Ruch Chorzów - Wisła Płock / 15.03.2025 Godz 17:00
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Wisła Płock / 15.03.2025 Godz 17:00
Drużyna tragicznie przygotowana przez trenera do rundy rewanżowej, miało być lepiej jest tylko gorzej , dobry trener jak widzi że drużyna źle wygląda fizycznie to gra wypracowanymi schematami u nas to nie istnieje.
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z dala od baraży z taką grą, nie ma sie co pchac o awans bo po co? Szulczek!! zawiodłech sie...
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
[Login ON]
Widzew Ole
Tyle w temacie meczu
[Login OFF]
Widzew Ole
Tyle w temacie meczu
[Login OFF]
-
- Kontakt:
Było lepiej niż z Arką, ale ta drużyna awansując przy takiej grze zrobi krzywdę nam i sobie. Jeśli zdarzy się cud, to zmian musi być dużo. Niby sprzyja nam terminarz, niby. Z Polonią w 34. kolejce może być mecz o być, albo nie być w barażach.
Jeszcze jedno. Ta wrzutka z prawej Somy, palce lizać. Co się stało z tym zawodnikiem? Gdzie ten Soma sprzed roku?
Jeszcze jedno. Ta wrzutka z prawej Somy, palce lizać. Co się stało z tym zawodnikiem? Gdzie ten Soma sprzed roku?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Gdzie jest WIEKSZOSC druzyny z koncowki 2024 r?!
Kopanina, nie wiem dlaczego sadzicie, żr było lepiej niż z Arka. Ekipa z Gdyni byla po prostu lepsza niz Plock.
Dno i kilo mułu.
Brak pomysku przy wyjsciu z wlasnego pola karnego, brak celych dosrodkowań i brak szybkości. Nie widze tego.
Kopanina, nie wiem dlaczego sadzicie, żr było lepiej niż z Arka. Ekipa z Gdyni byla po prostu lepsza niz Plock.
Dno i kilo mułu.
Brak pomysku przy wyjsciu z wlasnego pola karnego, brak celych dosrodkowań i brak szybkości. Nie widze tego.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dopierdalanie sie do Adkonisa pokazuje, ze dla wiekszosci to co sie dzieje na boisku nie ma zadnego wplywu na opinie. jak sie cyferki na koniec nie beda zgadzac, to opinie sprzed meczu mozna wkleic tez po meczu.
niestety gramy zle.
nie bede sie skupial na fizyce. wierze trenerowi w to co mowi.
ale my zwyczajnie nie mamy pomyslu na zdobycie gola. chetnie bym o to spytal na konferencji. jak Ruch chce zdobywac bramki?
ja widze pomysl taki: bramkarz rozgrywa przez 2 wprowadzajacych obroncow. nastepnie gramy do defensywnego pomocnika lub bezposrednio do wahadlowego/bocznego obronce. okolo 40m od bramki ten pomysl sie konczy.
jest laga do przodu, gdzie Szczepek ma wygrac dluga pilke - nie wygrywa
jest zagranie do Kozaka ktory ma wygrac 1na1 - nie wygrywa.
tracimy pilke wracamy do obrony.
gra jesienia polegala na tym, ze wygrywalismy z 80% drugich pilek i budowali akcje juz na polowie przeciwnika.
niestety teraz ten srodek pola maksymalnie remisujemy.
nie myslalbym o zwolnieniu Szulczka nawet po nieudanej wiosnie 2025, ale niestety, pomyslu (przynajmniej w drobym stopniu realizowanego) to ja nie widze.
niestety gramy zle.
nie bede sie skupial na fizyce. wierze trenerowi w to co mowi.
ale my zwyczajnie nie mamy pomyslu na zdobycie gola. chetnie bym o to spytal na konferencji. jak Ruch chce zdobywac bramki?
ja widze pomysl taki: bramkarz rozgrywa przez 2 wprowadzajacych obroncow. nastepnie gramy do defensywnego pomocnika lub bezposrednio do wahadlowego/bocznego obronce. okolo 40m od bramki ten pomysl sie konczy.
jest laga do przodu, gdzie Szczepek ma wygrac dluga pilke - nie wygrywa
jest zagranie do Kozaka ktory ma wygrac 1na1 - nie wygrywa.
tracimy pilke wracamy do obrony.
gra jesienia polegala na tym, ze wygrywalismy z 80% drugich pilek i budowali akcje juz na polowie przeciwnika.
niestety teraz ten srodek pola maksymalnie remisujemy.
nie myslalbym o zwolnieniu Szulczka nawet po nieudanej wiosnie 2025, ale niestety, pomyslu (przynajmniej w drobym stopniu realizowanego) to ja nie widze.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Może powrót Grzybka 2 tygodnie teraz mamy czasu, jest co ratować. Szulczek młody synek jak ja rocznik 90 ma honor niech powie tak popełniłem błąd Grzybek wraca do przygotowań i może coś uratujemy. Bo minęło 5 ligowych szpili i nie widać ani poprawy ani planu. Brawo Widzew, je*** szczewa co przy Urbanie niestety są w formie bo to trener. Szulczek to niestety póki co ino narybek trenera a sam byłem za nim i myślałem że będzie super ale nie jest.
Batory Fans
-
- Kontakt:
Tu potrzebny jest dobry dyrektor sportowy z kontaktami , nie amator nawet jak nie mamy dużo kasy na transfery ,chop ze środowiska powinien pohytać dobre wypożyczenie lub transfer,mieli my Marcina ,miał honor i odszedł,Fosa może bajtli szkolić co najwyżej w akademii.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobry dyrektor sportowy poza swoja pensja bedzie takze wymagal okreslonego budzetu w ktorym moglby operowac.
Jedynym plusem tego meczu jest fakt, ze go nie przegralismy. Awans to mrzonka. Jezeli za 2 tygodnie w Lecznej nie bedzie wyraznej poprawy to bedzie po balu. To jest ostanie 2 tygodnie na uratowanie tego sezonu. Po sezonie i tak 65% kadry jest do odstrzelenia
Jedynym plusem tego meczu jest fakt, ze go nie przegralismy. Awans to mrzonka. Jezeli za 2 tygodnie w Lecznej nie bedzie wyraznej poprawy to bedzie po balu. To jest ostanie 2 tygodnie na uratowanie tego sezonu. Po sezonie i tak 65% kadry jest do odstrzelenia
-
- Kontakt:
Jak można tak mocno sp***dolic zespół, panie trenerze???
nigdy nie jest za późno
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
A jesli te 65% to wie? Wiec po co ma sie meczyc?
- Midway
- Kontakt:
Jesienią po zmianie trenera i poukładaniu kilku zawodników na innych pozycjach fizycznie jechaliśmy jeszcze na przygotowaniu trenera Niedźwiedzia. Po Turcji przygotowanie jest już autorstwa trenera Szulczka i widać różnicę. To nie jest ta sama drużyna. Wygląda jakby była u nas wyprzedaż zawodników zimą, której wcale nie było. Co do W. Grzyba zgadzam się, powinien wrócić i pomóc, ale czy będzie mu to dane zależy od trenera. Zgadzam się również z tym, że teraz są najważniejsze dwa tygodnie w sezonie. Albo się ogarniemy i z Łęczną zobaczymy drużynę z jesieni, albo trzeba już myśleć o sezonie 25/26. Tu też pytanie, czy będzie na to kasa. Sam Szymon mówi, że jeśli ma być stadion to na Ruch będzie automatycznie mniej pieniędzy. Czy awansujemy, czy nie 3/4 drużyny i tak odejdzie, to też może być powód obecnej gry.
Pierwszy mecz na Cichej 6: 10.04.2004: Ruch Chorzów 2-2 Podbeskidzie Bielsko Biała
Pierwszy wyjazd: Polonia Bytom 0-0 Ruch Chorzów 19.08.2006
Najwyższe zwycięstwo: Ruch Chorzów 6-0 Odra Opole 29.11.2024, Najwyższa porażka: Jagiellonia Białystok 6-0 Ruch Chorzów 15.09.2013
Sukcesy: 1 wicemistrzostwo Polski, 2x 3 miejsce, finał Pucharu Polski x2, awans do Ekstraklasy x2
Pierwszy wyjazd: Polonia Bytom 0-0 Ruch Chorzów 19.08.2006
Najwyższe zwycięstwo: Ruch Chorzów 6-0 Odra Opole 29.11.2024, Najwyższa porażka: Jagiellonia Białystok 6-0 Ruch Chorzów 15.09.2013
Sukcesy: 1 wicemistrzostwo Polski, 2x 3 miejsce, finał Pucharu Polski x2, awans do Ekstraklasy x2
-
- Kontakt:
Myszor zagrał 45 minut w rezerwach a na grafice przedmeczowej był jako kontuzjowany
O co tu chodzi
O co tu chodzi
-
- Kontakt:
Co niektórym to założono chyba różowe okulary, skoro dopatrują się pozytywów w tym meczu. Płock to najsłabsza drużyna w tej rundzie jaka zagrała na SŚ. Boję się meczu z u7egłą, bo nam piłkę wybiją z głowy.
A co do zamieszania na trybunach, to mam dziwne wrażenie, że to z premedytacją przeprowadzona akcja obliczona na finansową karę i zamknięcie sektora gości w celu nie wpuszczenia cwks.
A co do zamieszania na trybunach, to mam dziwne wrażenie, że to z premedytacją przeprowadzona akcja obliczona na finansową karę i zamknięcie sektora gości w celu nie wpuszczenia cwks.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-