Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Ruch Chorzów / 18.08 Godz. 14:30
-
Re: Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Ruch Chorzów / 18.08 Godz. 14:30
Po tym słabym remisie, Niedzwiedz nie poda sie do dymisji. Nie ma zadnej poprawy.
-
- Kontakt:
Szczepan i Nono MVP. Solidnie Lukić, bramkarz... no może się rozkręci. Brawo za to wybicie przy kontrze BBT. Barański coś tam próbował ale chaotyczny, Moneta zero jak zawsze, Szwocha trudno ocenić, Łaski jako-tako patrząc że był długo bez gry. Słabo Konczkowski, szczególnie z przodu, wygląda jakby mu piłka przeszkadzała. Soma niewidoczny. Lecimy dalej.
PS. Brak Starzyńskiego wyszedł nam na plus.
-
- Kontakt:
Gdybym o wyniku dowiedział sie z mediów, to pomyslalbym: sukces, urwać 2 czka liderowi (bez straty punktów!) nie lada sztuka.
JEDNAK oglądając te mecz twierdze, ze znowu stracilismy punkty.
Ogólnie to wydaje mi się, że każda ekipa w tej lidze gra na podobnym, bardzo kiepskim poziomie... Dno i kilo mułu.
Nieciecza NIC nie pokazala (jak oni wygrali te 4 szpile???), a my dostosowaliśmy sie do tej żenady.
Dużo, bardzo dużo pracy czeka sztab i zawodników Ruchu.
PS. Co wy widzicie w tym Lukićiu to doprawdy nie wiem
JEDNAK oglądając te mecz twierdze, ze znowu stracilismy punkty.
Ogólnie to wydaje mi się, że każda ekipa w tej lidze gra na podobnym, bardzo kiepskim poziomie... Dno i kilo mułu.
Nieciecza NIC nie pokazala (jak oni wygrali te 4 szpile???), a my dostosowaliśmy sie do tej żenady.
Dużo, bardzo dużo pracy czeka sztab i zawodników Ruchu.
PS. Co wy widzicie w tym Lukićiu to doprawdy nie wiem

Ostatnio zmieniony 18 sie 2024, o 16:44 przez Harpo, łącznie zmieniany 1 raz.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie no, przyjemnie sie go oglada. umie dac takie ciasteczko jak Venturze. jak mu sie bedzie chcial to bedzie z niego pozytek.Mavo1920 pisze: ↑18 sie 2024, o 16:37Szczepan i Nono MVP. Solidnie Lukić, bramkarz... no może się rozkręci. Brawo za to wybicie przy kontrze BBT. Barański coś tam próbował ale chaotyczny, Moneta zero jak zawsze, Szwocha trudno ocenić, Łaski jako-tako patrząc że był długo bez gry. Słabo Konczkowski, szczególnie z przodu, wygląda jakby mu piłka przeszkadzała. Soma niewidoczny. Lecimy dalej.
ale ostatecznie to wyprowadzil akcje (jedyna sensowna) bramkowa Niecieczy.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jesli takie wsioki są liderem w tej smiesznej lidze, to nie wiem co mam napisac o Ruchu.
Ciagle potrzebujemy wzmocnień bo nie mamy lawki. Jesli w kluczowych minutach wchodzi Moneta i Góra jesli mamy szanse podkręcić tempo to widac kto na tej lawce jest. Mam nadzieje, że mimo wszystko zaczniemy wkrótce duzo lepiej biegać i bedziemy skuteczniejsi. Na dzis dalej wygladamy jak wozy z weglem..
Ciagle potrzebujemy wzmocnień bo nie mamy lawki. Jesli w kluczowych minutach wchodzi Moneta i Góra jesli mamy szanse podkręcić tempo to widac kto na tej lawce jest. Mam nadzieje, że mimo wszystko zaczniemy wkrótce duzo lepiej biegać i bedziemy skuteczniejsi. Na dzis dalej wygladamy jak wozy z weglem..
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
W I lidze styl gry mam całkowicie gdzieś. Tego meczu NIKT NIE BEDZIE PAMIĘTAŁ.
Nie sprawdzałem, ale wydaje mi się że u lidera mieliśmy lepsze statystyki niż we wcześniejszych meczach.
Znow bramka po stałym fragmencie, o jedną za mało.
Nie sprawdzałem, ale wydaje mi się że u lidera mieliśmy lepsze statystyki niż we wcześniejszych meczach.
Znow bramka po stałym fragmencie, o jedną za mało.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
Nono chyba jeszcze nie czuje pilki, choc niektore zagrania widać, że "hiszpańskie". Kogoś takiego potrzeba na rozegranie - tylko nie w wieku oldboja. A gdyby Ventura wykorzystał 200% patelnie, mogło być różnie, moze na farcie +3, a tak.......... i gdyby nie pieniadze, JN już powinien byc zmieniony.
-
- Kontakt:
Tylko, że to nie Nieciecza grała od poczatku o 3 zawodników mniej tylko my postawiliśmy im dość ciężkie warunki (mimo naszej opieszałości i błędów indywidualnych) i dlatego nie potrafili rozwinąć skrzydeł. Jako pierwsi urwaliśmy im punkty i zdobyliśmy punkt na teoretycznie najcięższym obecnie terenie. Dużo bardzo fajnych zagrań Ventury i Nono, było z 4-5 sytuacji, z których powinny paść bramki (Soma, Ventura, Nono, Szymański) i nawet przez większość meczu w miarę kontrolowaliśmy środek pola. Śmiem twierdzić, że gdyby Konczi się lepiej odnajdywał z przodu, a w poprzednich meczach mielibyśmy więcej dobrych sytuacji (obecnie przy każdej są sparaliżowani, bo są sporadyczne) to byśmy ten mecz wygrali spokojnie.
Nie, nie była to wirtuozeria, ale kilka razy bardzo poprawnie wyszliśmy z pressingu, środek pola fajnie rozrzucał piłki i kontrolował tempo. Nie było już tylko i wyłącznie gry przez bramkarza i z meczu na mecz tempo rośnie. Jeszcze z 12 spotkań i będzie ok

Co do tekstów o wrzucaniu Monety na boisko. No owszem, chłop nie daje już tyle ile powinien, ale jeśli macie do wyboru wpuścić Monetę na 15 minut, albo ryzykować kontuzję Karasińskiego/Łaskiego przez co Monet będzie musiał wejść do pierwszego składu to chyba wybór oczywisty?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie, obiektywnie dzisiaj najlepszy mecz z tych 5 i widać jakiś progres , co do strzałów dziś 10 z tego 3 celne , 65% posiadania pilki. Byliśmy dużo lepsi od Bruk Betu.. indywidualnie, dobry mecz Szczepana, kilka fajnych zagrań Nono ale jeszcze widać że fizycznie potrzebuje trochę czas, podobala mi się też gra Łaskiego, dobrze że mamy alternatywę na Kozaka.
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Dziś trener będzie w niebo wzięty bo mamy pkt na trudnym terenie , pytanie dlaczego końcówka meczu gramy na czas grając w przewadze?,i po co na 2 min przed końcem wchodzi Góra
-
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
takich Nono jak by było z trzech to może i ta piłka by chodziła na fantazji a tak to mamy gościa który nie rozumie jak partner na poziomie zarobkowym może nie umieć przyjąć ani podać o kiwce już nie wspomnę.
- mpapmp
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To jest właśnie ciekawostka. Wszyscy myśleli, że to Góra będzie takim zastępstwem dla Szura czyli po prostu rezerwowy. Okazuje się jednak, że "ofensywnie usposobiony obrońca" to u nas mocno pożądana persona

- Rickenn10
- Kontakt:
Cenny remis i tyle.
Czego wy oczekujecie jak murawa nie różniła się niczym od tego co jest poza stadionem i wokół niego
Na Arce będą 3 punkty w Płocku remis też nie będzie tragedia i jakoś to będzie
Czego wy oczekujecie jak murawa nie różniła się niczym od tego co jest poza stadionem i wokół niego

Na Arce będą 3 punkty w Płocku remis też nie będzie tragedia i jakoś to będzie