Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
Bartłomiej Barański musiał zmierzyć się z dociekaniem o jego przyszłość i wygasający w czerwcu kontrakt. – Jesteśmy w trakcie rozmów. Rundę wiosenną spędzę w Chorzowie – zadeklarował „Bibi”.
https://www.ksruch.com/w/mikolow-13-spotkanie
https://www.ksruch.com/w/mikolow-13-spotkanie
- klimz(R)owiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Barański w Lechu od następnego sezonu.
-
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 11 sty 2025, o 14:10 przez myciochojec, łącznie zmieniany 1 raz.
- klimz(R)owiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozn ... HifscwVIqw
-
- Kontakt:
Nie wiem czy tam pogra, podejrzewam że pójdzie na wypożyczenie. Tak czy inaczej lepsza droga niż Lechia. Szkoda że nie udało się zarobić ale przynajmniej pomoże jeszcze w awansie
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gdyby to ode mnie zalezalo to bym go zeslal do rezerw. Ale jestesmy za biedni na to
- blue
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mam nadzieje ze to nieprawda,
- Rickenn10
- Kontakt:
Na jakie wypozyczenie jak idzie tam na zasadzie wolnego transferu. Czyli złamanego grosza za niego nie dostaniemy.myciochojec pisze: ↑11 sty 2025, o 14:12Nie wiem czy tam pogra, podejrzewam że pójdzie na wypożyczenie. Tak czy inaczej lepsza droga niż Lechia. Szkoda że nie udało się zarobić ale przynajmniej pomoże jeszcze w awansie
Portal Meczyki.pl poinformował, że pomocnik Ruchu Chorzów Bartłomiej Barański zostanie zawodnikiem Lecha Poznań.
Ofensywny pomocnik zostanie graczem "Kolejorza" już niebawem, ale najbliższe pół roku spędzi w Ruchu Chorzów. Poznaniacy ściągną zawodnika na zasadzie wolnego transferu, co było możliwe ze względu na kończącą się umowę z Niebieskimi. Wszystkie szczegóły transakcji zostały już ustalone. Testy medyczne Barańskiego zaplanowano na przyszły tydzień.
Nic niech pomoże w awansie a agencja i jego agent niech się udławi potem.
-
- Kontakt:
Bogacz 2 mln euro Barański darmowy
Jak dla mnie za słaby na granie w Lechu no ale to jego wybór i kariera
Mam nadzieję że nikomu nie przyjdzie do głowy go wypożyczać za rok jak będzie przyspawany do ławki
Dodatkowo teraz wchodzi info że znika obowiązek wystawiania juniora w ekstraklasie ( idealny moment dla Barańskiego )
Jak dla mnie za słaby na granie w Lechu no ale to jego wybór i kariera
Mam nadzieję że nikomu nie przyjdzie do głowy go wypożyczać za rok jak będzie przyspawany do ławki
Dodatkowo teraz wchodzi info że znika obowiązek wystawiania juniora w ekstraklasie ( idealny moment dla Barańskiego )
Ostatnio zmieniony 11 sty 2025, o 14:50 przez 19gorek20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Mu łaziło chyba o to, że w Lechu nie załapie sie do kadry i go kajś wypożyczą, chyba żeście sie nie zrozumieliRickenn10 pisze: ↑11 sty 2025, o 14:41Na jakie wypozyczenie jak idzie tam na zasadzie wolnego transferu. Czyli złamanego grosza za niego nie dostaniemy.myciochojec pisze: ↑11 sty 2025, o 14:12Nie wiem czy tam pogra, podejrzewam że pójdzie na wypożyczenie. Tak czy inaczej lepsza droga niż Lechia. Szkoda że nie udało się zarobić ale przynajmniej pomoże jeszcze w awansie
Portal Meczyki.pl poinformował, że pomocnik Ruchu Chorzów Bartłomiej Barański zostanie zawodnikiem Lecha Poznań.
Ofensywny pomocnik zostanie graczem "Kolejorza" już niebawem, ale najbliższe pół roku spędzi w Ruchu Chorzów. Poznaniacy ściągną zawodnika na zasadzie wolnego transferu, co było możliwe ze względu na kończącą się umowę z Niebieskimi. Wszystkie szczegóły transakcji zostały już ustalone. Testy medyczne Barańskiego zaplanowano na przyszły tydzień.
Nic niech pomoże w awansie a agencja i jego agent niech się udławi potem.

Niebieska Holandia!
-
- Kontakt:
Ja, genau o to mnie łaziło, w Lechu raczej nie pogroFCNH1920 pisze: ↑11 sty 2025, o 14:49Mu łaziło chyba o to, że w Lechu nie załapie sie do kadry i go kajś wypożyczą, chyba żeście sie nie zrozumieliRickenn10 pisze: ↑11 sty 2025, o 14:41Na jakie wypozyczenie jak idzie tam na zasadzie wolnego transferu. Czyli złamanego grosza za niego nie dostaniemy.myciochojec pisze: ↑11 sty 2025, o 14:12Nie wiem czy tam pogra, podejrzewam że pójdzie na wypożyczenie. Tak czy inaczej lepsza droga niż Lechia. Szkoda że nie udało się zarobić ale przynajmniej pomoże jeszcze w awansie
Nic niech pomoże w awansie a agencja i jego agent niech się udławi potem.![]()
- Rickenn10
- Kontakt:
W sumie ja moze byćmyciochojec pisze: ↑11 sty 2025, o 14:52Ja, genau o to mnie łaziło, w Lechu raczej nie pogroFCNH1920 pisze: ↑11 sty 2025, o 14:49Mu łaziło chyba o to, że w Lechu nie załapie sie do kadry i go kajś wypożyczą, chyba żeście sie nie zrozumieliRickenn10 pisze: ↑11 sty 2025, o 14:41Na jakie wypozyczenie jak idzie tam na zasadzie wolnego transferu. Czyli złamanego grosza za niego nie dostaniemy.myciochojec pisze: ↑11 sty 2025, o 14:12Nie wiem czy tam pogra, podejrzewam że pójdzie na wypożyczenie. Tak czy inaczej lepsza droga niż Lechia. Szkoda że nie udało się zarobić ale przynajmniej pomoże jeszcze w awansie
Nic niech pomoże w awansie a agencja i jego agent niech się udławi potem.![]()

No nic tak jak mówię jeżeli utrzyma formę to niech pomoże w awansie a my już w oknie transferowym znajdziemy lepszego

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tak pewnie bedzie, z tym ze wielu z amici robi niezle kariery te droga: Bednarek, Puchacz, Moder.
duzo rozmumiem w temacie budowania wlasnej kariery, roznicy perspektyw kibica-pilkarz, klubu-agencji. jednego nie rozumiem: po co było wczoraj z siebie durnia robic i gadac o jakis rozmowach, mozna bylo zamknac temat w ten sposob, ze wiosna w Chorzowie.
no chyba ze Włodarczyk tym razem sie myli lub sie pospieszyl, choc to wiarygodne zrodlo.
duzo rozmumiem w temacie budowania wlasnej kariery, roznicy perspektyw kibica-pilkarz, klubu-agencji. jednego nie rozumiem: po co było wczoraj z siebie durnia robic i gadac o jakis rozmowach, mozna bylo zamknac temat w ten sposob, ze wiosna w Chorzowie.
no chyba ze Włodarczyk tym razem sie myli lub sie pospieszyl, choc to wiarygodne zrodlo.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Rundę spędzi w Chorzowie? Fajnie. Moze sobie isc do parku i do zoo. Na karuzele w wesołym. Do teatru rozrywki. Na torg na flota. Mam nadzieje, ze wyląduje poza składem i absolutnie nie widze powodu by fundowac Mu wycieczke do Turcji. Nie sądzę by miał grac w Ruchu z pełnym zaangażowaniem będąc już myślami w amice. Chyba, ze są jakies uatalenia z kuchenkami w zprawie innego juniora.
-
Gadałem że mi się gdzieś Lech przewinolklimz(R)owiec pisze: ↑11 sty 2025, o 14:10https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozn ... HifscwVIqw