Modernizacja stadionu
-
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
Coś czują że stary stadion zrównamy z ziemią a nowego nie będzie i tak to się skończy,będziemy grać na Śląskim albo UJ wie gdzie
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jaki cel ma to pismo?
Nitras przeczyta, uroni łzę i wypisze czek na 100 baniek?
Minęło ponad pół roku a ja słyszę tylko proszenie się o tą mityczna kasę z Ministerstwa. Słabo.
Nitras przeczyta, uroni łzę i wypisze czek na 100 baniek?
Minęło ponad pół roku a ja słyszę tylko proszenie się o tą mityczna kasę z Ministerstwa. Słabo.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sprzedac Cicha na apartamenty, developerke, inwestycje itp itd ale zdobyc dofinansowanie obiektu w innym miejscu. Jedyna nadzieja na stadion.
Stadion Ruchu nie powstanie na Cichej. Oby powstal gdzie indziej.
Za 150 mln to mozemy w dzisiejszych czasach dwie trybuny zbudowac i to z koplowskiego projektu.
Za 150 mln to mozemy w dzisiejszych czasach dwie trybuny zbudowac i to z koplowskiego projektu.
-
- Kontakt:
takie coś tylko w jednym przypadku! Deweloper buduje stadion dokładnie wg uzgodnionych wytycznych z WŁASNYCH ŚRODKÓW i dopiero na pierwszym meczu uroczyście prezydent miasta podpisuje przekazanie terenu na Cichej.HullCityFC pisze: ↑13 lis 2024, o 14:15Sprzedac Cicha na apartamenty, developerke, inwestycje itp itd ale zdobyc dofinansowanie obiektu w innym miejscu. Jedyna nadzieja na stadion.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Znajdz mi takiegoscaneRboy pisze: ↑13 lis 2024, o 15:33takie coś tylko w jednym przypadku! Deweloper buduje stadion dokładnie wg uzgodnionych wytycznych z WŁASNYCH ŚRODKÓW i dopiero na pierwszym meczu uroczyście prezydent miasta podpisuje przekazanie terenu na Cichej.HullCityFC pisze: ↑13 lis 2024, o 14:15Sprzedac Cicha na apartamenty, developerke, inwestycje itp itd ale zdobyc dofinansowanie obiektu w innym miejscu. Jedyna nadzieja na stadion.

- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Coraz dziwniejsze te wstępy do….scaneRboy pisze: ↑13 lis 2024, o 15:33takie coś tylko w jednym przypadku! Deweloper buduje stadion dokładnie wg uzgodnionych wytycznych z WŁASNYCH ŚRODKÓW i dopiero na pierwszym meczu uroczyście prezydent miasta podpisuje przekazanie terenu na Cichej.HullCityFC pisze: ↑13 lis 2024, o 14:15Sprzedac Cicha na apartamenty, developerke, inwestycje itp itd ale zdobyc dofinansowanie obiektu w innym miejscu. Jedyna nadzieja na stadion.

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Może i się nie zgodzi, ale mam nadzieję, że definitywnie skończyły się czasy, gdy deweloperzy robili w mieście co tylko chcieli.
Rozmowa jest teoretyczna, jakoś do tej pory nie słyszałem, żeby ktoś zaproponował inną lokalizację, która byłaby jeszcze własnością miasta. Nie liczę pogadanek tu na forum.
Rozmowa jest teoretyczna, jakoś do tej pory nie słyszałem, żeby ktoś zaproponował inną lokalizację, która byłaby jeszcze własnością miasta. Nie liczę pogadanek tu na forum.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Dlaczego prezydent upięta się o spotkanie z Nitrasem,przecież ono nic nie da pieniędzy nie będzie z ministerstwa,za rządów PO stadionu nie będzie ,a co będzie później trudno wywnioskować
-
- Kontakt:
Bo czysto teoretycznie ten temat jest nadal aktualny w rządzie i oficjalnej odmowy przyznania pieniędzy z wygranego rządowego konkursu nie uświadczyliśmy. Jak nam powiedzą oficjalnie, że mamy sp***dalać to będzie po temacie, ale dopóki nawet na oficjalną odmowę się nie zdobyli to trzeba to drążyć. Z jakiegoś powodu trzymają to nadal w zawieszeniu.
I nie ma co gadać, że za rządów X czy rządów Y nic nie powstanie. Jeśli będziemy liczyć tylko na przychylność jakiejś partii to temat można od razu zamknąć, bo to złudne nadzieje i polityczne przepychanki. Przez ponad 20 lat tematu budowy stadionu rządziła już każda ekipa i ŻADNA nic nie zrobiła, a obie ostatnio wzięły temat na tapet tylko i wyłącznie z powodu zbliżających się wyborów. I nie takie inwestycje były po wyborach zaniechiwane, żeby i z tej sie pis przy ewentualnej wygranej nie wycofał.
Dajcie spokój z tą polityką, bo nadal tu się próbuje udowadniać, że X są lepsi od Y i odwrotnie.
Tak w ogóle to rozmawiamy tutaj o potencjalnej sprzedaży terenów na Cichej i wyniesieniu stadionu gdzie indziej oraz budowie etapami i natychmiastowej rozbiórce Estadio de la Gruz na Cichej. Czyli rozmawiamy o tym, za co na Kotalę spadały gromy non stop. Taki chichot losu

Edit:
Tak aproposManchester City jest jednym z 7 klubów Premier League, który gra na stadionie zbudowanym w XXI wieku.
Maine Road, poprzedni stadion The Citizens, został zburzony, a w jego miejsce powstało osiedle mieszkaniowe.

-
Y bolo lepsze od X, wprawdzie niy duzo ale lepsze i to pod kozdym wzglyndym a jak ktos tego do tera niy zauwazol to juz mu sie nie do pomoc. :P
- Rickenn10
- Kontakt:
X - to złodzieje
Y - to złodzieje
Pomoc się nie da tym którzy myśla że x kradną mniej od y i tym którzy myślą że y kradną mniej od x.
Tfu
-
Z jednom malom roznicom ,ze Y sie swoim lupym trochy dzielolo a X ni ch*** , dochodzi jeszcz aspekt taki jak bezmozgowie wiekszosci czlonkow Xa.
- Rickenn10
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A moze protest pod ministerstwem sportu?(pod haslem ryzego- nic co bylo Wam dane nie zostanie odebrane)W sumie poprzedni minister przyznal legalnie w konkursie dofinansowanie a usmiechnieci zabieraja i chowaja glowe w piasek.Pewnie odbila by sie taka demonstracja szerszym echem a w przyszlym roku wybory prezydeckie .Ktos napewno z politykow by sie pod to podpial.Nie dlugo zacznie sie sezon ogorkowy i tak nudy wiec by sie gdzies pojechalo:)A to ze nowy stadion Nam sie nalezy pokaze kolejny rekord frekwencji na meczu z Wisłą.