Karahmet juz byl.
i muzulmanin i liczyl sie jako Belg.
choc jak teraz sprawdzam, to nie wiem czy cokolwiek zagral.
Karahmet juz byl.
Bogdan Tiru chciało FCV Farul Konstanca. Jak dobrze zrozumiałem, to on jest wychowankiem tego klubu...Marcus pisze: ↑28 sie 2024, o 22:30A ten Bogdan Tiru to potwierdzone info, że z nami trenuje? Bo nie znalazłem nigdzie informacji.
Nie czepiam się, bo jak trener uzna że Ci piłkarze będą wzmocnieniem, to nie ma co z tym dyskutować, bo trenował ich w ubiegłym sezonie, tylko niepokoi mnie, że nikt się po nich nie zgłosił aż do tego czasu. Teraz pytanie czy też czekali na ekstraklasę i odrzucali oferty, czy nawet z 1 ligi nikt nie chciał po nich sięgnąć.
on mial dwa paszporty, bardziej liczyl sie belgijski, bo unijny, nie ograniczal w miejsach na placu.
to by tego klub nie oglaszal, ze z nami trenuje.Marcus pisze: ↑29 sie 2024, o 13:51Swoją drogą nie wiem czy nie nadinterpretowaliśmy sobie tych treningów Mezghraniego. Nie ma informacji, że jest na testach, tylko trenuje z nami. być może Szulczek po starej znajomości zgodził się żeby nie wyszedł z rytmu. Co nie wyklucza ewentualnego transferu jeżeli będzie bardzo dobrze wyglądać, ale na ten moment wygląda mi to tylko na przysługę ze strony byłego trenera.
w końcu ktoś na pozycje i z atutami jakie u nas najbardziej kulały w ostatnim czasie
Użytkownicy przeglądający to forum: luigi47 i 84 gości