Ruch Chorzów - Górnik Łęczna, sobota, 19:35, 31.08.2024
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Górnik Łęczna, sobota, 19:35, 31.08.2024
Bardzo fajnie się ten mecz oglądało, BRAWO PANOWIE, każdy bez wyjątku. Każdemu się dzisiaj chciało i to było widać gołym okiem. DŁUGO już nie pamiętam Ruchu grającego tak, że BARDZO chce się ich oglądać
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niebawem moim zdaniem jeden będzie zmiennikiem drugiego
- MaRo171
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z plusów :
- zawodnik meczu Ventura. Chłop nie tylko dał bramkę na 2:1 ale na prawde zagrał jak na defenywnego pomocnika przystało
- Sadlok i ogólnie obrona. Z tyłu zagraliśmy pewnie
- bramka Barańskiego i wprowadzenie młodych pod koniec. Ważne żeby łapali minuty
Podejście neutralne :
- Moneta, sporo wiatru ale nic z tego nie ma. Dużo się działo z jego strony ale konkretów nie za wiele
- 16 rzutów rożnych (xD) z czego jakieś zamieszanie było tylko po pierwszych, gdy biliśmy na długi słupek, Vetura zgrywał do środka i "do młyna a może coś wleci"
- Turk ... na linii spoko ale na przed polu nie był za peny, kilka wyjść z dupy i też komunikacja z obroną czasami słaba
- Szczepan. A w zasadzie jego padolino. Zapierdziela za trzech, tego mu nikt nie odbierze, ale czasami pozycja wygrana a on sie wywala szukając wyimaginowanego karnego
Minusy :
- Novothny. Może niech ktoś mi znajdzie jakiś plus ale czy to na skrzydle czy to w ataku dla mnie nie wiele pokazuje
- Mezghrani. Ale jemu daje szanse bo to w końcu pierwszy mecz. Na pewno rozruszał nasze skrzydło ale można oczekiwać o wiele więcej
- zawodnik meczu Ventura. Chłop nie tylko dał bramkę na 2:1 ale na prawde zagrał jak na defenywnego pomocnika przystało
- Sadlok i ogólnie obrona. Z tyłu zagraliśmy pewnie
- bramka Barańskiego i wprowadzenie młodych pod koniec. Ważne żeby łapali minuty
Podejście neutralne :
- Moneta, sporo wiatru ale nic z tego nie ma. Dużo się działo z jego strony ale konkretów nie za wiele
- 16 rzutów rożnych (xD) z czego jakieś zamieszanie było tylko po pierwszych, gdy biliśmy na długi słupek, Vetura zgrywał do środka i "do młyna a może coś wleci"
- Turk ... na linii spoko ale na przed polu nie był za peny, kilka wyjść z dupy i też komunikacja z obroną czasami słaba
- Szczepan. A w zasadzie jego padolino. Zapierdziela za trzech, tego mu nikt nie odbierze, ale czasami pozycja wygrana a on sie wywala szukając wyimaginowanego karnego
Minusy :
- Novothny. Może niech ktoś mi znajdzie jakiś plus ale czy to na skrzydle czy to w ataku dla mnie nie wiele pokazuje
- Mezghrani. Ale jemu daje szanse bo to w końcu pierwszy mecz. Na pewno rozruszał nasze skrzydło ale można oczekiwać o wiele więcej
-
- Kontakt:
A mi sie dzis podobal ...Ventura
Niedzwiedz zbudowal Pana Pilkarza Szymanskiego
Moze Szulczek ma ten sam plan wobec Denisa
Ogolnie bez podniety bo to pierwszy mecz ale ladnie Dawid reagowal na to jak zmieniala ustawienie Leczna.
Widac ze to fan De Zerbiego, wypisz wymaluj Brighton z zeszlego sezonu z kombinacja na 4 albo 3 albo 5 z tylu w zaleznosci od sytuacji
Na duzy minus dzis..i mowie to z bolem serca..Soma Novothny
Kompletnie bez formy
Niedzwiedz zbudowal Pana Pilkarza Szymanskiego
Moze Szulczek ma ten sam plan wobec Denisa

Ogolnie bez podniety bo to pierwszy mecz ale ladnie Dawid reagowal na to jak zmieniala ustawienie Leczna.
Widac ze to fan De Zerbiego, wypisz wymaluj Brighton z zeszlego sezonu z kombinacja na 4 albo 3 albo 5 z tylu w zaleznosci od sytuacji
Na duzy minus dzis..i mowie to z bolem serca..Soma Novothny
Kompletnie bez formy

My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Rickenn10
- Kontakt:
Złapaliśmy dzisiaj cenny oddech z bardzo dobrą drużyna a Ci którzy uważają że graliśmy ten sam piach i nastawienie i agresja drużyny była taka sama jak wcześniej to sorry ale wezta rozped i pierdolnijta byka.
-
- Kontakt:
- julko20
- Kontakt:
Zwycięzców się nie sądzi, bardzo ważne 3 pkt, potrzebne jak tlen...Brawo Niebiescy!!!!
Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
-
- Kontakt:
Karasiński albo głuchy albo nikt mu nie podpowiada. kompletnie nie wie co kiedy zrobić.
Turk musi mieć większe jajca żeby wychodzić do tych piłek. stoi na linii jak słup często.
Ktoś mi powie jaki był zamysł z Nono po wejściu? nie to atak, ni to pomoc.
Soma się chyba jednak nie nadaje do grania z dwójką z przodu.. chłop totalnie zagubiony.
Oby to nie była zmyłka jak w eks po 3:0 z Piastem..
tak, tak, pomarudzilem jak zwykle. ale pierwszy raz w tym sezonie dało się na to patrzeć, Ventura już nie był człowiekiem widmo, Sadlok jednak dzisiaj top chociaż czasem potrafili takie piłki tracić na kontrę że zawał.
Turk musi mieć większe jajca żeby wychodzić do tych piłek. stoi na linii jak słup często.
Ktoś mi powie jaki był zamysł z Nono po wejściu? nie to atak, ni to pomoc.
Soma się chyba jednak nie nadaje do grania z dwójką z przodu.. chłop totalnie zagubiony.
Oby to nie była zmyłka jak w eks po 3:0 z Piastem..

tak, tak, pomarudzilem jak zwykle. ale pierwszy raz w tym sezonie dało się na to patrzeć, Ventura już nie był człowiekiem widmo, Sadlok jednak dzisiaj top chociaż czasem potrafili takie piłki tracić na kontrę że zawał.
-
- Kontakt:
Brawo!
Dla mnie liczą się 3pkt.
Mecz rozstrzygnął się po zmianach i bramce Wentury. To była chyba pierwsza akcja lewa stroną. Szczepan zszedł na skrzydło, a Soma elegancko zrobił miejsce dla Wentury.
Tego mi brakowało. Można sie kopać po czołach 90 minut, ale LICZĄ SIĘ TYLKO BRAMKI.
Dla mnie liczą się 3pkt.
Mecz rozstrzygnął się po zmianach i bramce Wentury. To była chyba pierwsza akcja lewa stroną. Szczepan zszedł na skrzydło, a Soma elegancko zrobił miejsce dla Wentury.
Tego mi brakowało. Można sie kopać po czołach 90 minut, ale LICZĄ SIĘ TYLKO BRAMKI.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Najlepszy mecz Ruchu w tym sezonie. Powinno być z czasem coroz lepiej. Dobrze że teraz jest dwa tydnie przerwy. To z pewnością odpowiedni moment. Krok po kroku...
-
- Kontakt:
Na prawdę niezły mecz, który dało się oglądać, a to chyba już najważniejsze. Nie była to przypadkowa wygrana tylko wywalczona nawet pressingiem w 90 minucie, co się w tym sezonie jeszcze nie zdarzyło. Brawo!
Trójka z tyłu, czwórka przez większość meczu, piątką przez moment. Z przodu dwójka z podwieszonym Novothnym lub osamotniony Szczepan. Ventura ze Szwochem na środku lub bardziej defensywni, a Nono z Barańskim jako 10. Niedźwiedź chyba zawalu dostanie jak to obejrzy
Ale że tak zapytam. Gdzie ci maruderzy, którzy klepią tu po 15 postów jak dostajemy w dupę? ANI JEDNEGO postu pozytywnego niektórzy nie potrafią napisać? Odezwiecie się znowu jak przegramy?
Teraz parę dni na przepracowanie z trenerem i będzie tylko lepiej. Grzybek niech ich odbuduje
P.S. Chciałbym zobaczyć ile przebiegł Mezghrani przez te 60 minut, bo mam wrażenie, że w poprzednich meczach niektórzy tyle przez 90 nie dali rady.
Trójka z tyłu, czwórka przez większość meczu, piątką przez moment. Z przodu dwójka z podwieszonym Novothnym lub osamotniony Szczepan. Ventura ze Szwochem na środku lub bardziej defensywni, a Nono z Barańskim jako 10. Niedźwiedź chyba zawalu dostanie jak to obejrzy

Ale że tak zapytam. Gdzie ci maruderzy, którzy klepią tu po 15 postów jak dostajemy w dupę? ANI JEDNEGO postu pozytywnego niektórzy nie potrafią napisać? Odezwiecie się znowu jak przegramy?
Teraz parę dni na przepracowanie z trenerem i będzie tylko lepiej. Grzybek niech ich odbuduje

P.S. Chciałbym zobaczyć ile przebiegł Mezghrani przez te 60 minut, bo mam wrażenie, że w poprzednich meczach niektórzy tyle przez 90 nie dali rady.
-
- Kontakt:
Dziękuję za dzisiaj, kapitalny Ruch, kapitalny doping.
Czapki z głów dla każdego.
PS. Uważać teraz na wirusy, oczywiście to pół żartem.
Czapki z głów dla każdego.
PS. Uważać teraz na wirusy, oczywiście to pół żartem.
-
- Kontakt:
Ale was to mierzi widze...
Maruderzy tym razem napisali po jednym pozytywnym poscie i wystarczy. Po co drazyc temat???
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"