Przed Górnikiem tzw. "Śląski Klasyk". W sobotę zespół Jana Urbana zagra na własnym boisku z GKS-em Katowice. Podolski przyznał, że dla niego derby to są z Ruchem Chorzów, a sobotnie spotkanie będzie takie, jak każde inne w Ekstraklasie.
A tabor dalej szczęśliwy. Fajnie im być ich przy...pasami?
I jak tu Podolskiego nie lubić?
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
Na meczu GKS Tychy - Ruch Chorzów komentator mówił, że dla Ruchu derby to są z Górnikiem i GKS Katowice, potem przypomniał sobie, że jest jeszcze Piast i powiedział, że to taki zwykły mecz.
Przed Górnikiem tzw. "Śląski Klasyk". W sobotę zespół Jana Urbana zagra na własnym boisku z GKS-em Katowice. Podolski przyznał, że dla niego derby to są z Ruchem Chorzów, a sobotnie spotkanie będzie takie, jak każde inne w Ekstraklasie.
A tabor dalej szczęśliwy. Fajnie im być ich przy...pasami?
I jak tu Podolskiego nie lubić?
ja, szczególnie w koszulce Górnika na Stadionie Slaskim
Żabol to żabol. A to jest żabol-fanatyk.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
Biznesmen? Szczewa próbowały doprowadzić do skandalu i zamknięcie dla nas SŚ. Jeśli uznać, że w biznesie wszystkie chwyty są dozwolone, to on jest biznesmenem. Jest częścią tych pokomuszych fusów i odgrywa tam ważną rolę. Swoją facjatą uwiarygadnia ich, przysłania ich parszywe działania.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
Biznesmen? Szczewa próbowały doprowadzić do skandalu i zamknięcie dla nas SŚ. Jeśli uznać, że w biznesie wszystkie chwyty są dozwolone, to on jest biznesmenem. Jest częścią tych pokomuszych fusów i odgrywa tam ważną rolę. Swoją facjatą uwiarygadnia ich, przysłania ich parszywe działania.
Biznes bardzo czesto bywa ,,brudny,, jak ktoś się w tym dobrze odnajduje to ...
Teraz pieniądze robi się na głupocie i naiwności odbiorców więc szczewa odnajdują się idealnie
Są rzeczywiście ludzie, którzy się odnajdują w takim środowisku.
Niemniej uważam, że nazwisko oraz twarz ma się jedną i w biznesie w dłuższej perspektywie to jest najważniejsze.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
...czemuż to Szanowny Moderator zamienił fragment mojego postu "w koszulce Górnika" na "w koszulce Górnika"??
To Torcid(p)a też jest zakazanym/obraźliwy/politycznym słowem na tym Forum...?
Słabe to, bo rzadko wracam do moich postów i strach pomyśleć co jeszcze (kiedyś) mogło zostać zmienione. Proszę ew. o info na maila po takich zmianach Szanowna Cenzuro
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
...czemuż to Szanowny Moderator zamienił fragment mojego postu "w koszulce Górnika" na "w koszulce Górnika"??
To Torcid(p)a też jest zakazanym/obraźliwy/politycznym słowem na tym Forum...?
Słabe to, bo rzadko wracam do moich postów i strach pomyśleć co jeszcze (kiedyś) mogło zostać zmienione. Proszę ew. o info na maila po takich zmianach Szanowna Cenzuro
Znowu Ci zmieniło. To automat, kiedyś to było wprowadzone, z 10 lat temu. Jak nie więcej.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).