Ruch Chorzów - Miedź Legnica / 10.04 Godz 20:45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Jadajada
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów - Miedź Legnica / 10.04 Godz 20:45

#226 Post autor: Jadajada » 11 kwie 2025, o 07:14

realmaniak pisze:
10 kwie 2025, o 23:25
Im nie należy śpiewać, "ku*wa mać Chorzów grać" ponieważ Ruch to My, tylko " wasze matki..." bo albo opierdalają mecze u buka albo grają na zwolnienie trenera czyli na jedno wychodzi. Oficjalnie są najgorsza drużyna jaka pamiętam na Ruchu, mieliśmy może wynikowo słabsze ale był zawsze tego jakiś powód albo długi, albo słabi piłkarze bo na innych nie było na stać ale zawsze człowiek jakoś się z nimi identyfikował i nawet był w stanie przyjąć 3 spadki z rzędu bo wiedział o co chodzi ale dla tych kopaczy mam już tylko pogardę i najchętniej życzyłbym im wszystkim połamania nóg żeby ich więcej nie oglądać w Naszym Ruchu! Co wy ku*rwa robicie?
To moze byc powod. Nie wiedze w temacie, ale nie wiadomo czy tam jest jakakolwiek kasa. Prezentuja tylko nowe kluby partnerskie. Kiedys jeszcze jakies salony fryzjerskie i restauracje. Choc nie wiem co oni z tego mieli? Znizke na uslugi? Przeciez taki lokal nie oplaci nawet jednej wyplaty grajkowi. Przykleili kilka milionow za te duze mecze, ale wiadomo, ze dlugi trzeba splacac i kasa sie ulatnia.
Zeby zaraz nie bylo, ze na trening nie wychodza, bo od stycznia kasy nie dostaja, czy cos w tym stylu.
Mam nadzieje, ze to tylko czarny scenariusz.

Co do meczu to nie ma co komentowac. Po raz kolejny. Wisienka na torcie to jest Szczepan, napastnik, ktory co mecz fauluje bez opamietania na prawo i lewo i ma najwiecej zoltych kartek w lidze? Dobrze licze? 11 kartek? Napastnik?
Obraz nedzy i rozpaczy.

Chcialbym, zeby zaczelo "gryzc" i Szulczek moglby zostac nawet do konca swiata, ale realia sa takie, ze on stracil kontrole, nie ma zadnego pomyslu

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#227 Post autor: Slawko » 11 kwie 2025, o 07:18

Jeszcze a propos Monety w 1 składzie.
Może to jest tak, że jako jeden z nielicznych trenuje, nie chla i generalnie jest profesjonalistą.

Tak, czy owak w szatni na 100%, jest gnój, ekipa obiezyswiatow poszła w tango, trener stracił kontrolę a prezes się uśmiecha 🤣
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

scaneRboy
Kontakt:

#228 Post autor: scaneRboy » 11 kwie 2025, o 07:24

Ozor pisze:
11 kwie 2025, o 07:08
Od awansu do ekstraklasy następuje festiwal błędów w zarządzaniu klubem .
Tak się dzieje, jak nie masz niezależności finansowej.

Ja to jakoś łącze z odejściem Marka, ale też Marcina.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

pko
Kontakt:

#229 Post autor: pko » 11 kwie 2025, o 07:29

[Login ON]

no co wy ? dajcie im czas ? kibice sukcesu!!
to nie te czasy żeby było biegane po murawie

[Login OFF]

iglo
Kontakt:

#230 Post autor: iglo » 11 kwie 2025, o 07:36

jak rozpierdzielic drużynę odcinek kolejny. Nic nie działa. Preisler widać że chce, Mo już zaczyna się gubić jak reszta. Podstawowy pakiet zmian w meczu dwóch obrońców z czego jeden wyróżniający (Preisler) i jeden wczoraj nienajgorszy (Konczowski). Stary jestem, ja nauczony jestem że formacja obrony to przeważnie monolit i zmiany generalnie z powodu kontuzji lub kiedy trzeba bronić wyniku. My musimy gonić i zostawiamy na boisku Adkonisa (za długo) i Borowskiego.
Drużyna rozpierdzielona - jest.

Teraz czas na etap II - rozpierdzelenie trybun
wczoraj już pierwsze oznaki, absolutnie nie dziwie się reakcji, jak dla mnie i tak zbyt słaba. Niech rządzący klubem pamiętają o jednym - trybuny (kibice) to jedyne co działa i zawsze działało w tym klubie. Chcecie mieć przeciw sobie kibiców (to do zarządu) to róbcie tak dalej, a w zasadzie nie róbcie nic tak jak do tej pory.

W niedziele jest plan wybrać się na Stal - idealny test gdzie jesteśmy na tle czerwonej latarni ligi (pozycja za cały sezon - bo w tej rundzie nasze aspirację są wielkie żeby zając to zaszczytne miejsce)
"Ruch nas rozjechal jak walec, zmiazdzyl, upokorzyl, rozdeptal."

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#231 Post autor: Ozor » 11 kwie 2025, o 07:42

scaneRboy pisze:
11 kwie 2025, o 07:24
Ozor pisze:
11 kwie 2025, o 07:08
Od awansu do ekstraklasy następuje festiwal błędów w zarządzaniu klubem .
Tak się dzieje, jak nie masz niezależności finansowej.

Ja to jakoś łącze z odejściem Marka, ale też Marcina.
Niestety pan Marek niedawno udzielił poparcia w wszystkich aspektach dla prezesa i trenera. Z kolei pan Marcin odpowiada za początek upadku bo on był autorem ekstraklasowej rewolucji w składzie

Jadajada
Kontakt:

#232 Post autor: Jadajada » 11 kwie 2025, o 08:07

Slawko pisze:
11 kwie 2025, o 07:18
Jeszcze a propos Monety w 1 składzie.
Może to jest tak, że jako jeden z nielicznych trenuje, nie chla i generalnie jest profesjonalistą.

Tak, czy owak w szatni na 100%, jest gnój, ekipa obiezyswiatow poszła w tango, trener stracił kontrolę a prezes się uśmiecha 🤣
Bo te wszystkie sentymentalne powroty to kolejny zart. Nikt tak nie robim czasami jakis grajek wroci, czesto w innej roli, a u nas pol skladu byo powrotow, drugie pol "wyczarowanych" cudownie, ktorych giganci lepszych lig nie zauwazyli na rynku transferowym.. teraz Sadlokiem mamy rywalizowac z Wisla, ktora sie go lata temu pozbyla. Ok, na rok max. W awaryjnej sytuacji. A tu dalej lataja konczi, starzynski, sadlok, moneta, szczepan i reszta. Biela po tym meczu juz tez malo kto wymiania w gronie 2-3 osobowym do pozostania w Ruchu. Fajny chlop, ale kazdy ma oczy

Dość

#233 Post autor: Dość » 11 kwie 2025, o 08:24

Przestań Fosa fajny synek. Robota musi mieć przecież nie pójdzie do normalnej pracy za 5k netto. Ściągnie nam nowych wirtuozów latem i razem z wuefista tym razem może im się uda nas spuścić. I kolejny czas odbudowy będzie fajnie, rodzinnie, wyjazdy do pniowkow i innych goczalkowic. Mniej na paliwo wydamy

chorzowski_rsl
Kontakt:

#234 Post autor: chorzowski_rsl » 11 kwie 2025, o 09:43

Zwycięzcy frajer sezonu chyba znany hahahah, żenada
NRŚL GANG

Bialy
Kontakt:

#235 Post autor: Bialy » 11 kwie 2025, o 09:47

Jadajada pisze:
11 kwie 2025, o 07:14
realmaniak pisze:
10 kwie 2025, o 23:25
Im nie należy śpiewać, "ku*wa mać Chorzów grać" ponieważ Ruch to My, tylko " wasze matki..." bo albo opierdalają mecze u buka albo grają na zwolnienie trenera czyli na jedno wychodzi. Oficjalnie są najgorsza drużyna jaka pamiętam na Ruchu, mieliśmy może wynikowo słabsze ale był zawsze tego jakiś powód albo długi, albo słabi piłkarze bo na innych nie było na stać ale zawsze człowiek jakoś się z nimi identyfikował i nawet był w stanie przyjąć 3 spadki z rzędu bo wiedział o co chodzi ale dla tych kopaczy mam już tylko pogardę i najchętniej życzyłbym im wszystkim połamania nóg żeby ich więcej nie oglądać w Naszym Ruchu! Co wy ku*rwa robicie?
To moze byc powod. Nie wiedze w temacie, ale nie wiadomo czy tam jest jakakolwiek kasa. Prezentuja tylko nowe kluby partnerskie. Kiedys jeszcze jakies salony fryzjerskie i restauracje. Choc nie wiem co oni z tego mieli? Znizke na uslugi? Przeciez taki lokal nie oplaci nawet jednej wyplaty grajkowi. Przykleili kilka milionow za te duze mecze, ale wiadomo, ze dlugi trzeba splacac i kasa sie ulatnia.
Zeby zaraz nie bylo, ze na trening nie wychodza, bo od stycznia kasy nie dostaja, czy cos w tym stylu.
Mam nadzieje, ze to tylko czarny scenariusz.

Co do meczu to nie ma co komentowac. Po raz kolejny. Wisienka na torcie to jest Szczepan, napastnik, ktory co mecz fauluje bez opamietania na prawo i lewo i ma najwiecej zoltych kartek w lidze? Dobrze licze? 11 kartek? Napastnik?
Obraz nedzy i rozpaczy.

Chcialbym, zeby zaczelo "gryzc" i Szulczek moglby zostac nawet do konca swiata, ale realia sa takie, ze on stracil kontrole, nie ma zadnego pomyslu

Prezes twierdzi, że nie ma żadnych zadluzen i wszystkie pensje są na bieżąco. :wstyd: czyli pozostaje jakis inny konflikt. Ja obstawiam jednak, że to szatnia gra przeciwko Szulczkowi. Dopóki tu się nie pojawi trener, ktory nie da im sobie wejsc na łeb to nigdy nie będzie dobrze.

Oskar20
Kontakt:

#236 Post autor: Oskar20 » 11 kwie 2025, o 09:54

Kiedyś nie płacili i grali z większym zębem paralityki. Przyjdzie nowy trener i zaczną grać zobaczycie. Jest to niemozliwe mecz sie rozpoczyna a juz 2 razy w trąbę. Grają przeciwko obecnemu trenerowi.

chropaczow
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#237 Post autor: chropaczow » 11 kwie 2025, o 10:16

Oskar20 pisze:
11 kwie 2025, o 09:54
Kiedyś nie płacili i grali z większym zębem paralityki. Przyjdzie nowy trener i zaczną grać zobaczycie. Jest to niemozliwe mecz sie rozpoczyna a juz 2 razy w trąbę. Grają przeciwko obecnemu trenerowi.
Jeśli to prawda, to tym bardziej trzeba pogonic sabotazystow.

Radzionków
Kontakt:

#238 Post autor: Radzionków » 11 kwie 2025, o 10:20

Dziś szal swój zakładam na szyję, lecz z braćmi nie pójdę na mecz... dopóki będziecie z nas kpili, pi***olę cały ten skecz!!!
Tyle na ten temat.

pedro-sbl
Kontakt:

#239 Post autor: pedro-sbl » 11 kwie 2025, o 10:34

Ale to fto gro przeciwko trynerowi?

Szymanski, Sadlok, Szwoch, Konczkowski? Stare koty przy koncu kariery
Kozak? Odzyl za Szulczka i po za tym niy mo poglosu w szatni.
Trojka imprezowiczow zostala wywalona ze skladu.

Ta kadra trzeba rozwalic tak jak tryner godol i zaczac od nowa.

SOBECZKO bez chwila jak zagrol pokozol cos ciykawego jak przehypowany Adkonis bez wszystkie szpile.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#240 Post autor: heli » 11 kwie 2025, o 10:47

dobra wczoraj nie umiałem nic ironicznego napisać po powrocie, ale w sumie
w tej rundzie robimy masa by w przyszłym zrobić rzeźba i zdobyć wszystkie możliwe cele
za Fornalika też była sinusoida, teraz jest sinusoida o większej częstotliwości
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

ODPOWIEDZ