Modernizacja stadionu
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
Ktoś w ogóle widział gdzieś ten przetarg?
Nie ma go ani na stronach UM ani ADM Serwis.
Równocześnie miał być przetarg na koncepcje. Kiedy to nastąpi, ktoś coś wie?
Nie ma go ani na stronach UM ani ADM Serwis.
Równocześnie miał być przetarg na koncepcje. Kiedy to nastąpi, ktoś coś wie?
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tez chciałbym wiedzieć, miasto na facebooku w piatek chwalilo sie, że ogłosili przetarg, a jak mówisz, ani na stronce ADM ani UM ani w BZP nie widziałem przetagu

- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
https://www.komunikaty.pl/ogloszenie/20 ... e-–-etap-i”
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/se ... 6b9d92433e
Ehh, wy Sherlocki. Wystarczy jeden wpis w wyszukiwarce.
Ale lepiej klepać posty i sie czepiać!
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/se ... 6b9d92433e
Ehh, wy Sherlocki. Wystarczy jeden wpis w wyszukiwarce.
Ale lepiej klepać posty i sie czepiać!
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
To jest ważne:
8.3.) Termin otwarcia ofert: 2025-04-14 11:00
8.3.) Termin otwarcia ofert: 2025-04-14 11:00
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Rickenn10
- Kontakt:
W czasach, gdy kluby piłkarskie przejmują szejkowie i miliarderzy, tysiące fanów St. Pauli pokazało, że razem można więcej. Zwykli ludzie połączyli siły i dokonali czegoś, co jeszcze niedawno wydawało się niemożliwe — przejmują kontrolę nad świątynią swojego klubu.
Sympatycy St. Pauli z Hamburga zebrali ponad 27 mln euro (ok. 114 mln zł) na zakup większościowego pakietu udziałów w stadionie Millerntor. Jak poinformował klub, pierwsza w historii niemieckiej piłki spółdzielnia kibicowska liczy ponad 21 tys. osób.
"W ostatnich godzinach nastąpił ogromny napływ chętnych do zakupu udziałów" — przekazali przedstawiciele klubu z Hamburga. Każdy z uczestników wpłacił po 850 euro (ok. 3 tys. 600 zł) za udział, z czego 100 euro (ok. 420 zł) przeznaczono na opłaty i składki.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ciekawy projekt zobaczymy co z tego wyjdzie.Rickenn10 pisze: ↑4 kwie 2025, o 14:54W czasach, gdy kluby piłkarskie przejmują szejkowie i miliarderzy, tysiące fanów St. Pauli pokazało, że razem można więcej. Zwykli ludzie połączyli siły i dokonali czegoś, co jeszcze niedawno wydawało się niemożliwe — przejmują kontrolę nad świątynią swojego klubu.
Sympatycy St. Pauli z Hamburga zebrali ponad 27 mln euro (ok. 114 mln zł) na zakup większościowego pakietu udziałów w stadionie Millerntor. Jak poinformował klub, pierwsza w historii niemieckiej piłki spółdzielnia kibicowska liczy ponad 21 tys. osób.
"W ostatnich godzinach nastąpił ogromny napływ chętnych do zakupu udziałów" — przekazali przedstawiciele klubu z Hamburga. Każdy z uczestników wpłacił po 850 euro (ok. 3 tys. 600 zł) za udział, z czego 100 euro (ok. 420 zł) przeznaczono na opłaty i składki.
- julko20
- Kontakt:
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka- ... ja/1dxxygx

Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
-
- Kontakt:
To on w końcu był na tym meczu?
Michałek, trochę o stadionie
https://www.youtube.com/watch?v=ASTaAe0Jjr0
Michałek, trochę o stadionie
https://www.youtube.com/watch?v=ASTaAe0Jjr0
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
Superauto.pl Stadion Śląski - tak nazywać się będzie niedługo Kocioł Czarownic. Największy obiekt sportowy w regionie właśnie pozyskał sponsora tytularnego. Została nim firma z Chorzowa będąca największym sprzedawcą nowych samochodów w polskim internecie. Informacje DZ potwierdzają władze Stadionu oraz województwa.
- KamilPøl
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szkoda że Ruch z tego nic nie będzie miał, a uważam że trafił się sponsor tytularny ze względu właśnie na to że Ruch gra na tym stadionie i są transmisje w TVP itp.
1933•1934•1935•1936•1938•1951•1952•1953•1960•1968• 1974•1975•1979•1989
-
- Kontakt:
No u nas na to nie licz, połowa st pauli to ku*** i alfonsiRickenn10 pisze: ↑4 kwie 2025, o 14:54W czasach, gdy kluby piłkarskie przejmują szejkowie i miliarderzy, tysiące fanów St. Pauli pokazało, że razem można więcej. Zwykli ludzie połączyli siły i dokonali czegoś, co jeszcze niedawno wydawało się niemożliwe — przejmują kontrolę nad świątynią swojego klubu.

OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Było to widać na ostatnim meczu po obrendowaniu górnych sektorów - niestety lipa rodem z lat 90-tych, zwykłe błyszczące folie ponaciągane w różne strony albo furgające na wietrze.piter600 pisze: ↑8 kwie 2025, o 15:51Superauto.pl Stadion Śląski - tak nazywać się będzie niedługo Kocioł Czarownic. Największy obiekt sportowy w regionie właśnie pozyskał sponsora tytularnego. Została nim firma z Chorzowa będąca największym sprzedawcą nowych samochodów w polskim internecie. Informacje DZ potwierdzają władze Stadionu oraz województwa.
Goście nie mają pojęcia o takich rzeczach - teraz robi się to albo ekranami led albo twardymi bandami.
-
- Kontakt:
Dokładnie. Banery wyglądają jak tania reklama kandydata na wybory wójta w przysłowiowych Marklowicach.
Ogólnie mz to profanacja: stadion Śląski ma pozostać Stadionem Śląskim i basta!
Ogólnie mz to profanacja: stadion Śląski ma pozostać Stadionem Śląskim i basta!
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Myślę, że większy ekwiwalent reklamowy ma używanie pełnej nazwy w mediach.
Generalnie ja mam to gdzieś. Potrafię sobie ewentualnie wyobrazić, że jest to jakiś komponent we wzajemnych rozliczeniach pomiędzy wszystkimi zainteresowanymi.
Generalnie ja mam to gdzieś. Potrafię sobie ewentualnie wyobrazić, że jest to jakiś komponent we wzajemnych rozliczeniach pomiędzy wszystkimi zainteresowanymi.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.