Ale co do meczu to już bez emocji kompletnie.
a nie ma jakiejś klauzuli, że on nie może grać przeciwko nim
to jest straszne.. Idziemy na mecz i prosimy o jak najmniejszy wymiar kary.
A ja nie. Możemy się kopać po czole przez do 90 minuty i na koniec strzelić zwycięską bramkę. Styl jest ważny, ale dopiero w drugiej kolejności.
Mam wrażenie, że w prawie żadnym meczu jak zaczynaliśmy się bronić to nie kończyło się to dobrze. Jak oddamy L całe pole gry to ani Turk z Bielem razem w bramce nie dadzą rady wyciągać wszystkich strzałów.orbiter pisze: ↑31 mar 2025, o 18:58"Pomóżmy historii się powtórzyć" . Nie wiem dla kogo skierowany jest tytuł tej zapowiedzi. Kibice raczej staną na wysokości zadania , więc adresatem to powinni być panownie piłkarzyki.
Jedyny sposób, aby uniknąć blamazu jak z Wisłą to postawić autobus. Najlepiej 1-6-4, bo w sumie napastników i tak nie mamy. Oby Bielu wrócił i do karnych jakoś przetrwać.
A po meczu proszę wcis Adkonisa do ich autobusu. Z niego takie wzmocnienie, że pożal się Boże.
realmaniak pisze: ↑31 mar 2025, o 20:47Pomimo wszystko bez jakiejś większej napinki szykuje się kolejny mecz w tygodniu z frekwencja pod 25 koła ludzi, którzy oślepieni miłością do Tego klubu bez jakichkolwiek nadzieji na wygraną będą zdzierać dla niego gardła.
Użytkownicy przeglądający to forum: Adam1983, ASCETO, Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], threeco i 93 gości