Sezon 2024/2025 - wszystkie ligi
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2024/2025 - wszystkie ligi
Moze zbyt gibko na stawianie hipotez ale smierdzi mi tyn sezon.
- Fizycznie wyglondomy dziwnie. Zaczli my przygotowania duzo wczesniyj, myslolch, ze na poczatek ligi bydymy wymiatac tak niy jest.
- Po 3 kolejkach widac, ze praktycznie w ogole niy momy lawki.
- Co gorsza niy momy skladu pod taktyka trynera. Zawsze sie znojdzie jakis obronca co spozni powrot, zle sie ustawi abo zgubi krycie.
- Niy strzelomy z akcji, niy wiym czy to kwestia zgrania czy taktyki zaproponowanej przez trynera.
- Niyregularny terminarz. Czeko nos miesiac ciynzkyich wyjazdowych szpilow. Niych sie okoze, ze notujemy 3 porazki pod rzad i wroci problym z mentalnosciom i pewnosciom siebie znany z poprzedniego sezonu.
Smierdzi mi fest naszym sezonem w esktraklasie. Trzeba bylo zrobic 2, 3 rzeczy w miara dobrze, zeby przejsc sezon latwo. Jak widac juz na samym starcie te 2,3 rzeczy zostaly spiepszone. Czuja, ze ani my ani Wisla niy pochytajom awansu i wlyzom agro ekipy + Arka.
- Fizycznie wyglondomy dziwnie. Zaczli my przygotowania duzo wczesniyj, myslolch, ze na poczatek ligi bydymy wymiatac tak niy jest.
- Po 3 kolejkach widac, ze praktycznie w ogole niy momy lawki.
- Co gorsza niy momy skladu pod taktyka trynera. Zawsze sie znojdzie jakis obronca co spozni powrot, zle sie ustawi abo zgubi krycie.
- Niy strzelomy z akcji, niy wiym czy to kwestia zgrania czy taktyki zaproponowanej przez trynera.
- Niyregularny terminarz. Czeko nos miesiac ciynzkyich wyjazdowych szpilow. Niych sie okoze, ze notujemy 3 porazki pod rzad i wroci problym z mentalnosciom i pewnosciom siebie znany z poprzedniego sezonu.
Smierdzi mi fest naszym sezonem w esktraklasie. Trzeba bylo zrobic 2, 3 rzeczy w miara dobrze, zeby przejsc sezon latwo. Jak widac juz na samym starcie te 2,3 rzeczy zostaly spiepszone. Czuja, ze ani my ani Wisla niy pochytajom awansu i wlyzom agro ekipy + Arka.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
Wejdzie Wisła ale Płock Arka plus Termalika
-
Wyłaniają się nieoczywiści faworyci do awansu. Pytanie czy będą regularnie punktować przez cały sezon. Myślę że Termalika i Płock główni do awansu - kto z baraży.
- JoKeRoNŁ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A mogli my brać Brosza zamiast pozoranta Niedźwiedzia
Against modern football !!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nieciecza tą ligę opitoli i rozjedzie.
Możecie się z nich śmiać,ale to Ruch jest lata świetlne za "słonikami"...
My mamy tylko lepszych kibiców.
Nie mamy infrastruktury,stadionu no i tak po prawdzie nie mamy drużyny .
Bo trudno mi jest nazwać drużyną ten zlepek niechcianych zawodników.
To co wyprawia się w Chorzowie przypomina partyzantkę.
Niestety idzie to ku złemu.
Oby nie było za późno.
Możecie się z nich śmiać,ale to Ruch jest lata świetlne za "słonikami"...
My mamy tylko lepszych kibiców.
Nie mamy infrastruktury,stadionu no i tak po prawdzie nie mamy drużyny .
Bo trudno mi jest nazwać drużyną ten zlepek niechcianych zawodników.
To co wyprawia się w Chorzowie przypomina partyzantkę.
Niestety idzie to ku złemu.
Oby nie było za późno.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ta Nieciecza prawie spadla sezon temu. Brakowalo innych wynikow w 3-4 meczach a dzis oni gralibybw II lidze, a my w Ekstraklasie.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na koniec sezonu tu pojdzie zrobic podsumowanie, w ktorym w pewnych momentach sezonu okolo 10 druzyn bedze rozjezdzalo lige, robilo awans w kwietniu itp.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Termalica to ma przede wszystkim najlepszego trenera w lidze.
-
- Kontakt:
A Brosz niy chciol do nos isc jak my Skrobocza zwolniali?
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
-
- Rickenn10
- Kontakt:
Można tych warszawiaków nie cierpieć ale dzisiejsza oprawa to jest top.
-
- Kontakt:
Ogólnie widziałem tylko zdjęcie, myślałem że skoro "top" to np będą pojawiać się płomienie w kolejnych oknach uliczki.
Myślę że motyw do wykorzystania. Żeby odpalane piro stanowiło ciąg zdarzeń.
Np Blok mieszkalny, i "światła" pojawiające się w oknach które coś tworzą.
-
Od Piasta uczyć sie gry w bała panie Niedzwiedz
-
- Kontakt:
Patrząc na ten szpil tak się zastanawiołech, że jednak idzie coś fajnego zbudować w pobliskich Gliwicach. Niby stadion byle jaki, ale jednak swój, kadra ciekawo, miasto mimo wszystko bogate. Fajnie by było w Chorzowie kiedyś osiągnąć tako stabilizacja.