Modernizacja stadionu
-
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
Wiela ludzi tela opini. Moim zdaniem młyn na prostej super pomysł. Chcesz sie siedzieć i oglądać szpil kupujesz karnet (bo to nom sie wyprzedo w karnetach) na drugo strona, abo za bramką do rodzinnego. Jak klub Dokładnie opisze kaj kto mo siedzieć to nie bydzie problemu, a wizualnie bydzie top.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja, żyj dali historią, 14 mistrzów ostatni za komuny, piękno historia kero nijak się mo do rzeczywistości, rekordy frekwencji na kere musi pracować Widzew z Wisłą, żeby były "rekordami", murawa kero oglądosz bez lornetka, niebiesko rodzinka kero się po plecach klepie, a emeryci wracajom jak do siebie na ostatnie lata, no i bych zapomnioł klub kaj jedyn robi za wszystko i kibice kery jeszcze 5 lot tymu brauzy z wodom nosili bo nie było. Ale ja, to je 14 krotny miszcz, kery je w topce, a niy I ligowy średniak, kery w ciągu 20 lot slecioł z 4 razy, jego akadymio nie funkcjonuje, takie tuzy jak gks i raków zaczynajom odjeżdżać, a w sklepie niy idzie nawet kubka i tresek zrobić dobrego jakościowo. Żyjcie dali historią, strojcie się jak pawy, a cało Polska się z nos śmieje. Dowej jadymy po 1545 strona sam na forum o stadionie

- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dokladnie tak. W ch*** juz mam ta nasze historie. Wspominanie naszych tytulow z przed 50 lat jest po prostu wkurwiajace. Z calym szacunkiem na ch** w klubie historyk kiedy mamy powazniejsze braki kadrowe w klubie?
Liczy sie tu i teraz. Mam 40 lat. Ile ma jeszxze trwac odbudowa? 10? 20? Czy 30lat?
Za rok zobaczycie jak Wieczysta nas rozjedzie w I lidze.
Jak to pewna osoba z tego forum 15 lat temu powtarzala
"Jestesmy skazani na wieczna przecietnosc"
Liczy sie tu i teraz. Mam 40 lat. Ile ma jeszxze trwac odbudowa? 10? 20? Czy 30lat?
-
- Kontakt:
36 latHullCityFC pisze: ↑15 mar 2025, o 11:38Dokladnie tak. W ch*** juz mam ta nasze historie. Wspominanie naszych tytulow z przed 50 lat jest po prostu wkurwiajace.

PS. Skoro ktos musi lornetki używać do oglądania murawy (boiska chyba mialo być) to radze jednak udać sie do okulisty.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Juz ten sukces z 1989 to byl blad w matrixie. Generalnie nasza wielkosc skonczyla siec z odejsciem Vicana w 1976 roku.
Tytuly z 1979 i z 1989 to byly wielkie niespodzianki. Cos jakby teraz tytul zdobyl Radomiak albo Motor.
Tytuly z 1979 i z 1989 to byly wielkie niespodzianki. Cos jakby teraz tytul zdobyl Radomiak albo Motor.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Miałeś 4 lata jak Ruch robił ostatniego majstra. Pamiętać raczej nie możesz, ale twierdzisz, że to była niespodzianka. Tam grali bardzo solidni gracze, którzy tworzyli tak zgrany team, że zrobili majstra. Radomiak albo Motor- dobre.HullCityFC pisze: ↑15 mar 2025, o 12:12Juz ten sukces z 1989 to byl blad w matrixie. Generalnie nasza wielkosc skonczyla siec z odejsciem Vicana w 1976 roku.
-
- Kontakt:
Jak chcesz oglądać mecz to kupujesz bilet na sektory, na których dobrze widać i za to chętnie dopłacisz, a nie jesteś wyrzucony za bramkę. W takim wypadku, potencjalny piknik po prostu nie przyjdzie i nie nabije kieszeni klubowi. Wszystkie trybuny główne ze skyboxami mają dużo mniejszą pojemność od drugiej prostej, więc ci, którzy chcą obejrzeć mecz w dobrych warunkach to się po prostu nie zmieszczą. Od zawsze za bramkami są trybuny do dopingowania, bo są tańsze i zwyczajnie przy dopingu masz w du*** dokładne oglądanie meczu.Waserwaga pisze: ↑15 mar 2025, o 08:31Wiela ludzi tela opini. Moim zdaniem młyn na prostej super pomysł. Chcesz sie siedzieć i oglądać szpil kupujesz karnet (bo to nom sie wyprzedo w karnetach) na drugo strona, abo za bramką do rodzinnego. Jak klub Dokładnie opisze kaj kto mo siedzieć to nie bydzie problemu, a wizualnie bydzie top.
Do tego wiemy, że do teraz, mimo wielu dyskusji, nie doczekaliśmy się jasnego oznaczenia sektorów w systemie biletowym, więc i na nowym stadionie nie byłoby to jasne i ludzie po prostu kupowaliby te bilety na "mlyn" i tak.
Nie wiem jak wyglądają rozmowy z grupami kibicowskimi, ale na miejscu UN nie zaakceptowałbym czegoś takiego. Przecież na młynie masz stałych bywalców, którzy są zainteresowani oprawami, wiedzą o co chodzi i dzięki temu choreografie można robić dużo lepsze i precyzyjniejsze. Nie trafi się tam Janusz (Niedźwiedź

Wizualnie przy mniejszym stadionie i tak będzie top

Ewentualnie nie wiemy czegoś i trybuna główna ma być na wzór Craven Cottage i będzie sporo większa od pozostałych, że się każdy piknik zmieści

https://stadiony.net/pictures/stadiums/ ... tage25.jpg
Albo jak poniżej:
https://stadiony.net/pictures/stadiums/ ... erei29.jpg
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Juz byla o tym dyskusja. Nie chce mi sie do tego wracac.chropaczow pisze: ↑15 mar 2025, o 12:32Miałeś 4 lata jak Ruch robił ostatniego majstra. Pamiętać raczej nie możesz, ale twierdzisz, że to była niespodzianka. Tam grali bardzo solidni gracze, którzy tworzyli tak zgrany team, że zrobili majstra. Radomiak albo Motor- dobre.HullCityFC pisze: ↑15 mar 2025, o 12:12Juz ten sukces z 1989 to byl blad w matrixie. Generalnie nasza wielkosc skonczyla siec z odejsciem Vicana w 1976 roku.
Skoro tak dobrze pamietasz ten okres, kogo media stawialy na faworyta przed 1 kolejka? Byl to beniaminek Ruch, czy Legia, Gornik i GKS?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To się nazywa hiperbola w języku polskim.Harpo pisze: ↑15 mar 2025, o 12:0236 latHullCityFC pisze: ↑15 mar 2025, o 11:38Dokladnie tak. W ch*** juz mam ta nasze historie. Wspominanie naszych tytulow z przed 50 lat jest po prostu wkurwiajace.![]()
PS. Skoro ktos musi lornetki używać do oglądania murawy (boiska chyba mialo być) to radze jednak udać sie do okulisty.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie brnij w to. Miałem 14 lat i ch** mnie obchodziło kogo typowały media. Przy mnie Ruch zdobył majstra, a Ty możesz w tym temacie pisać o matrixach.HullCityFC pisze: ↑15 mar 2025, o 13:11Juz byla o tym dyskusja. Nie chce mi sie do tego wracac.chropaczow pisze: ↑15 mar 2025, o 12:32Miałeś 4 lata jak Ruch robił ostatniego majstra. Pamiętać raczej nie możesz, ale twierdzisz, że to była niespodzianka. Tam grali bardzo solidni gracze, którzy tworzyli tak zgrany team, że zrobili majstra. Radomiak albo Motor- dobre.HullCityFC pisze: ↑15 mar 2025, o 12:12Juz ten sukces z 1989 to byl blad w matrixie. Generalnie nasza wielkosc skonczyla siec z odejsciem Vicana w 1976 roku.
Skoro tak dobrze pamietasz ten okres, kogo media stawialy na faworyta przed 1 kolejka? Byl to beniaminek Ruch, czy Legia, Gornik i GKS?
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
GRATULUJE SWIADOMEGO PRZEZYCIA MP.chropaczow pisze: ↑15 mar 2025, o 13:27Nie brnij w to. Miałem 14 lat i ch** mnie obchodziło kogo typowały media. Przy mnie Ruch zdobył majstra, a Ty możesz w tym temacie pisać o matrixach.HullCityFC pisze: ↑15 mar 2025, o 13:11Juz byla o tym dyskusja. Nie chce mi sie do tego wracac.chropaczow pisze: ↑15 mar 2025, o 12:32Miałeś 4 lata jak Ruch robił ostatniego majstra. Pamiętać raczej nie możesz, ale twierdzisz, że to była niespodzianka. Tam grali bardzo solidni gracze, którzy tworzyli tak zgrany team, że zrobili majstra. Radomiak albo Motor- dobre.HullCityFC pisze: ↑15 mar 2025, o 12:12Juz ten sukces z 1989 to byl blad w matrixie. Generalnie nasza wielkosc skonczyla siec z odejsciem Vicana w 1976 roku.
Tez bym chcial. Pewnie nie dozyje.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Obyś dożył i to nie ze względu na długowiecznośćHullCityFC pisze: ↑15 mar 2025, o 13:51GRATULUJE SWIADOMEGO PRZEZYCIA MP.chropaczow pisze: ↑15 mar 2025, o 13:27Nie brnij w to. Miałem 14 lat i ch** mnie obchodziło kogo typowały media. Przy mnie Ruch zdobył majstra, a Ty możesz w tym temacie pisać o matrixach.HullCityFC pisze: ↑15 mar 2025, o 13:11Juz byla o tym dyskusja. Nie chce mi sie do tego wracac.chropaczow pisze: ↑15 mar 2025, o 12:32Miałeś 4 lata jak Ruch robił ostatniego majstra. Pamiętać raczej nie możesz, ale twierdzisz, że to była niespodzianka. Tam grali bardzo solidni gracze, którzy tworzyli tak zgrany team, że zrobili majstra. Radomiak albo Motor- dobre.HullCityFC pisze: ↑15 mar 2025, o 12:12Juz ten sukces z 1989 to byl blad w matrixie. Generalnie nasza wielkosc skonczyla siec z odejsciem Vicana w 1976 roku.
Tez bym chcial. Pewnie nie dozyje.

-
- Kontakt:
Ja bym temat gdzie co ma być odłożył na etap jak już będzie za co go zrobić. Na dzień dzisiejszy możemy młyn ustawiać na makiecie kotalowej 

nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeżeli w ch…. masz naszą historię, historyków i barwy to nic prostszego jak się przeciepnąć do dziewczyn - zamienisz barwy na nowy stadion i w du*** będziesz miał historię i tożsamość bo tam nie ma żadnej. Idealne środowisko dla poglądów, które tu wygłaszasz.HullCityFC pisze: ↑15 mar 2025, o 11:38Dokladnie tak. W ch*** juz mam ta nasze historie. Wspominanie naszych tytulow z przed 50 lat jest po prostu wkurwiajace. Z calym szacunkiem na ch** w klubie historyk kiedy mamy powazniejsze braki kadrowe w klubie?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wielka historia powinna definiować cel do jakiego dążymy . Ma rację Gerhat że bez niej bylibyśmy nikim rację również mają ci którzy uważają że nie można żyć samą historią . Na pokrzepienie dodam od siebie że jesteśmy na sto procent w 10 klubów w tym kraju w których wcześniej lub później ze względu na bazę kibiców pojawi się wartościowy właściciel .Dopiero wtedy będzie można mówić o powrocie do dobrych czasów .