Znicz Pruszków - Ruch Chorzów
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
-
- Kontakt:
Re: Znicz Pruszków - Ruch Chorzów
Kulisy meczowe jak zawsze klasa sama w sobie.
Ascet złapał ciekawą wypowiedź trenera po meczu. Powiedział coś w stylu, że w drugiej połowie niszczyliśmy przeciwnika. Bardzo mi się ta wypowiedź podoba z wielu powodów, wiele mówi o tym co się tam w środku tej drużyny dzieje.
Podoba mi się też to, jak zawodnicy z obcych krajów wkręcają się w nasz klub. Wiadomo, że jest bariera językowa i większa lub mniejsza kulturowo-spoleczna i potrzebują czasu, ale jak sie na nich patrzy to nieraz mam wrażenie, że są bardziej chorzowscy niż ja.
Ascet złapał ciekawą wypowiedź trenera po meczu. Powiedział coś w stylu, że w drugiej połowie niszczyliśmy przeciwnika. Bardzo mi się ta wypowiedź podoba z wielu powodów, wiele mówi o tym co się tam w środku tej drużyny dzieje.
Podoba mi się też to, jak zawodnicy z obcych krajów wkręcają się w nasz klub. Wiadomo, że jest bariera językowa i większa lub mniejsza kulturowo-spoleczna i potrzebują czasu, ale jak sie na nich patrzy to nieraz mam wrażenie, że są bardziej chorzowscy niż ja.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Znicz Pruszków - Ruch Chorzów
Nie wiem... spekuluja.
Jak zostanie to brawa dla niego I Fosy ze to ogarnal

Ekipa podwyższonego Ryzyka