a po 8,9%.
myslalem, ze bardziej wzrosnie szczerze mowiac.
co do kursow u buka, racje mial heli.
2,00 na nasz awans. 1,75 na Kielce.
a po 8,9%.
To sie do wiosny 3x może zmienić. W studiu TVP Wasiluk typowoł 55% na nos, 45% na Korona. Wawrzyniak zaś 50 na 50.
Jaja by były jakby finał był pierwszoligowcówchorzowski_rsl pisze: ↑7 gru 2024, o 12:17Losowanie dobre,jo cos czuja ze w półfinale ktos z pary Polonia-Puszcza a finał z Legią to by bylo
Rickenn10 pisze: ↑7 gru 2024, o 17:35Jaja by były jakby finał był pierwszoligowcówchorzowski_rsl pisze: ↑7 gru 2024, o 12:17Losowanie dobre,jo cos czuja ze w półfinale ktos z pary Polonia-Puszcza a finał z Legią to by bylo![]()
Może derby Warszawy w półfinale? To by było coś polonia robi legie i z taką Polonia byśmy finał grali![]()
No to komu byś „kibicowal” w starciu Legia - Gieksa?
oczywiste ze Legii, ktorej wygrana nic nie zmienia naszym podworku.
Kopa? Ze kibicow im przybędzie, czy pojawi się szejk. Polonia i tak jest na wymarciu bez względu czy po PP sięgną. Dla Legii byłby to juz chyba 21 PP. Dla nas byłby to kopniak porządny. Płacz szczewa i cy9anów byłby znakomity
czy ja wiem.HullCityFC pisze: ↑7 gru 2024, o 23:06Polonie uratowac moze tylko multimilarder, ktory przed dekade zrobi z niej hegemona w Polsce.
Odwrotnie,
Patrząc na mecze Poloni z Wisła, na doping, ilość widzów, to nie powiem, żeby Polonia była na wymarciu. z 10 lat temu według mnie było zdecydowanie gorzej dla Polonii.
Ja myślę, że kibiców poloni jest w warszawie na tyle aby zapełnić ich nowy stadion, który powstanie w niedalekiej przyszłości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Pulocini, WolnyLogin, zico1920 i 73 gości