Lepszy biały Ruch w 3 lidze niż śniady w Ekstraklasie!
Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po pierwsze nie ma znaczenia jakiego koloru skóry, religii, kultury przychodzą piłkarze, jeżeli są charakterologicznie sprawdzeni, ważne są proporcje i tutaj uważam, że jeszcze jest ok ( tylko 4 kluby w 1 lidze mają mniej obcokrajowców niż my), ale powoli zbliżamy się do granicy, więc trzeba uważać, żeby nie przegiąć. Jak dla mnie jeszcze 2 piłkarzy z poza kraju to max. Po drugie to tak naprawdę Europejczyk, mieszkający całe życie w Belgii. Po 3 przypominam, że w przeciwieństwie do poprzednich transferów tu nie bierzemy kota w worku, tylko gościa, z którym nasz trener przez pół roku współpracował. Pomimo niepokojącego faktu, że tak długo jest bez klubu, to mam głębokie przekonanie, że nasz nowy trener nie jest ani idiotą ani masochistą, żeby brać kogoś w kogo nie wierzy.
-
- Kontakt:
Jak dla mnie może być nawet subsaharyjskim Eskimosem adoptowanym przez rodzinę Aborygenów mieszkającą w Sosnowcu.
Ma za***rdalac i mają być z tego efekty
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale po co w ogóle podnosić ten temat i się wzajemnie nakręcać ? ma grac dać jakośc i cieszyć grą .Tylko to jest istotne.
-
- Kontakt:
Słoweniec, Chorwat, Hiszpan, Węgier, Słowak, Belg. Sześciu na całą drużynę. Do Cracovii nam jeszcze daleko

-
- Kontakt:
Dokładnie, mam już w du*** WHITE POWER, bo w piłce i to naszej skopanej z polskiej mąki chleba nie będzie, jeszcze ten po***any przepis o młodzieżowcu.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
Multi kulti jest już raczej wszędzie. Cza iść z czasem. Pozatym ważniejsze jest to kim jesteś a nie skąd jesteś...
-
- Kontakt:
To powiem Ci jeszcze ciekawiej. Chorzów jako społeczeństwo też się zmienia. Kiedyś były te podziały hanysy, gorole, krojcoki, a teraz jestem w Biedrze, a tu w dość sporawej kolejce do kasjerki wszyscy nawijają po ukraińsku

Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
Jestem podekscytowany i gotowy, by dawać z siebie 100 procent, ciężko pracować. Po pierwszych treningach byłem zaskoczony, bo drużyna naprawdę ma dużą jakość. Jedynym cel dla nas i dla mnie osobiście musi być awans do Ekstraklasy
-
Kolejnym planowanym wzmocnieniem zespołu ma być wypożyczenie młodego obrońcy Filipa Borowskiego. 20-letni zawodnik, który jest uznawany za jeden z talentów Kolejorza, ma zostać wypożyczony do Chorzowa do końca czerwca 2025 roku. Wypożyczenie Borowskiego ma zostać sfinalizowane po przejściu przez zawodnika testów medycznych, które są zaplanowane na piątek. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, obrońca dołączy do Ruchu, aby wzmocnić rywalizację na prawej stronie boiska.
-
Eh znowu jakiś ogromny talent z Lecha co będzie przyspawany do ławkifRoś pisze: ↑30 sie 2024, o 10:31Kolejnym planowanym wzmocnieniem zespołu ma być wypożyczenie młodego obrońcy Filipa Borowskiego. 20-letni zawodnik, który jest uznawany za jeden z talentów Kolejorza, ma zostać wypożyczony do Chorzowa do końca czerwca 2025 roku. Wypożyczenie Borowskiego ma zostać sfinalizowane po przejściu przez zawodnika testów medycznych, które są zaplanowane na piątek. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, obrońca dołączy do Ruchu, aby wzmocnić rywalizację na prawej stronie boiska.
-
- Kontakt:
Akurat te wypożyczenia z Lecha bądź co bądź najlepszej szkółki w Polsce dają dużą nadzieję. Wilak może nie był strzałem w 10, ale miewał dobre mecze. Biorąc pod uwagę naszą młodzież to poza Wójtowiczem mimo wszystko chyba miał największy potencjał od kilku lat jeżeli mówimy o młodzieżowcach, którzy u nas byli. Natomiast spójrzmy na sąsiadki oni często wypożyczali piłkarzy z Lecha będąc w 1 lidze i to byli piłkarze, którzy zazwyczaj byli kluczowi w ich składach. Ostatni przykład Kozubal. Trzymajmy kciuki, żeby Borowski był właśnie taką perełką.Luzujgacie pisze: ↑30 sie 2024, o 10:34Eh znowu jakiś ogromny talent z Lecha co będzie przyspawany do ławkifRoś pisze: ↑30 sie 2024, o 10:31Kolejnym planowanym wzmocnieniem zespołu ma być wypożyczenie młodego obrońcy Filipa Borowskiego. 20-letni zawodnik, który jest uznawany za jeden z talentów Kolejorza, ma zostać wypożyczony do Chorzowa do końca czerwca 2025 roku. Wypożyczenie Borowskiego ma zostać sfinalizowane po przejściu przez zawodnika testów medycznych, które są zaplanowane na piątek. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, obrońca dołączy do Ruchu, aby wzmocnić rywalizację na prawej stronie boiska.
-
- Kontakt:
W zeszłym sezonie 24 mecze w Warcie także luzuj gacieLuzujgacie pisze: ↑30 sie 2024, o 10:34Eh znowu jakiś ogromny talent z Lecha co będzie przyspawany do ławki

Prawy obrońca. To by sugerowało zmiennika dla Koncziego, a Mezghrani na skrzydło, ew on jako wahadłowy, a Konczi jako prawy obrońca w trójce z tyłu. W końcu by się zrobiła rywalizacja, ale lewa strona obrony nadal jest słabo obsadzona.
-
- Kontakt:
[Login ON]
A ja podziękuję
Sobota z rodziną
[Login OFF]
A ja podziękuję
Sobota z rodziną
[Login OFF]