Puchar Polski 2024/25
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2024/25
Panowie, to może wybierzcie się na ten młyn i zobaczcie czy serio ten doping jest niemrawy, słaby czy rwany, bo będąc w młynie jest czasami takie pierdolnięcie jak rzadko. Wiadomo, że na szpilu z Legią, Wisłą czy Widzewem jest więcej najebańców, przypadkowych ludzi, ale pisanie o tym, że wczoraj był słaby doping wg mija się z prawdą, bo było kilka konkretnych pierdolnięć.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z perspektywy sektora 5 G wyglądało to wokalnie słabo -były tylko momenty.
-
- Kontakt:
Ja na 29D doping L słyszałem jako nieskładny szum ledwo przebijający się przez nasz.
Na SŚ dźwięk rozchodzi się nierównomiernie co szczególnie da się odczuć na koncertach. Na koncercie kilka kroków w prawo czy w lewo = słyszysz muzyke albo larmo
Na SŚ dźwięk rozchodzi się nierównomiernie co szczególnie da się odczuć na koncertach. Na koncercie kilka kroków w prawo czy w lewo = słyszysz muzyke albo larmo
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
I o tym właśnie mówię, jasne że Legia od czasu do czasu się przebijała, ale w pierwszej połowie jak coś tam pobluzgali, to nawet nie rozumiałem o co im chodziło. A na młynie było naprawdę sporo osób, które darły ryja na maxa.
- Rickenn10
- Kontakt:
Ja to nawet się pokusze o stwierdzenie, że wczorajsze Hej Niebiescy Ole było największym pierdolnięciem od momentu naszego domowania na SŚ.
Serio ich wtedy uciszyliśmy bo stali jak słupy.
- Radvan138
- Kontakt:
Niewiem jak na stadionie ale z poziomu tv nas praktycznie nie bylo slychac. Moze to serio tak jak pisal jajo, to przez ustawienie mikrofonow i ze legia siedziala pod dachem.
-
- Kontakt:
Co do dopingu to były momenty lepsze i gorsze.
Słabo było jak młynowy forsował nową piosenkę, którą znali chyba tylko nieliczni (z Łęcznej). i doping całkiem siadł.
Jak w młynie jest kilkanaście tysięcy to trzeba śpiewać te piosenki, które zna jak najwięcej osób, żeby zaangażować maximum ludzi.
No i w meczu, gdzie jest setki dzieci i rodzin : wasze matki ....
Słabo było jak młynowy forsował nową piosenkę, którą znali chyba tylko nieliczni (z Łęcznej). i doping całkiem siadł.
Jak w młynie jest kilkanaście tysięcy to trzeba śpiewać te piosenki, które zna jak najwięcej osób, żeby zaangażować maximum ludzi.
No i w meczu, gdzie jest setki dzieci i rodzin : wasze matki ....

-
- Kontakt:
Moim zdaniem dobry moment na nową piosenkę. Na dużo ludzi, a na boisk mecz zamknięty.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Rickenn10
- Kontakt:
Piosenka jest za***ista. Prosta i dla fanatycznej zabawy ale ludzie na Ruchu maja kija w du*** i nie potrafią się bawić

Raz jedyny w życiu widziałem coś z czego byłem dumny.
Bramka bodajże na 1 albo 2 zero z Lechią w pamietnym Vice sezonie przy piosence Ruchu nasz ukochany. To było coś pięknego

- _BiADACZ_
- Kontakt:
Z poziomu TV to lepiej była słyszalna Wisła Płock ostatnio. Ocenianie dopingu na podstawie TV mija się całkowicie z celem.Radvan138 pisze: ↑3 kwie 2025, o 13:02Niewiem jak na stadionie ale z poziomu tv nas praktycznie nie bylo slychac. Moze to serio tak jak pisal jajo, to przez ustawienie mikrofonow i ze legia siedziala pod dachem.
-
- Kontakt:
Nie. Bramka (potem niuznana) z Żabolami. Takiej korby nie pamiętam, no może gol Szczepana na awans do ex.
Jeszcze finał PP na Polonii przeciwko Bełchatowowi- gol Gęsiora w 80 min bodajże, to był szał wtedy

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Nie mokra szmata tylko varciniak. Wydumał sobie faul. A potem gdy zabole strzelili po identycznym faulu na naszym piłkarzu to elegancko wszystko było czyściutko 

-
- Kontakt:
Rasak leżał i VAR sprawdził, Letniowski wstał, a mógł zrobić dokładnie to samo. Inna sprawa, że faul (popchnięcie) Kapralika było ewidentne.
Teraz do kolekcji mamy pressing Sylwestrzaka i głupotę Cykały.
Teraz do kolekcji mamy pressing Sylwestrzaka i głupotę Cykały.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie no, faul Dadoka byl ewidentny.
faulu Kapralika mozna sie bylo dopatrzec. glupota Letniowskiego, ze sie podniosl od razu.
faulu Kapralika mozna sie bylo dopatrzec. glupota Letniowskiego, ze sie podniosl od razu.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...