Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
- DaReQ93
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
Jest kasa to są transfery.
-
- Kontakt:
W Libercu kibice żałują, że odchodzi. W ostatnim meczu zagrał bardzo dobrze. Za pół roku kontrakt mu się kończył, Slovan przebudowuje zespół. Mieli ustalone, że gra do lata, ew. w przypadku oferty odejdzie wcześniej. Wyciągnęliśmy go za grosze.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
Elegancki transfer. Teraz szybko go wkomponować do drużyny i jazda po awans.
-
- Kontakt:
Bardzo dobry transfer, doświadczony na boiskach czeskiej ekstraklasy. Na 1 lige powinien być byc solidnym wzmocnieniem.
-
- Kontakt:
mam nadzieję że to jest chłop na już a nie czekać 5 kolejek z nim do składu
-
- Kontakt:
Dajmy mu 6-8 kolejek na aklimatyzację 🫣tynbydziedobry pisze: ↑18 lut 2025, o 17:48mam nadzieję że to jest chłop na już a nie czekać 5 kolejek z nim do składu

A tak na poważnie to wymusi to kilka zmian a raczej powinno wymusić. Mo nam schodzi z LO i może iść na skrzydło albo do środka. Jeden napastnik, a nie dwóch. Może trener nie będzie musiał już kombinować
nigdy nie jest za późno
-
W miarę młody i perspektywiczny, z potencjałem sprzedażowym 
ciekawostka #1

ciekawostka #2
kiedyś zmierzyli mu najszybszy sprint w czeskiej ekstraklasie.
Gdyby był kocur, to ich DS by nie gadał publicznie, że w lato odchodzi.... no nic, zobaczymy co to za ananas, grunt ze Mohameda zluzuje z lewki.

ciekawostka #1

ciekawostka #2
kiedyś zmierzyli mu najszybszy sprint w czeskiej ekstraklasie.
Gdyby był kocur, to ich DS by nie gadał publicznie, że w lato odchodzi.... no nic, zobaczymy co to za ananas, grunt ze Mohameda zluzuje z lewki.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Widza wpisy tego całego frosia to mie skręco, non stop te prowokacyjne posty pisze na tym forum 

Niebieska Holandia!
-
-
- Kontakt:
Niech będzie po prostu solidny. To wystarczy. Widać, że po urazach Sadlok na LO to może być problem, szczególnie w tych meczach z czołówką, Karasiński na razie nie dojeżdża na ten poziom, stąd transfer kogoś ze sporym doświadczeniem.
PS. Szkoda żeśmy nie wypożyczyli Lachendro z powrotem do Pniówka, po przjściu Adkonisa jego szanse na grę są iluzoryczne, a przyda mu się otrzaskanie w seniorach.
PS. Szkoda żeśmy nie wypożyczyli Lachendro z powrotem do Pniówka, po przjściu Adkonisa jego szanse na grę są iluzoryczne, a przyda mu się otrzaskanie w seniorach.
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A za co ma go przepraszać? Za jego słowa? Czy za to, że transfer ten został zrobiony teraz zamiast paru tygodni wcześniej?
-
- Kontakt:
Według sofascore, to on w wielu meczach ma celność podań poniżej 50%, czyli albo gra mało bezpiecznych piłek albo po prostu jest mega cienki pod tym względem. Patrząc na wzrost, jest to raczej zawodnik o profilu defensywnym.
-
- Kontakt:
U mnie w Football Managerze ma ponadprzeciętną szybkość kondycję i dośrodkowanie, reszta skili przeciętna tylko że rozegrałem już 6 sezonów i gość ma 35 lat.