję je tylko ręcznie bo szkoda strasznie by było, gdyby miały wyblaknąć.
Jak wychodziły pierwsze wypusty kubków to praktycznie każdy nowy kupowałem - teraz tylko czekam aż się zmyją całkowicie, żeby podmienić na nowy. Taka ich uroda.
Za to Porcelana Bogucice faktycznie powinna być podkreślana i wyróżniona jako producent przy ich wyrobach w sklepie Ruchu.
Porcelanowe filiżanki i kubki np. te w kształcie herbu trzymają się dzielnie ale myję je tylko ręcznie bo szkoda strasznie by było, gdyby miały wyblaknąć.
Jak wychodziły pierwsze wypusty kubków to praktycznie każdy nowy kupowałem - teraz tylko czekam aż się zmyją całkowicie, żeby podmienić na nowy. Taka ich uroda.
Za to Porcelana Bogucice faktycznie powinna być podkreślana i wyróżniona jako producent przy ich wyrobach w sklepie Ruchu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Było mówione, że CAŁA kasa idzie w zespół po awansie. Wyszło jak wyszło i teraz nie ma na nic. Ot prosta matematykaWaserwaga pisze: ↑13 kwie 2025, o 11:04Jak my byli we 1 lidze to sie chwalili w klubie ze my som ze sprzedażą w sklepie w top 6 w Polsce.
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
U mnie nie wyblaklo, ale folia zlazła.
Syn ma kubek z Uranii i wszystko jest ok
Syn ma kubek z Uranii i wszystko jest ok
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
Ja bym napisał coś o cenach ze sklepu, ale wtedy ruszyłaby taka lawina, takie gówno by się rozlało, że znowu Ruch byłby prawdopodobnie na 1 stronach gazet... i niewierze w to, że tylko ja to wiem. Wie to pewnie sporo osób, ale trzymają gebe na kłódke albo... nieważne.
zresztą o sytuacji w drużynie też wie na forum parę osób, ino jak wyżej.
-
- Kontakt:
Jak powiedziałeś "A" to powiedz i "B".fRoś pisze: ↑13 kwie 2025, o 14:03Ja bym napisał coś o cenach ze sklepu, ale wtedy ruszyłaby taka lawina, takie gówno by się rozlało, że znowu Ruch byłby prawdopodobnie na 1 stronach gazet... i niewierze w to, że tylko ja to wiem. Wie to pewnie sporo osób, ale trzymają gebe na kłódke albo... nieważne.
Właśnie uświadomiłeś całe foRum, że:
- przyczyna kryzysu sportowego jest znana tylko z jakichś powodów ukrywana przed wszystkimi;
- w sklepie mamy do czynienia z jakąś patologią.
Jest sens dalej to ukrywać patrząc na to co się dzieje???
Panie, zmiłuj się nad nami...
-
"nie sra się do własnego gniazda" - z tego założenia pewnie(a może nie???) wychodzili też ci, co są lub byli na forum(a i nie tylko
), i wiedzieli, kto i po co, wcześniej okradał własny klub... Ci co lubią błyszczeć albo i nie, ale wiedzą, niech świecą gębą.

- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widać jak zależy Ci na tym klubie....
Wiem, że ujek katuje ciotkę, ale wolę się nie odzywać ...
Gratulacje fRos ...
-
- Kontakt:
Jak coś wiesz to pisz, a nie takie pi***olenie, że niby jakieś tajne informacje masz. Ostatnio jak ludzie trzymali gęby na kłódki to toczyło się to tak długo aż klub prawie upadł i chyba wszyscy się cieszą, że w końcu to szambo wylało. Teraz trzeba działać jak najszybciej, żeby nie dopuścić do powtórek. No chyba, że jednak to gadanie dla gadania.
-
- Kontakt:
Jak ujek katuje ciotkę, to chyba lepiej iść do ujka i z nim porozmawiać, albo z rodziną i najbliższymi. A nie chodzić do każdego z sąsiadów i opowiadać co się dzieje