Ruch Chorzów - Chrobry Głogów / 7.11.2024 Godz 19:00
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Chrobry Głogów / 7.11.2024 Godz 19:00
Obejrzałem sobie teraz po powrocie cały mecz na spokojnie. Akcja bramkowa na 3-0 czyli :
Barański- Mo - Kozak - Szwoch - Konczi i kończący Mo to była klasa europejska. Żaden klub by się tego nie powstydził.
Ciężko wybrać zawodnika meczu, ale chyba jednak jednak Kozak. Jescze raz gratulacje dla całego zespołu, sztabu i dla kibiców. Cudowny wieczór i oby wiele jeszcze takich przed nami.
Barański- Mo - Kozak - Szwoch - Konczi i kończący Mo to była klasa europejska. Żaden klub by się tego nie powstydził.
Ciężko wybrać zawodnika meczu, ale chyba jednak jednak Kozak. Jescze raz gratulacje dla całego zespołu, sztabu i dla kibiców. Cudowny wieczór i oby wiele jeszcze takich przed nami.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po szpilu ze Stalom SWola skonczylo sie poblazanie, brak walki i determinacji. Fto uodstawi gira RAUS. Szulczek tyz to wtedy widziol. Moze trocha brakowac jakosci ale nigdy walki !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pulok Myszora też zrobił swoje bo pokazał jak głupio można prosić się o kłopoty i przegrywać mecze na własne życzenie
-
- Kontakt:
[Login ON]
Nicely
[Login OFF}
Nicely
[Login OFF}
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Byłem w tym gronie mówiących o walce o utrzymanie i cieszę się że się myliłem

Kozak wczoraj był naprawdę artysta piłkarskim!!
To co robił z Nim Szulczek mistrzostwo
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- Rickenn10
- Kontakt:
Dzisiaj na spokojnie po obejrzeniu skrótu.
Rozegranie akcji na 3-0 i 5-0 klasa klasa i jeszcze raz klasa.
Kozak jeżeli posiada jeszcze jakieś rezerwy i może być jeszcze pewniejszy to czekam z niecierpliwością czym jeszcze może zaskoczyć.
Szkoda, że jego uhonorowaniem nie mogła być bramka którą zatrzymała poprzeczka. Myślę, że tego zabrakło do występu 10/10 bo tak to skończył jakieś 9.9/10
Mamy teraz 2,5tyg na szlifowanie tego co zrobił trener i aby dalej realizować jego wizję.
Ostatnie 5 spotkań bilans bramek 11-1. Rewelacja!
Oby nie spuszczać z tonu. Postawa naszych pozwala liczyć nawet na 34pkt na koniec roku. Myślę, że realnie 6 z 9 jesteśmy w stanie jeszcze ugrać biorąc pod uwagę jedno potknięcie. A może jednak komplet aby podsycić całą społeczność przed startem rundy wiosennej? Wtedy rozpocząć wiosnę zwycięstwem w Siedlcach i tydzień później robimy komplet
Rozegranie akcji na 3-0 i 5-0 klasa klasa i jeszcze raz klasa.
Kozak jeżeli posiada jeszcze jakieś rezerwy i może być jeszcze pewniejszy to czekam z niecierpliwością czym jeszcze może zaskoczyć.
Szkoda, że jego uhonorowaniem nie mogła być bramka którą zatrzymała poprzeczka. Myślę, że tego zabrakło do występu 10/10 bo tak to skończył jakieś 9.9/10

Mamy teraz 2,5tyg na szlifowanie tego co zrobił trener i aby dalej realizować jego wizję.
Ostatnie 5 spotkań bilans bramek 11-1. Rewelacja!
Oby nie spuszczać z tonu. Postawa naszych pozwala liczyć nawet na 34pkt na koniec roku. Myślę, że realnie 6 z 9 jesteśmy w stanie jeszcze ugrać biorąc pod uwagę jedno potknięcie. A może jednak komplet aby podsycić całą społeczność przed startem rundy wiosennej? Wtedy rozpocząć wiosnę zwycięstwem w Siedlcach i tydzień później robimy komplet

-
- Kontakt:
W końcu mecz którym można się było delektować a nie stresować do końca o wynik. Brawo drużyna, brawo trener. Widać, że mental idzie do góry, a umiejętności mamy.
-
- Kontakt:
Super mecz lekkość gry naszych zawodników wprawiała w zachwyt nie wiem kiedy ostatnio wygraliśmy 5-0 na poziomie 1 ligi albo ekstraklasy chyba dawno. Trener Szulczek pasuje do Chorzowa bo stąd jest poukładał te klocki jak trzeba, aż szkoda że teraz ponad 2 tygodnie przerwy bo widać że forma weszła. Zostały 4 mecze 1 w pucharze i 3 w lidze fajnie by było wszystko wygrać ale nawet przy 1 potknięciu ta runda od przyjścia Szulczka bardzo dobra i obiecująca. Wszyscy na Polonia Warszawa w dobrej liczbie wyjazdowo najlepsi
!

Batory Fans
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Fajny mecz, wynik poprawil nasz mizerny stosunek bramek. Brawo. Jednak zachwyty niektórych, po jednym dobrym meczu... Jak Barcelona? Oby to było na bani, bo inaczej trudno to wytłumaczyć 
Trzeba utrzymać formę, nabić punktów, przepracować zimę i na wiosnę awansik, ale bez baraży. Brawo trener i drużyna!

Trzeba utrzymać formę, nabić punktów, przepracować zimę i na wiosnę awansik, ale bez baraży. Brawo trener i drużyna!
-
Dokładnie, tym bardziej, że to był tylko Chrobry i to bez swojego najlepszego Greka. Oczywiście nie zmienia to faktu, że taki Ruch z 1 połowy chciałoby się oglądać zawsze! i trzeba oddać trenerowi, że układa to dobrze.
ps. gdzie są ci, co tu Szulczka nie chcieli? Niedźwiedź musi zostać! Przeproście Skrobacza!
SZCZĘŚĆ BOŻE - 100% ANTY j***&***&**&***
ps. gdzie są ci, co tu Szulczka nie chcieli? Niedźwiedź musi zostać! Przeproście Skrobacza!

SZCZĘŚĆ BOŻE - 100% ANTY j***&***&**&***
-
- Kontakt:
No kufa. Takie meczycho a ja go nie widziałem :-( No mam szczęście...
Mam nadzieję, że jeszcze się załapię w tym sezonie na podobny koncert, bo tym razem tylko z powtórki. Niestety.
Piękny wynik, napatrzeć się nie mogę :-)
Mam nadzieję, że jeszcze się załapię w tym sezonie na podobny koncert, bo tym razem tylko z powtórki. Niestety.
Piękny wynik, napatrzeć się nie mogę :-)
- MaRo171
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pierwsza połowa - koncert. Ledwo człowiek szal dał na szyję po hymnie, a już 1:0. Z trybun nie było widać co się stało z Mo, że go tyle opatrywali, a na drugą połowę nie wyszedł. Do przerwy totalna dominacja, wszystkie ich wyjścia czy wybicia były kasowane w środku boiska. Nie wiadomo jakby się potoczył mecz, gdyby Turk nie wybronił setki przy stanie 1:0 (najwyżej skończyłoby się 5:1).
Żeby nie popadać w zachwyt, a sam nasz Flick wspominał, że są jeszcze rezerwy, to dwie uwagi. Pierwsza - mogliśmy w drugie połowie stworzyć więcej okazji, gdyby Kozak się tak nie bawił
. To co zawinął w poprzeczkę to ciasteczko 9/10 ale parę chwil później próbował to samo. Tym razem z gorszym skutkiem i chyba Szwoch go za to z*bał, aż Kozak go przytulił za przeprosiny. No ale chłop był w gazie, więc niech się bawi chociaż moim zdaniem czasami za długo trzymał piłkę. Konczi go obiegał i czekał na prostopadłe podanie, a tylko tracił siły.
Druga sprawa to zmiennicy. Widać dlaczego nie są w podstawie. Myszor bramka, ale taki Nono dalej same bezpieczne podania, chociaż piłka mu się klei do nogi. Szczepek też pod formą, Chmarek nigdy mnie nie przekonywał i ten słupek też tego nie zmieni. Może w zimie któryś z nich się przebudzi (zwłaszcza Nono - chłopie do techniki dodaj wiary i chciejstwa a będzie git)
Ogólnie meczyk i atmosfera na trybunach zarąbista. Tylko te naciągane 10k... ostatni mecz w roku to te 15 ma być!!
Żeby nie popadać w zachwyt, a sam nasz Flick wspominał, że są jeszcze rezerwy, to dwie uwagi. Pierwsza - mogliśmy w drugie połowie stworzyć więcej okazji, gdyby Kozak się tak nie bawił

Druga sprawa to zmiennicy. Widać dlaczego nie są w podstawie. Myszor bramka, ale taki Nono dalej same bezpieczne podania, chociaż piłka mu się klei do nogi. Szczepek też pod formą, Chmarek nigdy mnie nie przekonywał i ten słupek też tego nie zmieni. Może w zimie któryś z nich się przebudzi (zwłaszcza Nono - chłopie do techniki dodaj wiary i chciejstwa a będzie git)
Ogólnie meczyk i atmosfera na trybunach zarąbista. Tylko te naciągane 10k... ostatni mecz w roku to te 15 ma być!!
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z Szulczkiem mozemy wszystko. W koncu jest to druzyna :-)
-
- Kontakt:
Z perspektywy czasu jedynie żałuję, że nie udało się w Płocku urwać tego jednego punktu.