Puchar Polski 2024/25
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2024/25
Nie zwatpili. Bez tego kroku w tył byłby dalej na rezerwie i ważył 120 kg
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Piłkarsko odstawaliśmy od Korony ale brawo Bielu i Cykało. Dzięki nim jesteśmy W półfinale. Blamaż częściowo zmazany
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oglądając ten mecz z trybun to trzeba przyznać obiektywnie że motorycznie Korona była szybsza i kondycyjnie lepiej się prezentowała. Dodatkowo zauważyłem że nawet po wejściu na świeżo Kozaka który w rundzie jesiennej pokazywał się z dobrej strony w grze na skrzydle to ruszał się jakby w tych galotkach miał jakieś ciezary o Starzynskim nie wspominając. Dziś wygrało zaangażowanie i skuteczność. Brawo dla Bieleckiego! Jesteś wielki a sędzia ch**!
Ostatnio zmieniony 25 lut 2025, o 23:03 przez setnik, łącznie zmieniany 1 raz.
- julko20
- Kontakt:
WymaRzony wieczór...

Ruch znowu się zapisuje w historii polskiej piłki!! Półfinał jako 1 ligowiec, po mega słabym początku w 1 lidze...to coś Wielkiego! Chłopaki pokazali, że jest w nich potencjał...Baaa to zmiennicy pokazali, że walczą na maxa z drużyną z ekstraklasy! W ogóle mam wrażenie, że Scyzoryki myśleli, że to będzie spacerek...a jednak seogo się rozczarowali w Kotle czarownic
nie sądzę, że korona woli walkę o utrzymanie niż męczyć się w pucharze...przecież to już rzut beretem na narodowy!! Już widzę tą niebieską fale na Warszawę!!!! Ten mecz to niech będzie nagroda dla tych 10 tys wiernych fanów którzy są zawsze!!! A nie tylko od święta, jeden mecz w sezonie... wiernych trzeba nagradzać! Wiem, że to środek tygodnia, ale 20 tyś to powinno być minimum na takim meczu. No i Bielecki, powiem szczerze, też się śmiałem z jego starych czasów kiedyś miał nadwagę...byłem niemrawo nastawiony do jego powrotu ale pokazał klasę! Karne to on potrafił bronić zawsze! przepRaszam Bielu!! Jesteś prze kotem... jakby padły bramki to by był dopiero smuteczek, bo ona karne kompletnie z kapelusza!! W ogóle czuję że na półfinał możemy znowu zrobić 53 tys widzów!!! Namawiać znajomych już!! Muszę wykurować gardło, dopiero wszedłem do domu i nie potrafię mówić...oglądam mecz naszego Atletico z Barceloną, mam nadzieję, że i nasi bracia wygrają w pucharze! Inny świat wręcz jak się wróciło ze śląskiego, tam wszystko jakby w powolnym tempie...w Hiszpanii to jednak piłka chodzi jak po sznurku, bez cienia przypadku. AVE Ruch! No i brawo dla Tsykalo...bohater nr 1 dzisiaj, muszę powiedzieć szczerze, nie przepadam za Ukraińcami, ale ten ma u mnie dużego browara!!! Jutro do roboty nie wstaje, UŻ pierwsze w tym roku się zapowiada

Ruch znowu się zapisuje w historii polskiej piłki!! Półfinał jako 1 ligowiec, po mega słabym początku w 1 lidze...to coś Wielkiego! Chłopaki pokazali, że jest w nich potencjał...Baaa to zmiennicy pokazali, że walczą na maxa z drużyną z ekstraklasy! W ogóle mam wrażenie, że Scyzoryki myśleli, że to będzie spacerek...a jednak seogo się rozczarowali w Kotle czarownic

Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
-
- Kontakt:
Szczepan wchodzi w 91 minucie i ludzie narzekają na jego grę. Przecież to jest dowcip tygodnia
Co do meczu to czapki z głów dla drużyny, wiele rotacji a nie było różnicy między ekstraklasowiczem i nami ( z wyjątkiem fornalczyka który wyglądał jak piłkarz z innego świata ) Bielecki Karasinski Tsykalo świetny mecz
Najsłabszy nowotny który musi wygrywać pojedynki lub przetrzymać piłkę a dzisiaj niestety pod tym względem był tragiczny
Zapomniałem o dwóch sprawach
Sędzia ch**
Gra nogami Bieleckiego tak samo jak w ostatnim meczu z Pogonia
Co do meczu to czapki z głów dla drużyny, wiele rotacji a nie było różnicy między ekstraklasowiczem i nami ( z wyjątkiem fornalczyka który wyglądał jak piłkarz z innego świata ) Bielecki Karasinski Tsykalo świetny mecz
Najsłabszy nowotny który musi wygrywać pojedynki lub przetrzymać piłkę a dzisiaj niestety pod tym względem był tragiczny
Zapomniałem o dwóch sprawach
Sędzia ch**
Gra nogami Bieleckiego tak samo jak w ostatnim meczu z Pogonia
Ostatnio zmieniony 25 lut 2025, o 23:07 przez 19gorek20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bielecki
już spłacił swój nowy kontrakt
Od początku było widać dzisiaj, że przynajmniej będa próbować i grać dużo wyżej.
Już w paru pierwszych minutach byli chyba dłużej pod polem karnym Korony niż w całej połówce z Wisłą.
Były błędy czy przegrane pojedynki biegowe, ale nie dlatego, że odpuszczali, a po prostu czasami byli wolniejsi to można zrozumieć.
Była walka. było odrobinę szczęścia, a może umiejętności, bo przecież Bielu od zawsze ma nad wyraz dobrą skuteczność onronionych karnych w stosunku do średniej bramkarskiej i o to chodzi.
Widać na przykład po Kozaku, że nie ma tej szybkości, bo nawet jak wszedł to dwa razy przegrał biegowy pojedynek. Więc oby jak najszybciej wszyscy odzyskiwali optymalną dyspozycję, a wtedy może być nadal dobrze.
Bedzie parę pytań jak zestawić drużynę w kolejnym meczu, bo ciężko sobie wyobrazić by przynajmniej 3 nie wywalczyło sobie gry w kolejnych meczach.

Od początku było widać dzisiaj, że przynajmniej będa próbować i grać dużo wyżej.
Już w paru pierwszych minutach byli chyba dłużej pod polem karnym Korony niż w całej połówce z Wisłą.
Były błędy czy przegrane pojedynki biegowe, ale nie dlatego, że odpuszczali, a po prostu czasami byli wolniejsi to można zrozumieć.
Była walka. było odrobinę szczęścia, a może umiejętności, bo przecież Bielu od zawsze ma nad wyraz dobrą skuteczność onronionych karnych w stosunku do średniej bramkarskiej i o to chodzi.
Widać na przykład po Kozaku, że nie ma tej szybkości, bo nawet jak wszedł to dwa razy przegrał biegowy pojedynek. Więc oby jak najszybciej wszyscy odzyskiwali optymalną dyspozycję, a wtedy może być nadal dobrze.
Bedzie parę pytań jak zestawić drużynę w kolejnym meczu, bo ciężko sobie wyobrazić by przynajmniej 3 nie wywalczyło sobie gry w kolejnych meczach.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
HejteRow rozdupi.
Piękny wieczór na stadionie, świetny doping. Jazda na dupach i walka na całego.
Oby do następnego szpilu wykurować gardło.
Sędzia aptekarz chciał być gwiazdą meczu, ale dziś najjaśniejszą był Bielu. Brawo brawo brawo.
Po takim meczu cała drużyna top mimo kilku słabszych momentów jak Starzyński podaje do nikogo ale co tam.
Dzisiaj jest dzień.....
Piękny wieczór na stadionie, świetny doping. Jazda na dupach i walka na całego.
Oby do następnego szpilu wykurować gardło.
Sędzia aptekarz chciał być gwiazdą meczu, ale dziś najjaśniejszą był Bielu. Brawo brawo brawo.
Po takim meczu cała drużyna top mimo kilku słabszych momentów jak Starzyński podaje do nikogo ale co tam.
Dzisiaj jest dzień.....
"Ruch nas rozjechal jak walec, zmiazdzyl, upokorzyl, rozdeptal."
-
- Kontakt:
Kto nie był bo mu sie odechciało niech już wiecej nie przyłazi
bRawo dla każdego fanatyka który stworzył TO na trybunach.
RUCH to MY

RUCH to MY
-
- Kontakt:
Nie chca widzieć takich Adkonisów w Ruchu. Chca widzieć charakternych, mądrze grających, gryzących trowa do 90 minuty wojowników. Tak było dziś. Barański może nie zagrał jakoś ekstra, ale była walka. Starzyński, było parę niedociągnięć w jego zagraniach ale kilka razy kapitalnie też potrafił odebrać piłkę, w bardzo inteligentny sposób. No i asysta. Cykało bardzo mądrze grający zawodnik, mocno zyskał dziś. Fizycznie bardzo dobrze wygląda, nie kombinuje w obronie.
Historia Biela to jest coś niepodrabialnego... co za gość.
Historia Biela to jest coś niepodrabialnego... co za gość.
-
- Kontakt:
No i tu się podpisze.
A co do Figo to ja bym mu dał czas bo może on potrzebuje grania aby zbudować formę

Lepszego kreatora u nas nie ma na dzień dzisiejszy.
Widać było zmianę taktyki, Cykało wahadłowy w środku jako 6 i jako stoper. Tak czy siak musimy pracować nad formą. Czas dla trenera
Ostatnio zmieniony 25 lut 2025, o 23:22 przez arcio, łącznie zmieniany 1 raz.
nigdy nie jest za późno
- klimz(R)owiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Piękny wynik, choć Korona znacznie dominowała. Wygraliśmy ten mecz przede wszystkim ambicją. Sylwestrzak fatalny. Przy pierwszym karnym nawet nie wiem czy był kontakt, a drugi karny to już śmiech na sali, a ten rzut wolny odgwizdany w 2 połowie z 25 metrów to już kosmos totalny. Starzyński poza wrzutką/asystą katastrofalny występ, a o Nowotnym nie wspomnę (ja pi***ole aleśmy się na niego nabrali, 3 letni kontrakt!!!)
Brawo za powrót po tej tragedii z soboty.
Ps. Już zagwarantowane 380 tys netto. Brawo!
Ps. Już zagwarantowane 380 tys netto. Brawo!

-
- Kontakt:
Czy ja wiem. Może od 70 minuty, ale to raczej my kontrolowaliśmy mecz. Mieliśmy wynik, były szansy na podwyższenie.klimz(R)owiec pisze: ↑25 lut 2025, o 23:16Piękny wynik, choć Korona znacznie dominowała. Wygraliśmy ten mecz przede wszystkim ambicją. Sylwestrzak fatalny. Przy pierwszym karnym nawet nie wiem czy był kontakt, a drugi karny to już śmiech na sali, a ten rzut wolny odgwizdany w 2 połowie z 25 metrów to już kosmos totalny. Starzyński poza wrzutką/asystą katastrofalny występ, a o Nowotnym nie wspomnę (ja pi***ole aleśmy się na niego nabrali, 3 letni kontrakt!!!)
Ps. Już zagwarantowane 380 tys netto. Brawo!![]()
-
- Kontakt:
Bardzo dobry mecz Starzyńskiego.
Ludzie którzy piszą że Korona wyglądała lepiej niech sobie na spokojnie zobaczą to spotkanie jeszcze raz.
Doping dzisiaj TOP, ale tu też wielkie brawa dla młynowych, bo na prawdę ten doping był dzisiaj prowadzony o niebo lepiej niż w meczu z Wisłą.
Ludzie którzy piszą że Korona wyglądała lepiej niech sobie na spokojnie zobaczą to spotkanie jeszcze raz.
Doping dzisiaj TOP, ale tu też wielkie brawa dla młynowych, bo na prawdę ten doping był dzisiaj prowadzony o niebo lepiej niż w meczu z Wisłą.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pilkarsko odstawalismy bardzo. Nadrobilismy sercem i dererminacją. W meczu trzymał nas Kuba i za to należą mu się brawa. Widac u niego, ze nie gral długo o stawkę ale w karnych chyba trudno znaleźć tak dobrego bramkarza na poziomie pierwszej a moze i ekstraklasy. Ma chlopak to coś
. Niech spokojnie pracuje i walczy o bluze z jedynką ale w lidze bedzie bronil Turk. W ofenstwie niestety mamy duzy deficyt na ta chwilę bo ani Soma ani Szczepek nie są w dobrej dyspozycji. BIBI lepiej niz Adkonis ale tez szalu nie ma. Zdecydowanie lepiej w środku Denis ale to tez nie jest ten chop z koncowki jesieni.
Jeden mały krok do Narodowego bliżej, ale dla mnie osobiscie najważniejszy jest awans a na dzis nie mamy jakosci, zeby sie o niego bić.
Moze jak wroci świeżość, dynamika to i lepiej beda wyglądać poszczegolni zawodnicy i zmienie zdanie ale na dzis brakuje mi indywidualnosci, kogos kto nawet jak nie idzie to będzie potrafil pociagnac i zrobic coś extra. Moze będzie to Cykało bo widac, ze pilka go szuka i mu nie przeszkadza, na pewno takim gosciem powinien być Kozi. Dla mnie poprawnie dzis Figo , ale stac go na jeszcze lepsza grę.
Jesli odstajesz umiejetnosciami czy fizycznie to sprubuj przynajmniej powalczyć.
Za tą walkę dzis brawo dla drużyny.
Jesli tak będzie i walczyc to na pewno nie przytrafi sie juz nam taki mecz jak z Wisłą.
Plama została i nic jej nie wymaże.
Mozna o niej zapomniec jesli wrocimy na właściwe tory w lidze, patrz włączymy sie do walki o Top 3. Ale jakos trudno mi w to uwierzyć na dziś.

Jeden mały krok do Narodowego bliżej, ale dla mnie osobiscie najważniejszy jest awans a na dzis nie mamy jakosci, zeby sie o niego bić.
Moze jak wroci świeżość, dynamika to i lepiej beda wyglądać poszczegolni zawodnicy i zmienie zdanie ale na dzis brakuje mi indywidualnosci, kogos kto nawet jak nie idzie to będzie potrafil pociagnac i zrobic coś extra. Moze będzie to Cykało bo widac, ze pilka go szuka i mu nie przeszkadza, na pewno takim gosciem powinien być Kozi. Dla mnie poprawnie dzis Figo , ale stac go na jeszcze lepsza grę.
Jesli odstajesz umiejetnosciami czy fizycznie to sprubuj przynajmniej powalczyć.
Za tą walkę dzis brawo dla drużyny.
Jesli tak będzie i walczyc to na pewno nie przytrafi sie juz nam taki mecz jak z Wisłą.
Plama została i nic jej nie wymaże.
Mozna o niej zapomniec jesli wrocimy na właściwe tory w lidze, patrz włączymy sie do walki o Top 3. Ale jakos trudno mi w to uwierzyć na dziś.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA