Dokładnie, wyniki są to teraz szukomy dziury w całym i dopiero...sie do koszulek. Ludzie nie mocie robic z czego problemówMarcus pisze: ↑10 gru 2024, o 15:10Mocne słowa. Chcesz kup, nie chcesz nie kupuj. Nikt tutaj nikogo nie okradafRoś pisze: ↑10 gru 2024, o 14:32widzę, że chopy zdziwione, że klub wypuścił gówno produkt w postaci koszulek na Barbary![]()
przecież to od razu było wiadomo, że to nie jest żadna personalizowana koszulka od nike, bo nike takiego wzoru nie miało (ni9dy?) w katalogu i będzie to samoróbka. Swoją drogą, okradać kibiców z kasy, dając takie nalepkowe "gówno" za 300zł? bardzo nieładnie.
Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
- theirons
- Kontakt:
To ja miałbym pytanie z innej beczki.
Powiedzcie mi proszę bo może coś przeoczyłem...
Jak wygląda sprawa sponsoringu / dofinansowania / wsparcia klubu w najbliższym roku kalendarzowym przez Miasto.
Rozumię że priorytetem jest Stadion, na niego pójdą w znacznej mierze środki z budżetu, ale z informacji jakie do nas dochodzą w budżecie na 2025 mamy na Ruch zapisane okrągłe "0".
Nie wiem czy czegoś niedoczytałem, czy to prawda, więc tylko pytam... może wiecie coś więcej???
Bo większości z nas wydaje się że mamy swojego Prezydenta, więc byle do maja i witamy się z ekstraklasą...
A to chyba jeszcze nie ten poziom (finansowy)...
Jak wygląda sprawa sponsoringu / dofinansowania / wsparcia klubu w najbliższym roku kalendarzowym przez Miasto.
Rozumię że priorytetem jest Stadion, na niego pójdą w znacznej mierze środki z budżetu, ale z informacji jakie do nas dochodzą w budżecie na 2025 mamy na Ruch zapisane okrągłe "0".
Nie wiem czy czegoś niedoczytałem, czy to prawda, więc tylko pytam... może wiecie coś więcej???
Bo większości z nas wydaje się że mamy swojego Prezydenta, więc byle do maja i witamy się z ekstraklasą...
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Najwyrazniej tak. Awans nie jest opcją. Jest koniecznością
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Alba to też nie jest wolnorynkowy sponsor, tylko miejska kasa w innej formule.
tak zeby byc szczerym.
tak zeby byc szczerym.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
z kulis w momencie wręczenia statuetki Zdzisławowi Bik statuetki honorowej słowa padły ,,to na wylot?", dwuznacznie brzmią
za Tobą pójde w ogień, wode..
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A nie przypadkiem........"na wyrost....."

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dokładnie słychać o wylocie. Dobrze w sumie że zdaje sobie sprawe z tego
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja też słyszę:
"To na wyrost, tak?"
To dobrze wróży.
"To na wyrost, tak?"
To dobrze wróży.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Rickenn10
- Kontakt:
https://www.facebook.com/share/v/19rXgKzwnj/
Brawoooo! O to chodzi! Czyny którymi Szymon niebawem pogrzebie doszczętnie te bandę.
Brawoooo! O to chodzi! Czyny którymi Szymon niebawem pogrzebie doszczętnie te bandę.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
PATERMAN juz nie jest akcjonariuszem RUCH Chorzów SA. Odsprzedał wszystkie swoje udziały Firmie Carbonex.
https://www.bankier.pl/wiadomosc/RUCH-C ... 78331.html
Jesli dobrze kojarzę to firma powiazana z Bikiem, wiec chyba dobrze slyszalem podczas kulis
. 

i dołozył do swoich akcji kolejne 6,15%
Jesli dobrze kojarzę to firma powiazana z Bikiem, wiec chyba dobrze slyszalem podczas kulis

Pan Zdzisław Bik wyrwał solidnego chwasta z naszych struktur

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Według przekazu prezesa @19SeweRyn20 w rozmowie z Radiem Best mecz @RuchChorzow1920 vs @WislaKrakowSA odbędzie się 22 lutego o godzinie 14:30.
Niebieska Dzielnica Halemba
-
- Kontakt:
Oby jak najwięcej takiego czyszczenia. Jak w końcu nasze struktury będą wyglądały przejrzyście i bez podejrzanych typów to może i na nas przyjdzie pora z jakimś inwestorem.west72 pisze: ↑18 sty 2025, o 23:14PATERMAN juz nie jest akcjonariuszem RUCH Chorzów SA. Odsprzedał wszystkie swoje udziały Firmie Carbonex.
(...)
Pan Zdzisław Bik wyrwał solidnego chwasta z naszych strukturi dołozył do swoich akcji kolejne 6,15%
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na tą chwilę zapisane jest 0, nie jest to żadna niestandardowa sytuacja, jesteśmy z klubem w ciągłym kontakcie , mamy swoich ludzi w RN . Awans do ekstraklasy to.koniecznosc, bo klib tańszy jest dla.miasta w ekstraklasie .
PzdR
PzdR
theirons pisze: ↑13 gru 2024, o 10:24To ja miałbym pytanie z innej beczki.
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
- Rickenn10
- Kontakt:
Tak jak Hull napisał.
Panowie CO Z TYM RUCHEM?
Widać że obecnie chyba nikt kto pracuje w klubie nie ma pomysłu a przynajmniej tak to wygląda że co mecz próbujemy sklecić inną wersję a ta powinna być sklecona już po obozie. A odnosi się wrażenie że ten obóz nadal trwa.
Panowie CO Z TYM RUCHEM?
Widać że obecnie chyba nikt kto pracuje w klubie nie ma pomysłu a przynajmniej tak to wygląda że co mecz próbujemy sklecić inną wersję a ta powinna być sklecona już po obozie. A odnosi się wrażenie że ten obóz nadal trwa.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiadomo, ze start rundy powoduje frustracje, ale problem jest szerszy. Klub od co najmniej 3 lat stoi w miejscu, a rekordy frekwencji to bardziej efekt mobilizacji kibicow, niz efekt pracy w klubie.
Moze warto zadac kilka pytan prezydentowi i prezesowi jaki jest plan na klub, bo w tej chwili to wyglada na dzialanie bez planu.
Jestem przeciw zwalniania Szulczka, ale cos zostalo popsute bo wydolnosciowo i szybkosciowo jestesmy dramatycznie slabi i mysle, ze to jest glowny powod tak slabej gry. Pilkarze czuja ze fizycznie sa slabsi niz rywal.
Moze warto zadac kilka pytan prezydentowi i prezesowi jaki jest plan na klub, bo w tej chwili to wyglada na dzialanie bez planu.
Jestem przeciw zwalniania Szulczka, ale cos zostalo popsute bo wydolnosciowo i szybkosciowo jestesmy dramatycznie slabi i mysle, ze to jest glowny powod tak slabej gry. Pilkarze czuja ze fizycznie sa slabsi niz rywal.