Zaplacili za niego ino 13mln E więc moga się nie znać.
Byli gracze
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Byli gracze
Toksyczny to ty żeś jest i to czuć nawet bez ekran, jak wrzód na dupsku

OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Liga duńska jest słaba, to poziom ekstraklapy. Wiem o czym mówie bo oglądałem to z ciekawości. 2-3 w miarę dobre zespoły a reszta na poziomie Korony Kielce.Marcus pisze: ↑28 sie 2024, o 21:19Ty ciągle wymyślasz "argumenty" pod swoją teze
W Kopenhadze go kochali
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Polecom se zoboczyc wywiad z Grabarą dziś na kanale sportowym. Słaby bramkarz nie idzie za taką kase do Bundesligi!!qwertyhu pisze: ↑28 sie 2024, o 21:31Liga duńska jest słaba, to poziom ekstraklapy. Wiem o czym mówie bo oglądałem to z ciekawości. 2-3 w miarę dobre zespoły a reszta na poziomie Korony Kielce.Marcus pisze: ↑28 sie 2024, o 21:19Ty ciągle wymyślasz "argumenty" pod swoją teze
W Kopenhadze go kochali
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
No kurde ...Grabara nie moze byc tak slaby
W Sofifa ma potencjal 81!
W Sofifa ma potencjal 81!
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
Obejrzę po robociekibol-siem-ce pisze: ↑28 sie 2024, o 21:49Polecom se zoboczyc wywiad z Grabarą dziś na kanale sportowym. Słaby bramkarz nie idzie za taką kase do Bundesligi!!qwertyhu pisze: ↑28 sie 2024, o 21:31Liga duńska jest słaba, to poziom ekstraklapy. Wiem o czym mówie bo oglądałem to z ciekawości. 2-3 w miarę dobre zespoły a reszta na poziomie Korony Kielce.Marcus pisze: ↑28 sie 2024, o 21:19Ty ciągle wymyślasz "argumenty" pod swoją teze
W Kopenhadze go kochali

-
- Kontakt:
Ja pi***ole mamy swojego zawodnika dodatkowo z niebieskich rewirów i ktoś tu mu źle życzy zamiast wspierać i się cieszyć, skąd tutaj taka zazdrość i nienawiść
Liga duńska jest słaba bo słabi są slabi ? Ja pi***ole a jacy mają być Kopenhaga gra w lidze mistrzów i tam wychodzi z grupy, najlepsze drużyny ligi duńskiej na jednego zawodnika wydają tyle ile cała Polska liga przez całe okienko
Klub z bundesligi nie wydaje 13 mln euro na słabego piłkarza grabara do 5 lat będzie w topowym klubie Europy i tego trzeba mu zyczyc
Liga duńska jest słaba bo słabi są slabi ? Ja pi***ole a jacy mają być Kopenhaga gra w lidze mistrzów i tam wychodzi z grupy, najlepsze drużyny ligi duńskiej na jednego zawodnika wydają tyle ile cała Polska liga przez całe okienko
Klub z bundesligi nie wydaje 13 mln euro na słabego piłkarza grabara do 5 lat będzie w topowym klubie Europy i tego trzeba mu zyczyc
-
- Kontakt:
Jesteś niereformowalny. Mówisz, że jest toksyczny i nie wytrzyma w szatni przez rok, na co ja Ci podaję argumenty, że w Kopenhadze płakali jak odchodził, to ty ni z gruchy ni z pietruchy wyjeżdżasz z poziomem ligi. Poza tym Grabara weryfikował się pozytywnie również w LM. Nie tylko w "słabej lidze Duńskiej"qwertyhu pisze: ↑28 sie 2024, o 21:31Liga duńska jest słaba, to poziom ekstraklapy. Wiem o czym mówie bo oglądałem to z ciekawości. 2-3 w miarę dobre zespoły a reszta na poziomie Korony Kielce.Marcus pisze: ↑28 sie 2024, o 21:19Ty ciągle wymyślasz "argumenty" pod swoją teze
W Kopenhadze go kochali
-
- Kontakt:
Nie karm trollaMarcus pisze: ↑28 sie 2024, o 22:22Jesteś niereformowalny. Mówisz, że jest toksyczny i nie wytrzyma w szatni przez rok, na co ja Ci podaję argumenty, że w Kopenhadze płakali jak odchodził, to ty ni z gruchy ni z pietruchy wyjeżdżasz z poziomem ligi. Poza tym Grabara weryfikował się pozytywnie również w LM. Nie tylko w "słabej lidze Duńskiej"qwertyhu pisze: ↑28 sie 2024, o 21:31Liga duńska jest słaba, to poziom ekstraklapy. Wiem o czym mówie bo oglądałem to z ciekawości. 2-3 w miarę dobre zespoły a reszta na poziomie Korony Kielce.Marcus pisze: ↑28 sie 2024, o 21:19Ty ciągle wymyślasz "argumenty" pod swoją teze
W Kopenhadze go kochali
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co Ci Grabara zrobił? Dziolche Ci wyrwał w gimnazjum? Bo ewidentnie masz jakiś uraz do gościa.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dupc go, to jest pewnie ten zjebany IvoRaczek w twittera 

-
- Kontakt:
Tako ciekawostka, jakby się ktoś zastanawioł, kaj teraz gro Kacper Kawula...
Z Podhala Nowy Targ trefioł do LKS Huragan Waksmund... nie pytejcie, kiero to liga, bo nie mom pojęcia...
Mega zjazd
Z Podhala Nowy Targ trefioł do LKS Huragan Waksmund... nie pytejcie, kiero to liga, bo nie mom pojęcia...
Mega zjazd

-
- Kontakt:
Heh, aż przykro się to czyta. Wpierw na forum jazda na Biela, teraz znów Kamil się nie podoba. Jak nic innego, to powinno Cię cieszyć, ze zyskuje na wartości i przy następnym transferze, a wierzę że będzie to przeprowadzka do naprawdę dobrego europejskiego zespołu, wpadnie trochę grosza do naszej kieszeni.
-
- Kontakt:
Avada Kedavra pisze: ↑29 sie 2024, o 09:43Tako ciekawostka, jakby się ktoś zastanawioł, kaj teraz gro Kacper Kawula...
Mega zjazd![]()
Przykre. Tym bardziej że Kacper to naprawdę nie jest jakaś łamaga, tylko solidny zawodnik, dla mnie spokojnie na 3 klasę rozgrywkową.