Górnik Łęczna - Ruch Chorzów / 29.03.2025 godź 15:00
-
- Kontakt:
Re: Górnik Łęczna - Ruch Chorzów / 29.03.2025 godź 15:00
Wszyscy wiemy, że ta kadra jest słaba, ale pod koniec poprzedniego roku grali, strzelali i wygrywali. Trener mówił, że musi grać tym co ma i to akceptuje. Przyszła przerwa i trener ogłosił, że po wznowieniu rozgrywek będzie jeszcze lepszy Ruch, taki Ruch Szulczkowy. Minęły dwa miechy, Turcja i... gramy najgorszą piłkę w tej śmiesznej lidze. Kolejki mijają a my się kopiemy po czole. Przerwa kompletnie rozwaliła zespół. Nie ma dziś podstaw na awans, na baraże i dobrze że mamy sporo punktów to raczej nie spadniemy. Prezes, dyrektor sportowy, trener ze sztabem i zawodnicy - oni są winni. Czy teraz ma sens zmiana trenera? Wg mnie nie. Trzeba dograć i tyle. Nowy sezon spisać na starty pod kątem budowy czegoś nowego. Nowy projekt, któy za dwa lata pozwoli pomyśleć o awanasie. Ale... Bez kasy nie ma szans. A że kasy nie ma...
nigdy nie jest za późno
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Ciekawe jak wyglądałaby współpraca trenera Szulczka z Fornalikiem jako dyrektorem sportowym? Wiem, pewnie wcale. Cos tu ewidentnie zostało zawalone, ale akurat nie ścinałbym głowy trenera.
-
- Kontakt:
Najwyższy czas zatrudnić ludzi którzy znają się na piłce plus takich którzy mają doświadczenie w prywatnym biznesie do gabinetów klubowych. Brutalne zderzenie z ekstraklasa niczego nas nie nauczyło i klub nie wyciągnął żadnych wniosków
Proponuję przespać jeszcze kilka następnych lat i będziemy klubem na poziomie Łęcznej czy znicza pruszków
Proponuję przespać jeszcze kilka następnych lat i będziemy klubem na poziomie Łęcznej czy znicza pruszków
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najlepsze jest to że ten mecz byl serio do wygrania...
ale jak się marnuje tyle setek to nie da się wygrać.
Zgodzę się jednak z poprzednikami że po sezonie trzeba mocno przewietrzyć kadrę, pozyskać napastnika, pozbyć się wiekowych graczy i budować na nowo.
Trenera bym nie zmieniał.
ale jak się marnuje tyle setek to nie da się wygrać.
Zgodzę się jednak z poprzednikami że po sezonie trzeba mocno przewietrzyć kadrę, pozyskać napastnika, pozbyć się wiekowych graczy i budować na nowo.
Trenera bym nie zmieniał.
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Dla poprawy humoru przypomnę tylko słowa dyrektora sportowego który latem twierdził że taki sam skład zbudowały na ekstraklase
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Raus z tą niebieską rodzinką i nigdy do tego szajsu nie wracać. Żadnych powrotów na emeryckie lata.
- Rickenn10
- Kontakt:
Do porzygu będę powtarzał że zmiany są potrzebne w klubie. Prezesie czas najwyzszy coś powiedzieć bo obecnie osmieszacie ten klub wszyscy co do jednego.
Nie ma żadnego pozytywu. Jesteśmy biedni, 5 osób pracuje w klubie. Skończcie już biadolić i się żalić. Czas chyba rozbic to kółko wzajemnej adoracji i wpuścić ludzi którzy znają się na rzeczy i biznesie. Bo teraz jesteśmy na dobrej drodze aby za chwilę jeździć do gaci po raz kolejny.
Nie ma żadnego pozytywu. Jesteśmy biedni, 5 osób pracuje w klubie. Skończcie już biadolić i się żalić. Czas chyba rozbic to kółko wzajemnej adoracji i wpuścić ludzi którzy znają się na rzeczy i biznesie. Bo teraz jesteśmy na dobrej drodze aby za chwilę jeździć do gaci po raz kolejny.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie oglądałem drugiej połowy ale po pierwszej powinno być 2:0.
Szukając plusów - ta liga jest tak pojebana ze dalej mamy szansę na awans i nie jest powiedziane że barażów nie wygramy.
Jestem ciekaw jak będzie wyglądał mecz z Legią, być może są tak zafiksowani na The Blues, że zlekceważą Niebieskich i fartem przejdziemy dalej.
Ciężko ocenić kogo to wina - wygląda na to że były błędy w przygotowaniu, błędy w doborze piłkarzy i oknie transferowym oraz błędy szkoleniowca i piłkarzy - winni są wszyscy.
Szukając plusów - ta liga jest tak pojebana ze dalej mamy szansę na awans i nie jest powiedziane że barażów nie wygramy.
Jestem ciekaw jak będzie wyglądał mecz z Legią, być może są tak zafiksowani na The Blues, że zlekceważą Niebieskich i fartem przejdziemy dalej.
Ciężko ocenić kogo to wina - wygląda na to że były błędy w przygotowaniu, błędy w doborze piłkarzy i oknie transferowym oraz błędy szkoleniowca i piłkarzy - winni są wszyscy.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to jest więcej niż pewne. po drodze jeszcze wróci Grzybek i znowu go wy***ia.BlackSiemce pisze: ↑29 mar 2025, o 18:49A jo by jeszcze znoloz jakoś fajno posada do sadloka i monety bo przeca zasłużyli![]()
-
- Kontakt:
Moneta niech kreci mlynemBlackSiemce pisze: ↑29 mar 2025, o 18:49A jo by jeszcze znoloz jakoś fajno posada do sadloka i monety bo przeca zasłużyli![]()
Sadlok niech przejmie sektor rodzinny
I sprawa zalatwiona
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
AndRe pisze: ↑29 mar 2025, o 18:51Moneta niech kreci mlynemBlackSiemce pisze: ↑29 mar 2025, o 18:49A jo by jeszcze znoloz jakoś fajno posada do sadloka i monety bo przeca zasłużyli![]()
Ja chyba diabelskim chociaż tu tyz niy wiadomo
Czy by dol rada
-
- Kontakt:
Tam nie są głupi i wiedzą, że z Chelsea mają 2% szans i jak przegrają to nikt nie będzie miał pretensji.kroy pisze: ↑29 mar 2025, o 18:49Nie oglądałem drugiej połowy ale po pierwszej powinno być 2:0.
Wygranie PP to jedyna droga do pucharów w przyszłym sezonie.
To tak odnośnie zafiksowania drużyny z tfu Warszawy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I tu jako wierny kibic od zawsze, powracajający w potrzebie w 2018 roku, oświadczam, że nie będę tolerował wyrzucania kasy, żeby przytulić zużytych i bezproduktywnych byłych kopaczy. Nauczcie się inwestować w przyszłość, a nie łatać dziury w składzie szatniowym krzykaczem i innymi Martinami. Jesteśmy biednym klubem, to trzeba mocnej akademii. Zawsze broniłem zwłaszcza Prezesa Siemianowskiego. Panie Prezesie, tak ma wyglądać nasz Ruch? Ogarnijcie się tam, żadnych sentymentów. Emeryci i renciści na odpoczynek. Macie powód. Uporczywe rozczarowywanie kibiców, dla których ten klub znaczy więcej, niż, dla większości kopaczy.BlackSiemce pisze: ↑29 mar 2025, o 18:49A jo by jeszcze znoloz jakoś fajno posada do sadloka i monety bo przeca zasłużyli![]()