Wole mieć co 2 tugodnie 20 tys miż 2 razy fo roku 50kroy pisze: ↑11 lut 2025, o 19:16Może będzie tyle chętnych ze nie będzie dla Ciebie biletu i problem będzie teoretyczny ;-)arcio pisze: ↑11 lut 2025, o 18:48Jak o tym pomyśle usłyszałem, to się bardzo mocno zdziwiłem, widzę, że nie tylko ja
Od strony kibicowskiej jest OK, że młyn na prostej - i takie są argumenty i ja to rozumiem. Ale... Młyn na prostej to strzał w kibiców których stracimy bo nie przyjdą siedzieć za bramką to raz a dwa, że klub straci finansowo bo mógłby te miejsca sprzedać drożej. Młyn za bramką gdzie połączone siły obecnego młyna z dzies10ną to coś co można sobie fajnie wyobrazić. Wiem że w Gliwicach prosta pod młyn się sprawdziała, ale teraz mówimy o stadionie na 22k i większym zapotrzebowaniu na bilety.
Poza tym gniazdo można spokojnie podstawić gdzie się chce - to jakby miało być gorzej i jakby znowu miało być po 5k ludzi tfu tfu
Ja mam caly czas obawę ze patrząc na następne 100 lat nawet 20 tys będzie za małe skoro potrafimy w jednym roku 2 razy zaplenic stadion na 50 tys
nie skończy. To max.
Przy takim stabilnym 700 biletów na dzień to na 5 dni przed meczem kończymy biletytynbydziedobry pisze: ↑11 lut 2025, o 21:12przed końcem dnia wczoraj zostało nieco ponad 5500 biletów więc dziś znowu schodzi stabilne 700 biletów
Okaże się za 11 dni
Nie ma nawet projektu, a tu już 20 postów o usytuowaniu młyna... witamy na forum Ruchu.Harpo pisze: ↑11 lut 2025, o 21:15nie skończy. To max.
PS. młyn na prostej?! Kogoś zdrowo po*ebało.
TYLKO za bramką i najlepeiej miejsca stojące.
Mły na prostej zdawał egzamin na Cichej (mało ludzi początkowo i jakoś to wyglądało), w Gliwicach (pojemnosć stadionu) oraz na SŚ, gdzie przy 15-3- tys musi być tam gdzie jest choć.... Niestety brak "segregacji" i sporo przypadkowych ludzi tam łazi (widać na filmach z dopingu- spora część dziubie słoniol albo gapi się w komórka).
NIE: jeden, zwarty młyn. Tak jak na 99% stadionów. Prostą zostawmy "normalnym" i spokojnym widzom tudzież piknikom.
Zresztą, o czym my gadamy...W nowy stadion coraz mniej wierzę, ALE jak mamy robić majstra i min 30 tys ludzi z rekordami po 50 tys to SŚ jest OK![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 33 gości