To mie zaś od środka pęko to dziadostwo i jako jedyny nie wytrzymoł 3 miesięcy.
Działania marketingowe
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Działania marketingowe
- WolnyLogin
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
1,5 tygodnia do Wielkanocy i Urodzin Klubu. Jeśli chodzi o sklep internetowy to żadnych nowości, zapowiedzi, katalogu, itd. NIC.
-
- Kontakt:
Widocznie stare gadżety sprzedawana się dobrzeWolnyLogin pisze: ↑8 kwie 2025, o 17:151,5 tygodnia do Wielkanocy i Urodzin Klubu. Jeśli chodzi o sklep internetowy to żadnych nowości, zapowiedzi, katalogu, itd. NIC.

- klimz(R)owiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na spotkaniu w grudniu WR miły chłop ze sprzedaży tłumaczył dlaczego wygląda to tak a nie inaczej, poruszał kwestie meczówek z katalogu, gadżetów, koszulek retro i myślę, że większość przekonały jego argumenty. Problem w tym, że zabrzmiało to tak jakby tylko on zajmował się tym co jest dla mnie niepojęte. Nie chce rzucać oskarżeń ale z boku wygląda to na januszerstwo, sępienie kasy na całego. Aż szkoda gadać. Poza tym każdy widzi jak wyglądał sklep w 3 lidze, a jak teraz. Ordynarne ruchanie pieniędzy z kibica, nie dając w zamian nic.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mnie nie przekonałklimz(R)owiec pisze: ↑8 kwie 2025, o 18:53Na spotkaniu w grudniu WR miły chłop ze sprzedaży tłumaczył dlaczego wygląda to tak a nie inaczej, poruszał kwestie meczówek z katalogu, gadżetów, koszulek retro i myślę, że większość przekonały jego argumenty. Problem w tym, że zabrzmiało to tak jakby tylko on zajmował się tym co jest dla mnie niepojęte. Nie chce rzucać oskarżeń ale z boku wygląda to na januszerstwo, sępienie kasy na całego. Aż szkoda gadać. Poza tym każdy widzi jak wyglądał sklep w 3 lidze, a jak teraz. Ordynarne ruchanie pieniędzy z kibica, nie dając w zamian nic.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
- KamilPøl
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
O ja głupi

1933•1934•1935•1936•1938•1951•1952•1953•1960•1968• 1974•1975•1979•1989
-
- Kontakt:
Za 11 dni urodziny jutro mecz z miedzią
Dla klubu widać bez roznicy czy przyjdzie 8 czy 15 tysięcy kibiców kibiców bo informacji i promocji tego wydarzenia 0
105 urodziny to chyba dobry termin na zrobienie czegoś na co kibice się rzuca i wykupią w pierwszym dniu albo przynajmniej zainteresują sie oficjalnymi gadżetami bo wydaje mi się że nie jestem jedyną osobą która nie widzi nic dla siebie w sklepiku
Dla klubu widać bez roznicy czy przyjdzie 8 czy 15 tysięcy kibiców kibiców bo informacji i promocji tego wydarzenia 0
105 urodziny to chyba dobry termin na zrobienie czegoś na co kibice się rzuca i wykupią w pierwszym dniu albo przynajmniej zainteresują sie oficjalnymi gadżetami bo wydaje mi się że nie jestem jedyną osobą która nie widzi nic dla siebie w sklepiku
- Rickenn10
- Kontakt:
Nareszcie nowe gadżety.
Bluzy które wyglądają naprawdę fajnie.
W końcu coś dryga.
Bluzy które wyglądają naprawdę fajnie.
W końcu coś dryga.
-
- Kontakt:
Ja drygo, bydom dwie sorty przez 2 lata
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Rickenn10
- Kontakt:
- Radvan138
- Kontakt:
-
Trzeba oszczędzać etat na specjalistę ds. historii, który zrobi dwa spotkania rocznie. Na co komu ktoś od marketingu.klimz(R)owiec pisze: ↑8 kwie 2025, o 18:53Na spotkaniu w grudniu WR miły chłop ze sprzedaży tłumaczył dlaczego wygląda to tak a nie inaczej, poruszał kwestie meczówek z katalogu, gadżetów, koszulek retro i myślę, że większość przekonały jego argumenty. Problem w tym, że zabrzmiało to tak jakby tylko on zajmował się tym co jest dla mnie niepojęte. Nie chce rzucać oskarżeń ale z boku wygląda to na januszerstwo, sępienie kasy na całego. Aż szkoda gadać. Poza tym każdy widzi jak wyglądał sklep w 3 lidze, a jak teraz. Ordynarne ruchanie pieniędzy z kibica, nie dając w zamian nic.
-
- Kontakt:
poza meczem.. jak wykorzystać otwarcie 4 trybuny w Zabrzu? lada moment szczewa ruszają że sprzedażą karnetów już na nowy sezon. to się nazywa wykorzystać 5 minut. UCZCIE SIE NAWET OD WROGA JAK SIE ROBI COKOLWIEK