Puchar Polski 2024/25
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2024/25
Ważnym będzie by nie stracić znowu bramki na początku meczu. Pokazaliśmy wiele razy że potrafimy bronić i na tym trzeba bazować
- Rickenn10
- Kontakt:
Wszyscy w klubie doskonale wiedzą jakiej rangi to było upokorzenie. To nie był zwykły przegrany mecz ale to już z każdej strony zostało powiedziane przez całą Polskę.
Może to i dobrze że jest cisza i dni nie idą swoim tokiem do następnego meczu. Może któremuś tam się zaświeci lampka że na boisku odjebali największe dziadostwo w 21w i stracili bardzo dużo zaufania. Może ktoś posypał głowę popiołem i dzisiaj będzie można to zauważyć na murawie. Choć jedynym odpokutowaniem będzie awans i jeżdżenie na dupach przez 90min ale jeżdżenie aż do porzygu.
Tylko takim charakterem są w stanie choć trochę zmazać plamę.
A jeżeli znowu przegramy 2/3-0 to wpadniemy w taka dziurę że nie wyjdziemy z niej przez najbliższy miesiąc i wtedy będzie pozamiatane.
-
- Kontakt:
Wola 10k na pełnej ku***e przez cały szpil jak ten na***any sobotni folklor.MeteoR1920 pisze: ↑25 lut 2025, o 08:55Niesamowito cisza na mediach społecznościowych klubu i piłkarzyoby dzisiej wyszli na wkurwie.. Swoją drogą, bydzie nos aby 10k ?
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
po przegranych derbach człowiek nawet nie miał takiego poczucia wstydu przez tyle czasu i to jeszcze na cały kraj. jak myślę że mam znowu patrzeć na te sieroty to mnie biere. no nic, jak zwykle człowiek pójdzie marznąć.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lepiej, że nie było. Co oni mieli powiedzieć po 0-5? Że przepraszają, że będą walczyć w kolejnym spotkaniu, że stać ich na więcej? Cokolwiek by nie powiedzieli to po takim meczu źle by to zabrzmiało.
Bielu na tak, Barański zdecydowanie od 1 minuty, Łaski ew. wejście z ławki, Myszor od 1 minuty, a Monta to niech lepiej się nie podnosi z ławki. Ostatnie dobre mecze to chyba zagrał jeszcze za Wosia albo i dalej.
Nie wiem kto ma nas przepraszać, prezes? Ja akurat jestem za tym, żeby drużyna odcięła się już mentalnie od tego meczu.
-
- Kontakt:
Niech nic nie godają, dobrze że sie nie odzywają. Mają przemówić na boisku. Jazda na rzici dzisiej muszymy widzieć inaczej klapa
Niebieska Holandia!
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
trener ma przed soba jeszcze z 30 lat kariery.Rickenn10 pisze: ↑25 lut 2025, o 08:33Skoro potrafiliśmy z trenerem i innymi zawodnikami rozwiązać za porozumieniem stron to tutaj też nie powinno być problemu.
Problemem jest to że nie było/nie ma zabezpieczonej pozycji w zamian za niego i nie mamy jaj pożegnać się z nim i będzie kopał za krocie w rezerwach.
Ale w sumie co to zmienia![]()
chcial isc robic dalej.
podobnie wielu zawodnikow, oczywiscie nie 30 lat, a np. 5.
Nono juz wie, ze to pewnie ostatni kontrakt na takim poziomie, w ktorym "pogra" sobie wystepami w La Liga.
on juz po Arabii byl prawie pol roku bez klubu.
uwazam to za pierwsza powazna wtope Komandera.
ocena pilkarza, to nie tylko to jak kopie piłkę, ale tez jego mentalu.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Taa..Cicha 6 dla Ciebie idealnaJEDI_V pisze: ↑25 lut 2025, o 09:36Wola 10k na pełnej ku***e przez cały szpil jak ten na***any sobotni folklor.MeteoR1920 pisze: ↑25 lut 2025, o 08:55Niesamowito cisza na mediach społecznościowych klubu i piłkarzyoby dzisiej wyszli na wkurwie.. Swoją drogą, bydzie nos aby 10k ?

Chore podejście. Foklor był z powodu WYNIKU, bo początek to było mega pier...cie.
Totalnie wali mnie dzisiejszy wynik. Może być 0:5. ALE PO WALCE i zostawieniu zdrowia na murawie!

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z tym się pełni trzeba zgodzić, nie chodzi o porażkę, ale też o jej styl, a naprawdę póki co wyglądało to w obu meczach fatalnie.
Gdzie ten biegający MO robiący w zeszłej rundzie bez przygotowań w klubie po naście kilometrów.
Rozumiem, że może jeszcze nie puściły przygotowania i lepiej będzie później.
Tylko, że w dotychczasowych meczach wyglądało to nie jakby nie mogli, a jakby nawet nie próbowali, bo wiedzieli, że i tak się nie uda.
Oglądając nasze mecze i wcześniejsze dwa mecze Korony naprawdę jestem zdziwiony, że to my jesteśmy póki co lekkim faworytem wg bukmacherów, bo nie widzę po za wiarą kibiców innego czynnika który by w tą stronę to kierował.
Gdzie ten biegający MO robiący w zeszłej rundzie bez przygotowań w klubie po naście kilometrów.
Rozumiem, że może jeszcze nie puściły przygotowania i lepiej będzie później.
Tylko, że w dotychczasowych meczach wyglądało to nie jakby nie mogli, a jakby nawet nie próbowali, bo wiedzieli, że i tak się nie uda.
Oglądając nasze mecze i wcześniejsze dwa mecze Korony naprawdę jestem zdziwiony, że to my jesteśmy póki co lekkim faworytem wg bukmacherów, bo nie widzę po za wiarą kibiców innego czynnika który by w tą stronę to kierował.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Dzisiaj należałoby się przyczaić i grać z kontry czyli pasowałby 3-4-3 ale my nie mamy stoperów do gry 
Lewego skrzydła dalej nie, środka pola nie ma, napadu nie ma
A co jest? Stypa. Co można na dziś wymyśleć?
wer 1> Turk - Mezghrani, Cykało, Szymański, Sadlok, Preisler - Ventura, Szwoch - Kozak, Novothny, Barański.
wer 2>Turk - Konczkowski, Cykało, Szymański, Preisler, Mezghrani - Ventura, Szwoch - Kozak, Novothny, Barański.
I albo będzie cud (sorry Mirku) ale kolejny wp***dol

Lewego skrzydła dalej nie, środka pola nie ma, napadu nie ma

wer 1> Turk - Mezghrani, Cykało, Szymański, Sadlok, Preisler - Ventura, Szwoch - Kozak, Novothny, Barański.
wer 2>Turk - Konczkowski, Cykało, Szymański, Preisler, Mezghrani - Ventura, Szwoch - Kozak, Novothny, Barański.
I albo będzie cud (sorry Mirku) ale kolejny wp***dol

nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sadlok pauzuje za kartki z tego co mi wiadomo razem z Lukicem.arcio pisze: ↑25 lut 2025, o 12:24Dzisiaj należałoby się przyczaić i grać z kontry czyli pasowałby 3-4-3 ale my nie mamy stoperów do gry
Lewego skrzydła dalej nie, środka pola nie ma, napadu nie maA co jest? Stypa. Co można na dziś wymyśleć?
I albo będzie cud (sorry Mirku) ale kolejny wp***dol![]()
wydaje mi się, że jednak Bielecki w bramce będzie co do reszty to może tak to wyglądać, chyba, że Myszor/ Łaski/Starzyński się załapią, ale skoro mamy dwie zmiany obrońców moim zdaniem tormana i napastnika to po za nimi chyab maks 1-2 zmiany
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Faktycznie Sadlok ma dwie więc pauza. Może i lepiej. Co nam zostaje?heli pisze: ↑25 lut 2025, o 12:29Sadlok pauzuje za kartki z tego co mi wiadomo razem z Lukicem.arcio pisze: ↑25 lut 2025, o 12:24Dzisiaj należałoby się przyczaić i grać z kontry czyli pasowałby 3-4-3 ale my nie mamy stoperów do gry
Lewego skrzydła dalej nie, środka pola nie ma, napadu nie maA co jest? Stypa. Co można na dziś wymyśleć?
I albo będzie cud (sorry Mirku) ale kolejny wp***dol![]()
wydaje mi się, że jednak Bielecki w bramce będzie co do reszty to może tak to wyglądać, chyba, że Myszor/ Łaski/Starzyński się załapią, ale skoro mamy dwie zmiany obrońców moim zdaniem tormana i napastnika to po za nimi chyab maks 1-2 zmiany
Albo 4 w linii:
Mezghrani, Szymański, Cykało, Preisler
Albo wahadła:
Mezghrani, Konczkowski, Szymański, Cykało, Preisler
Jeżeli dzisiaj nie będzie minimalnego polepszenia gry to będzie tragedia
nigdy nie jest za późno
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Ten mecz wydaje mi się jest o wiele ważniejszy niż sobotni z Wisłą. Tam był jeden z wielu ligowych - tak wiem wielkie święto i rekord.
Dzisiejszy mecz może pokazać, że po awansach i budowie klubu krok po kroku, robimy kolejny krok choć zaliczyliśmy jeden do tyłu w postaci spadku.
Dojście do pół czy też finału PP pokazało by, że jednak dalej idziemy do przodu a nie tkwimy w marazmie jak niektóre drużyny.
Dzisiejszy mecz może pokazać, że po awansach i budowie klubu krok po kroku, robimy kolejny krok choć zaliczyliśmy jeden do tyłu w postaci spadku.
Dojście do pół czy też finału PP pokazało by, że jednak dalej idziemy do przodu a nie tkwimy w marazmie jak niektóre drużyny.