To moze byc powod. Nie wiedze w temacie, ale nie wiadomo czy tam jest jakakolwiek kasa. Prezentuja tylko nowe kluby partnerskie. Kiedys jeszcze jakies salony fryzjerskie i restauracje. Choc nie wiem co oni z tego mieli? Znizke na uslugi? Przeciez taki lokal nie oplaci nawet jednej wyplaty grajkowi. Przykleili kilka milionow za te duze mecze, ale wiadomo, ze dlugi trzeba splacac i kasa sie ulatnia.realmaniak pisze: ↑10 kwie 2025, o 23:25Im nie należy śpiewać, "ku*wa mać Chorzów grać" ponieważ Ruch to My, tylko " wasze matki..." bo albo opierdalają mecze u buka albo grają na zwolnienie trenera czyli na jedno wychodzi. Oficjalnie są najgorsza drużyna jaka pamiętam na Ruchu, mieliśmy może wynikowo słabsze ale był zawsze tego jakiś powód albo długi, albo słabi piłkarze bo na innych nie było na stać ale zawsze człowiek jakoś się z nimi identyfikował i nawet był w stanie przyjąć 3 spadki z rzędu bo wiedział o co chodzi ale dla tych kopaczy mam już tylko pogardę i najchętniej życzyłbym im wszystkim połamania nóg żeby ich więcej nie oglądać w Naszym Ruchu! Co wy ku*rwa robicie?
Zeby zaraz nie bylo, ze na trening nie wychodza, bo od stycznia kasy nie dostaja, czy cos w tym stylu.
Mam nadzieje, ze to tylko czarny scenariusz.
Co do meczu to nie ma co komentowac. Po raz kolejny. Wisienka na torcie to jest Szczepan, napastnik, ktory co mecz fauluje bez opamietania na prawo i lewo i ma najwiecej zoltych kartek w lidze? Dobrze licze? 11 kartek? Napastnik?
Obraz nedzy i rozpaczy.
Chcialbym, zeby zaczelo "gryzc" i Szulczek moglby zostac nawet do konca swiata, ale realia sa takie, ze on stracil kontrole, nie ma zadnego pomyslu