Modernizacja stadionu
-
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
Ja prdl ze nikt ch*** nie potrafi spacyfikowac, podsunac ku***, nagrac i do mediow
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
Przecież te peowskie kurw...bydom robic wszystko żeby ten stadion nie powstoł!! Tak samo ta gnida nitras co chciol opilowywac katolikow !!!. Mom nadzieja ze to go spotko!! A w Chorzowie i okolicy niech się nie pokazuje nigdy !!!
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Takie pitu,pitu...
-
- Kontakt:
Dużo polityki w tym wszystkim i obnażenie POKO. Mam ich serdecznie dość, kłamców.
Szymon Michałek niech robi swoje.
Szymon Michałek niech robi swoje.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Komisja budżetowo Chorzowa niy przyjyła budżetu glosym Michalika. 17 grudnia jest rada miasta i Szymon bydzie ich przekonywol do zatwierdynio, szczególnie radnych PiSu.
Tak jo to zrozumioł
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zobaczymy jaka będzie ich mobilizacja, może ktoś nie dotrze i braknie im głosów
a nie można po nie przyjęciu budżetu doprowadzić do przedterminowych wyborów do RM?
a nie można po nie przyjęciu budżetu doprowadzić do przedterminowych wyborów do RM?
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Skład komisji: MICHALIK Marcin, CZAJA Bartłomiej, KOTALA Andrzej, HERMAN Roman, KORDELA Sławomir, WERNER Alan, KRZAK Grzegorz.
Czyli PO i PIS przeciwko. Przecież pinokio obiecał, pis chciał... Jedni i drudzy są tyle samo warci.
Czyli PO i PIS przeciwko. Przecież pinokio obiecał, pis chciał... Jedni i drudzy są tyle samo warci.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A ktos tam wczesnij pisol ze Morawiecki by nom dol kasa na stadion

Przeraza mnie ta naiwnosc

Przeraza mnie ta naiwnosc

Ekipa podwyższonego Ryzyka
- Rickenn10
- Kontakt:
Dlatego wojenki polityczne na tym forum pomiędzy wyznawcami kurdupla a ryżym mnie śmieszą na amen.
Jedni usiłują przekonać drugich i odwrotnie. A jak zaczyna się wyrzucanie argumentów, że Ci dali tamci zabrali ale tamten dał a tamten zabrał to już w ogóle parodia.
Jedno jest pewne. Z nowym stadionem mamy pr***ebane i tyle.
-
- Kontakt:
więc w pierwszej kadencji odpada. w takim razie przez ten czas zrobić to czego łysy nie zrobił za swojego czasu dla Chorzowa, głosić to przed następnymi wyborami i ich wszystkich wy***rdolić aby mieć większość bez proszenia innych
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak w ogóle to jak to wygląda od strony proceduralnej? Budżet jest odrzucony i co dalej?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Decydująca w kwestii pieniędzy na stadion Ruchu będzie sesja Rady Miasta zaplanowana na 17 grudnia.
- To na tej sesji będziemy głosowali budżet miasta. Jeżeli radni postanowią ten budżet zaopiniować negatywnie, to może być taka sytuacja, że budżet trafi do Regionalnej Izby Obrachunkowej, a to będzie oznaczało, że tak naprawdę żadnej inwestycji Chorzów nie wykona w 2025 roku, tylko będziemy zajmowali się bieżącymi sprawami. Dlatego bardzo jest istotna ta sesja Rady Miasta 17 grudnia i kibice powinni z wielką uwagą ją śledzić - podkreślił prezydent Chorzowa.
- To na tej sesji będziemy głosowali budżet miasta. Jeżeli radni postanowią ten budżet zaopiniować negatywnie, to może być taka sytuacja, że budżet trafi do Regionalnej Izby Obrachunkowej, a to będzie oznaczało, że tak naprawdę żadnej inwestycji Chorzów nie wykona w 2025 roku, tylko będziemy zajmowali się bieżącymi sprawami. Dlatego bardzo jest istotna ta sesja Rady Miasta 17 grudnia i kibice powinni z wielką uwagą ją śledzić - podkreślił prezydent Chorzowa.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak, też to czytałem, ale co to oznacza w praktyce? Środki są zamrożone? Już w obecnym roku nie zostały wykorzystane, więc zakładam, że to się jakoś powinno kumulować. Natomiast jestem laikiem w tych kwestiach, stąd pytam. Poza tym nie za bardzo rozumiem co ma do tego RIO.
- Rickenn10
- Kontakt:
Tomasz Kuczyński: "Radni Chorzowa - nie dawajcie alibi Michałkowi. Niech pokaże, jak buduje stadion dla Ruchu, który obiecał kibicom"

https://dziennikzachodni.pl/tomasz-kucz ... 2-27081985