Taka moja rozrywka że miesiąc temu pisaliście tu że Wisła leci a za jedną kolejkę są przed nami rzypomne Ci tego posta za tydzień .
Sezon 2024/2025 - wszystkie ligi
-
Re: Sezon 2024/2025 - wszystkie ligi
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co ma piernik do wiatraka? To po pierwszeCOBRA pisze: ↑20 paź 2024, o 08:08Taka moja rozrywka że miesiąc temu pisaliście tu że Wisła leci a za jedną kolejkę są przed nami rzypomne Ci tego posta za tydzień .
A po drugie, to jak tak nie pisałem.
Każdy jest świadomy ze Wisła ma zespół na Ekstraklasę, natomiast od kilku sezonów sama sobie rzuca kłody pod nogi. Czy tak będzie w tym roku? Zobaczymy,
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
- julko20
- Kontakt:
Nie trzeba być Jose Mourinho aby wiedzieć, że Wisła ma zespół na awans...zadławili się europejskimi pucharami, a w lidze mieli sporo pecha...czerwone kartki, obijali słupki i poprzeczki mimo znaczącej przewagi w meczach.
Ps. Mecz GKS-Śląsk w samo południe w ekstraklasie, taka kopanina, że nawet w 1 lidze ciężko takiej szukać
jak to ma być mecz do rosołu to już się nim udławiłem 3 razy
Ps. Mecz GKS-Śląsk w samo południe w ekstraklasie, taka kopanina, że nawet w 1 lidze ciężko takiej szukać

Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Stalowka jak sie przelamala to na dobre.
tak naprawde farta mial ten kto ich trafil jescze latem.
tak naprawde farta mial ten kto ich trafil jescze latem.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tymczasem walec z Krakowa utknął w Łęcznej.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Jak zycie pokazalo a raczej ta liga to jeszcze bedziesz musial poczekac wiecej niz tydzien niz bedziesz komus przypominal posty.Ta liga jest idealna dla bukmacherow nie ma pewniakowCOBRA pisze: ↑20 paź 2024, o 08:08Taka moja rozrywka że miesiąc temu pisaliście tu że Wisła leci a za jedną kolejkę są przed nami rzypomne Ci tego posta za tydzień .
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kolega Cobra ma w ten weekend kiepska passeRadlin pisze: ↑22 paź 2024, o 20:13Jak zycie pokazalo a raczej ta liga to jeszcze bedziesz musial poczekac wiecej niz tydzien niz bedziesz komus przypominal posty.Ta liga jest idealna dla bukmacherow nie ma pewniakowCOBRA pisze: ↑20 paź 2024, o 08:08Taka moja rozrywka że miesiąc temu pisaliście tu że Wisła leci a za jedną kolejkę są przed nami rzypomne Ci tego posta za tydzień .

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I kaj są te wszystkie faje co się nad zajebistością Wisły masturbowali ? 

- Rickenn10
- Kontakt:
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Za stary jestem na takie zabawy 

- Rickenn10
- Kontakt:
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To była szydera z tych, co tu się bardziej podniecają grą Wisły, niż ich "ukochanego" klubu.
- Rickenn10
- Kontakt:
Przypomne ze sezon temu czekalismy ponad 20 kolejek na zwyciestwo. Najbardziej upokarzająca seria w historii.
Odpadalismy z PP z rezerwami.
Przypomnę mecze z Pruszkowem Siedlcami czy Stalową Wolę.
Wisła w tym samym czasie wygrała PP. Przegrała w ostatniej rundzie dwumecz eliminacji do europejskich pucharów.
A i jeszcze przypomnij mi kiedy wygraliśmy np mecz na wyjeździe 5-0.
Wiem, że te fakty bolą ale tak kibice Wisły w ostatnim czasie mają dużo więcej ,,podniecających'' powodów do radości niz my.
My obecnie jesteśmy w zawieszeniu i żyjemy z dnia na dzień nie mając nawet pewności co będzie za rok a czy po wygaśnięciu umowy ze SŚ będziemy mieli w ogóle gdzie grać.
Więc tu nie chodzi nawet o podniecanie się grą tylko o sytuację i nastroje ogólne. Obiektywizm to ciężka do nabycia cecha w tych czasach jak widać.
Cięzko docenić coś innego niż swoje nie? To z kolei cecha ludzi zawistnych.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To że mogę zazdrościć Wiśle ich ostatnich sukcesów nie oznacza, że mam się tym fascynować. Wiem co osiągnęli, zazdroszczę stadionu, organizacji, ale to wszystko. Nie oznacza to że jestem zawistny, po prostu irytuje mnie fakt, że ludzie bardziej jarają się tym że Wisła nas wyprzedzi, niż tym że wygrywamy dwa mecze z rzędu. Dobrze wiesz, ze są to lolki, które uaktywniają się tylko jak dostaniemy wdupione. Wystarczy spojrzeć ile jest komentarzy jak wygramy, a ile jak przegramy. Dlatego moje oburzenie takimi ludźmi. Staram się też czasem być obiektywnym, i czasem mi to wychodzi, ale przeważnie tylko wtedy, kiedy nie mam w tym swojego interesu.
- Rickenn10
- Kontakt:
Ja tez nie raz podkreslam ich dobra greAdam1983 pisze: ↑23 paź 2024, o 10:02To że mogę zazdrościć Wiśle ich ostatnich sukcesów nie oznacza, że mam się tym fascynować. Wiem co osiągnęli, zazdroszczę stadionu, organizacji, ale to wszystko. Nie oznacza to że jestem zawistny, po prostu irytuje mnie fakt, że ludzie bardziej jarają się tym że Wisła nas wyprzedzi, niż tym że wygrywamy dwa mecze z rzędu. Dobrze wiesz, ze są to lolki, które uaktywniają się tylko jak dostaniemy wdupione. Wystarczy spojrzeć ile jest komentarzy jak wygramy, a ile jak przegramy. Dlatego moje oburzenie takimi ludźmi. Staram się też czasem być obiektywnym, i czasem mi to wychodzi, ale przeważnie tylko wtedy, kiedy nie mam w tym swojego interesu.

Ciezko sie z tym godzic kiedy obecnie jestesmy po prostu klubem na mapie Polski.