Niebiescy w barwach narodowych
-
Re: Niebiescy w barwach narodowych
Ja pi***olę jaki płacz czytać się tego nie da. Nie powołał źle, powołał źle, zagra kilka minut źle, nie gra źle. Co wam pasuje w życiu?
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Faktycznie, pomyliła mi się data. Mea culpa. Resztę podtrzymuję.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wyobraź sobie że dla kogoś może być ważniejszy występ w kadrze swojego kraju niż puchar lotniskowca
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
-
- Kontakt:
Martin Turk zagrał przeciwko reprezentacji Francji U21, obronił... 12 strzałów 

-
- Kontakt:
- julko20
- Kontakt:
To cieszy mega, jakie tam były statystki na stronę Francuzów to jest mega szok 74% posiadania piłki, 31 sytuacji bramkowych, 13 strzałów celnych, 9 niecelnych, 20 rzutów rożnych

Chyba Probierz czyta forum, bo Mateusz Bogusz jest w kadrze meczowej na Chorwatów. Teraz pytanie czy wejdzie, a jeśli tak to na ile? Obstawiam 30 min, ale marzy mi się by dostał chociaż całą połowę.
Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
-
- Kontakt:
Według Włodarczyka Bogusz w postawie na Chorwację.
- Radvan138
- Kontakt:
Bogusz w podstawowym
-
- Kontakt:
Pamiętam jak wchodził, zadebiutował bodajże na 10 minut jeszcze w 1 lidze, co prawda stałem na sektorze po drugiej stronie gdzie grał Bogusz (operował od strony dziesiony), ale widać było ten magic touch i to "coś" co odróżniało go od reszty. Brylant. Choć podobnie miałem z Bargielem jeśli chodzi o skalę talentu, ale u Pycika mental jest na poziomie dojrzałego człowieka, nie podpalił się, robił swoje i proszę, jest debiut i to przeciwko kozackiej reprezentacji z legendą Modriciem w składzie
pięknie.

-
Bogusz szpilo to oglondom 

- julko20
- Kontakt:
Teraz to trzeba trzymać kciuki, bez wyjątków 

jestem w szoku, aż serce zabiło mocniej jak się informacja potwierdziła
Pamiętam jak kiedyś po jakieś prezentacji czy coś w tym stylu gadaliśmy z Mateuszem o Lewandowskim, był wtedy Lewy na mega topie te 7 lat temu...a teraz przyjdzie im zagrać razem w ataku.
No przydałby się tam jeszcze Grabara, ten Bułka dla mnie mało pewny...Grabara też niebieski synek, ostatnio w wywiadzie godoł, że chciałby wrócić do Ruchu na koniec kariery...więc trzeba awansować do ekstraklasy i się w niej trzymać

No przydałby się tam jeszcze Grabara, ten Bułka dla mnie mało pewny...Grabara też niebieski synek, ostatnio w wywiadzie godoł, że chciałby wrócić do Ruchu na koniec kariery...więc trzeba awansować do ekstraklasy i się w niej trzymać

Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Trzymać, ale ino za Boguszem.julko20 pisze: ↑8 wrz 2024, o 20:07Teraz to trzeba trzymać kciuki, bez wyjątkówjestem w szoku, aż serce zabiło mocniej jak się informacja potwierdziła
Pamiętam jak kiedyś po jakieś prezentacji czy coś w tym stylu gadaliśmy z Mateuszem o Lewandowskim, był wtedy Lewy na mega topie te 7 lat temu...a teraz przyjdzie im zagrać razem w ataku.
No przydałby się tam jeszcze Grabara, ten Bułka dla mnie mało pewny...Grabara też niebieski synek, ostatnio w wywiadzie godoł, że chciałby wrócić do Ruchu na koniec kariery...więc trzeba awansować do ekstraklasy i się w niej trzymać![]()

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Dokładnie niech Bogusz je***e hattricka a Bułka niech wpusci 4 

-
Skorupski łapie.PabloB1987 pisze: ↑8 wrz 2024, o 20:30Dokładnie niech Bogusz je***e hattricka a Bułka niech wpusci 4![]()