Nie no, w rezerwach cwelki grał regularnie. Pytanie, jak będzie niedysponowany Ventura to gra tego gościa to będzie wielka niewiadoma. To ja już wolałbym postawić na Nono. To że przegrywa rywalizację nie oznacza, że jest cienki.
Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
Nie no, w rezerwach cwelki grał regularnie. Pytanie, jak będzie niedysponowany Ventura to gra tego gościa to będzie wielka niewiadoma. To ja już wolałbym postawić na Nono. To że przegrywa rywalizację nie oznacza, że jest cienki.
- Rickenn10
- Kontakt:
Szkoda, że naszym wyznacznikiem są podstawowi gracze rezerw legii. Wypożyczenie, na ten moment kompletnie nie rozumiem tego posunięcia.
Ani chłopaczek ograny na wyższym szczeblu ani doświadczony.
-
Czy tylko mi się wydaje że pan dyrektor się trochę traci w tym co robi?
-
- Kontakt:
Rickenn10 pisze: ↑28 sty 2025, o 19:10Szkoda, że naszym wyznacznikiem są podstawowi gracze rezerw legii. Wypożyczenie, na ten moment kompletnie nie rozumiem tego posunięcia.
Również nie rozumiem tego posunięcia ale cóż... kto inny jest rozliczany za transfery. Ewidentnie nie było pomysłu na uzupełnienie kadry po nagłej kontuzji Patryka

-
- Kontakt:
Nie bardzo wierzę, że to jest akurat zastępstwo Sikory. Z drugiej strony on i tak był poza składem, więc i ten młodzik pewnie niekoniecznie liczony do gry w pierwszej 11.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nagle gość przyjeżdża do Turcji i raz-dwa podpisuje kontrakt. Jak dla mnie - wypożyczenie ratunkowe skuli kontuzji Sikora. Widocznie Sobeczko to zbyt ofensywny typ zawodnika by w razie czego wejść do składu (no i zerowe doświadczenie w seniorach). Pograć za dużo nie pogra ale będzie jakikolwiek grajek w pogotowiu choć i tak mi się wydaje, że niepotrzebnie go bierzemy mając Nono który raczej zimą klubu nie zmieni. Albo zmieni, ale jeszcze o tym nie wiemy

-
- Kontakt:
Kolejny piłkarz do ofensywy, ludzie przecież tam już jest na kontrakcie Starzyński szwoch nono ( za darmo tu nie siedzi ) sobeczko Barański Adkonis i na 10 biegał jeszcze mezghrani
Zabezpieczać cały sezon będzie jeden Ventura o brakach w tyłach nie ma co wspominać
Zabezpieczać cały sezon będzie jeden Ventura o brakach w tyłach nie ma co wspominać
-
- Kontakt:
zerowe doświadczenie więc ściągamy gościa z takim samym doświadczeniemMavo1920 pisze: ↑28 sty 2025, o 19:24
Nagle gość przyjeżdża do Turcji i raz-dwa podpisuje kontrakt. Jak dla mnie - wypożyczenie ratunkowe skuli kontuzji Sikora. Widocznie Sobeczko to zbyt ofensywny typ zawodnika by w razie czego wejść do składu (no i zerowe doświadczenie w seniorach). Pograć za dużo nie pogra ale będzie jakikolwiek grajek w pogotowiu choć i tak mi się wydaje, że niepotrzebnie go bierzemy mając Nono który raczej zimą klubu nie zmieni. Albo zmieni, ale jeszcze o tym nie wiemy![]()

Ventura/Szwoch kontuzja i zostajemy z emerytem Figo albo za niedługo Sadlok pójdzie na pomoc.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sadzisz, ze w kilka godzin, wybrano gracza, zalatwiono z Legia transfer, spakowano goscia, wyslano na lotnisko, gdzie akurat cos lecialo do Turcji, odebrano w Antalyi, zawieziono do Belek, porobiono foty i wrzucono w internet?Mavo1920 pisze: ↑28 sty 2025, o 19:14Rickenn10 pisze: ↑28 sty 2025, o 19:10Szkoda, że naszym wyznacznikiem są podstawowi gracze rezerw legii. Wypożyczenie, na ten moment kompletnie nie rozumiem tego posunięcia.
Również nie rozumiem tego posunięcia ale cóż... kto inny jest rozliczany za transfery. Ewidentnie nie było pomysłu na uzupełnienie kadry po nagłej kontuzji Patryka![]()
duzo realniejsze jest, ze Nono sie nie zalapal na wylot, bo wiedzieli, ze ten gosc dotrze w trakcie zgrupowania a moze wyszla delikatna obsuwa.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
tynbydziedobry pisze: ↑28 sty 2025, o 19:27zerowe doświadczenie więc ściągamy gościa z takim samym doświadczeniemMavo1920 pisze: ↑28 sty 2025, o 19:24
Nagle gość przyjeżdża do Turcji i raz-dwa podpisuje kontrakt. Jak dla mnie - wypożyczenie ratunkowe skuli kontuzji Sikora. Widocznie Sobeczko to zbyt ofensywny typ zawodnika by w razie czego wejść do składu (no i zerowe doświadczenie w seniorach). Pograć za dużo nie pogra ale będzie jakikolwiek grajek w pogotowiu choć i tak mi się wydaje, że niepotrzebnie go bierzemy mając Nono który raczej zimą klubu nie zmieni. Albo zmieni, ale jeszcze o tym nie wiemy![]()
![]()
No nie z takim samym. Te 30 meczów prawie w III lidze ma, i jakieś ogony w cwelce... niewiele, ale nie liczyłem na jakieś konkretne uzupełnienie braku Patryka.
Wychodzi jakość naszych rezerw niestety.
-
- Kontakt:
Niy byda tego teroz rozpatrywać w kwestii wzmocnienia pierwszej 11-tki, ale liczby w młodzieżówce mo bardzo dobre. W reprezentacji strzeloł dużo bramek, musi mieć "to coś". I chyba jest aktualnie najbardziej wartościowym zawodnikiem w Ruchu (800tyś €). Ale niestety nie robi to na nikim wrażenia bo chyba kożdy z nos mioł całkiem inne oczekiwania co do najbliższego transferu, jakby mi ktoś pedzioł że przidzie młodzieżowiec, ofensywny pomocnik to bych mu pedziol żeby sie w czoło klupnoł
Niebieska Holandia!
- Rickenn10
- Kontakt:
Co nie zmienia faktu, że to kolejny ofensywny gracz a tyły leżą.
Chyba, że trener ma plan co mecz strzelać 5 czy 6 goli i wtedy możemy tracić nawet 4 z dziurawą obroną

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przecież o niego starano się już wcześniej, jak jeszcze nie było wiadome jak będzie wyglądac sytuacja z Bibim.
Po odstawieniu Nono i kontuzji Sikora na pewno jest tam luka, można ją zaślepić, bo wiadomo, że ani Sikora, ani Nono na jesień nie grali, więc to nie jest tak, że tracimy pierwszy wybór, ale jednak alternatywa dobra jakościowo by się przydała
Po odstawieniu Nono i kontuzji Sikora na pewno jest tam luka, można ją zaślepić, bo wiadomo, że ani Sikora, ani Nono na jesień nie grali, więc to nie jest tak, że tracimy pierwszy wybór, ale jednak alternatywa dobra jakościowo by się przydała
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Byle nie będzie z niego drugi Skwierczynski