Znicz Pruszków - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
Re: Znicz Pruszków - Ruch Chorzów
Mam wrażenie, że trener Szulczek zabawił się dzisiaj Pruszkowem.
To nie był wielki mecz w naszym wykonaniu. Straciliśmy dość frajerskie bramki. Trik polegał na tym, że niby szykują się zmiany, tymczasem Kozak przechodzi na lewą stronę, a Barański do środka. Pruszków nie miał jak zareagować na ten manewr.
Trener (i sztab) przepracowali porażkę na Polonii ewidentnie. Piłkarzy mamy na takim poziomie, że są w stanie taki chytry myk skutecznie wykonać.
BRAWO
To nie był wielki mecz w naszym wykonaniu. Straciliśmy dość frajerskie bramki. Trik polegał na tym, że niby szykują się zmiany, tymczasem Kozak przechodzi na lewą stronę, a Barański do środka. Pruszków nie miał jak zareagować na ten manewr.
Trener (i sztab) przepracowali porażkę na Polonii ewidentnie. Piłkarzy mamy na takim poziomie, że są w stanie taki chytry myk skutecznie wykonać.
BRAWO
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
BRawo!!!!pierwsza połowa takich świąt niezapowiadala....lolololol lololollo
-
- Kontakt:
Mnie też ten mecz kosztował wiele emocji
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
To kompletnie inne emocje niż te jak wygrywamy 6-0. Lepsze

-
- Kontakt:
Koledze z tych emocji coś się podupcylo w jego poście 

-
- Kontakt:
Może napiszę to jeszcze za wcześnie, ale takimi meczami wyrywa się awans.
W końcu można odpocząć, a na wiosnę idziemy po swoje!
W końcu można odpocząć, a na wiosnę idziemy po swoje!
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
Zrobili mi niedzielę ryj też zamknięty na pół roku

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
po takim meczu to są jeszcze bardziej cenne punkty.
W drugiej połowie być może Znicz nie miał już tyle sił by tak doskakiwać i przesuwać i w końcu udało ich się przełamać.
Na pewno wzmocnienia by się jednak przydało, bo mimo, że nie szło to jednak trener nie decydował się na zmiany, a to chyba oznacza, że uważał, że zmęczeni ci co byli na boisku mogą dać więcej w tej ofensywie niż świeże osoby z ławki.
W drugiej połowie być może Znicz nie miał już tyle sił by tak doskakiwać i przesuwać i w końcu udało ich się przełamać.
Na pewno wzmocnienia by się jednak przydało, bo mimo, że nie szło to jednak trener nie decydował się na zmiany, a to chyba oznacza, że uważał, że zmęczeni ci co byli na boisku mogą dać więcej w tej ofensywie niż świeże osoby z ławki.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mecz przepchany ale nikt na wiosnę nie będzie tego pamiętał.Co by nie pisac mentalnie drużyna poszła mocno do gory za Szulczka. Mamy potencjał na jeszcze większy progres ale pod warunkiem trafionego okienka i dobrych wyborów.Aby włączyć sie do walki o awans bezpośredni potrzebujemy wzmocnień juz z poziomem ekstraklasowym ,zeby nie wymieniać połowy składu w razie awansu na jesień.Mam nadzieje,ze nie będą to tylko odpady z drużyn zagrożonych spadkiem Ekstraklasy.
Mamy fajny pozytywnie zakonczony rok nic tylko świetować.
.
Odpocząć,zregenerować sie i NOWY ROK zaczać z wysokiego C.
Wszystkie atuty mamy po swojej stronie.
Mamy fajny pozytywnie zakonczony rok nic tylko świetować.

Odpocząć,zregenerować sie i NOWY ROK zaczać z wysokiego C.
Wszystkie atuty mamy po swojej stronie.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Tak w ogóle cieszy reakcja zespołu po golu na 2-2. Nie było lizania sie po jajach tylko zapierdalanie na środek i ciśnięcie dalej. To jest mega budujące jak kształtuje się charakter tej drużyny. To będzie kluczowe w kontekście ew baraży. Niżej niż pozycja nr 6 raczej nie wypadniemy.
-
- Kontakt:
Udało się odwrócić losy meczu, pomimo dwukrotnego prowadzenia przeciwnika i to na wyjeździe. Chyba dawno już się tak nie zdarzyło.
Brawa dla całej drużyny za walkę i determinację i to, że pomimo kilku błędów się nie poddawali do końca.
Brawa również dla całego sztabu trenerskigo za całą jesień.
Dobrze przepracować zimę i w lutym startujemy, żeby spełnić marzenia...
Brawa dla całej drużyny za walkę i determinację i to, że pomimo kilku błędów się nie poddawali do końca.
Brawa również dla całego sztabu trenerskigo za całą jesień.
Dobrze przepracować zimę i w lutym startujemy, żeby spełnić marzenia...
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No i cykAdam1983 pisze: ↑7 gru 2024, o 18:24A jo standardowo twierdza ze nie potrafimy wykorzystywać potknięć innych. Ostatnio jak były wyniki pod nos to wdupione z Polonią. Teroz Wisła w plecy, na słonikach wyglądo to nieźle, to my oczywiście jutro to zaprzepaścimy...aczkolwiek, coś mi z tyłu głowy gro, ze tym razem się przełamiemy.

-
- Kontakt:
Wyjazd zaliczony
Na spokojnie zobacze skroty w domu, ale z perspektywy trybun Szymanski dzis bardzo niepewnie.
Z graczy Znicza - Nowak mega wysoki i mega szybki gracz, warty zainteresowania
Arcy wazne 3 punkty ale ten mecz byl kompletnie inny niz z Polonia bo na Konwiktorskiej Ruch przewagi nie mial

Na spokojnie zobacze skroty w domu, ale z perspektywy trybun Szymanski dzis bardzo niepewnie.
Z graczy Znicza - Nowak mega wysoki i mega szybki gracz, warty zainteresowania
Arcy wazne 3 punkty ale ten mecz byl kompletnie inny niz z Polonia bo na Konwiktorskiej Ruch przewagi nie mial
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
Walka ambicja charakter. Takie mecze budują mental drużyny. Brawo dla trenera. Wiosna zapowiada się bardzo emocjonująco