Dżem pisze: ↑22 sie 2024, o 22:20
A myśmy od tej arki w poprzednim sezonie w lidze nie dostali dwa razy wp***dol? U siebie napewno
Na gorąco, problemami nie są remisy na niecieczy czy w Gdyni. Problemem jest brak zwycięstw u siebie z Siedlcami czy Pruszkowem.
Ventura dzisiaj przebił wszystko swoją grą. Tylko czyja to jest wina? Że za niego nie ma nawet kto wejść bo nasz jedyny zmiennik na tą pozycję musi zastępować nono żeby w 60 minucie chop zawału nie dostał?
W poprzednim sezonie było notorycznie gadanie że nie ma jednej osoby odpowiedzialnej za transfery. Teraz chyba jest takie stanowisko?
nie.
raz, ze dwa sezony temu, a dwa, ze JS o wiele słabszym składzie wygrał w Gdyni 2-0.
piotrhalak pisze: ↑22 sie 2024, o 20:56
Oczy krwawią..., Trzeba oddać, że dzisiaj Sadlok i Szymański naprawdę solidnie, ale zgodzę się z tymi, którzy pisali, że jestesmy pod względem kondycyjnym katastrofalnie przygotowani do sezonu.
podobno mozesz byc albo szybki albo wytrzymaly.
geniusz kacprzak ogarnal nowy poziom.
mozesz byc wolny i nie miec kondycji.
przyznaje, ze dojac piwka mam podobny sposob dojscia do formy optymalnej trenera przygotowania fizycznego.
zeby byc uczciwym to w tej 1 polowie nie biegalismy jakos szczegolnie wolno. liczylem, ze Arka spuchnie w drugiej wszak grala intestywny mecz dzien pozniej niz my. liczylem, ze moze ta ciezkosc poczatku sezonu zacznie oddawac. nie, jednak nie. jednak Kacprzak to zaden sppecjalista. zajebal druzyne, bo Niedzwiedz wyjebal sobie Grzybka.
Luzujgacie pisze: ↑22 sie 2024, o 21:10
disu pisze: ↑22 sie 2024, o 21:09
Od pierwszego meczu były 3 nazwiska: Moneta, Góra, Ventura. I tak już 6 meczów za nami, a oni dalej grają. Powie mi ktoś, o co tu ku*** chodzi?
Czym zawinił Monetą i Góra w tym spotkaniu?
Nic, ludzie tu sie dopierdalaja stale do nazwisk. szok, ze Sadlok zostal pochwalony.
Monet w tej tragicznej drugiej polowie zaliczyl 1 z 3 naszych udanych kopniec.
Gora - to jeden z moich glownych zarzutow dla Niedzwiedzia, ale akurat po dzis jebanie go jest chore. wszedl przy remisie, gralismy w 10, utrzymalismy remis. nic nie zawalil.
Marcus pisze: ↑22 sie 2024, o 21:31
Ależ źle się zestarzały słowa Fosy, że takim składem zagralibyśmy również w ekstraklasie.
mimo tego, ze chyba jako 1 pislaem tutaj, ze Ventura to nie ma atutow, to nie negowalbym tak tych slow. my po prostu jestesmy fatalnie przygotowani.
i to nie tylko fizycznie.
ale tez merytorycznie jako zespol.
jakbyscie ogladali Some tylko na wiosne, to tez bylby najwiekszym szrotem. moze z Ventura tez jest jakis blad popelniony.
ja by im personalnie dal czas do nowego rozdania, zeby ich zweryfikowac.
tak samo jak ich jebalem po Siedlcach, bo mialem wrazenie, ze chcieli to wygrac sama nazwa i nazwiskami, to te ostatnie 3 mecze to dla mnie bezradne chlopaki sa. chca wygrywac, chca grac lepiej, ale nie umieja. czemu nie umieja?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...