Ruch Chorzów - Pogoń Siedlce, piątek, 02.08.2024, 20:00
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Pogoń Siedlce, piątek, 02.08.2024, 20:00
Najsłabsza drużyna Ruchu, jaką widziałem przez ostatnie kilkanaście lat. Faktycznie trener nie ma za grosz pomysłu, zawodnicy nie mają pojęcia co grać, jednak obawiam się, że Pep Guardiola nic by tutaj nie zdziałał. To chyba nie odpali.
-
- Kontakt:
No poczytaj poczytaj jak to rzeka przeszkodziła w pomocy powstańcom i warszawskim i śląskim.Harpo pisze: ↑3 sie 2024, o 00:45Pretensje do naszych wlodarzy, że nie "cebrujemy" Powstań Śląskich np.
Poza tym... Trochę historii radze piczytać.
Co do meczu- czy mi sie wydaje, czy wraz ze spadkiem poziomu pilkarzy spada poziom kibicow?
Poziom żenady, chamstwa, braku minimalnej kulfury oraz nadmiar % pomału zaczyna przypominac najgorsze sceny z Cichej. Brakuje ino cedzenia po murach.![]()
Zniechęca![]()
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Banicja w 1 lidze potrwa dłużej niż wszyscy myśleli.
Jak broniłem Niedźwiedzia i jego filozofii gry, tak zaczynam zmieniać zdanie. Jedna taktyka, jedno ustawienie, jeden schemat. To jest tak proste w odczytaniu, że aż sie wierzyc nie chce. Do tego dochodzą pozycje zawodników, którzy wg mnie inaczej ustawieni, dali by tej drużynie znacznie więcej. Konczkowski to nie jest wahadłowy, Soma to nie jest 10 itd. Uparty jest strasznie Pan trener, albo chce pokazać, że nie na to sie umawiali. Ławka to już totalny dramat. Moneta i nasz nowy ulubieniec Góra to poziom 3 ligi. Fosa do roboty!
Jak broniłem Niedźwiedzia i jego filozofii gry, tak zaczynam zmieniać zdanie. Jedna taktyka, jedno ustawienie, jeden schemat. To jest tak proste w odczytaniu, że aż sie wierzyc nie chce. Do tego dochodzą pozycje zawodników, którzy wg mnie inaczej ustawieni, dali by tej drużynie znacznie więcej. Konczkowski to nie jest wahadłowy, Soma to nie jest 10 itd. Uparty jest strasznie Pan trener, albo chce pokazać, że nie na to sie umawiali. Ławka to już totalny dramat. Moneta i nasz nowy ulubieniec Góra to poziom 3 ligi. Fosa do roboty!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
Banicja w 1 lidze?Wy rzykejcie żeby oni nie spadli
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rozumiem frustrację, sam jestem początkiem zniesmaczony, ale nie odlatujmy
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czekanie na przełamanie jest stratą czasu podobną do tej za Skrobacza , prawda jest taka że do filozofii Misia potrzeba 5 nowych graczy na dość wysokim poziomie ,tego nie dostanie a innego pomysłu nie ma lub nie chce miec więc pora mu podziękować .
-
- Kontakt:
Wisła, Termalica, Arka, Płock. szmacimy się na boisku pierwsze trzy mecze z lojtkami to tym bardziej nie zrozumieją się przez najbliższe 2 miesiące wyjazdowe.
-
- Kontakt:
Czas odłożyć w czasoprzestrzeni pi***olenie o EX, bo sportowo i szczególnie organizacyjnie tam nie pasujemy(przykład o którym pisałem i źródła nie sprzedam, mecz ze Zniczem, któ®y został uratowany 2 dni przed meczem). Pamiętam '88 jak pierwszy raz Ruch spadał, ale to był wypadek przy pracy, skład, któremu obecni grajkowie mogą buty pucować, zacisnęli zęby i wy***ali w rok ówczesną 2 ligę, bez pierdylionów transferów. RUCH Chorzów=BYLEJAKOŚĆ(pomijam kibiców)RoMiko77 pisze: ↑2 sie 2024, o 22:12Trzeba być chyba ślepym ,albo głupim ,żeby nie widzieć tego już od bardzo długiego czasu.
Gra Ruchu i jakość tej drużyny to totalne zero.Miernota w każdej formacji ( oprócz bramkarza).
Jak pisałem przed sezonem ,że obecny nasz poziom to max.środek 2 ligi to zostałem tutaj zrugany i skrytykowany.My obecnie jesteśmy po 3 meczach ( fuks,fart,glück z Odrą),( beznadziejnie z Zniczem ) i totalnie bez jaj z Pogonią Siedlce).Teraz reszta nas zje rozjedzie i upokorzy.
Możecie sobie gadać co chcecie.Ja nie godzę się na taką postawę tych pseudograjków wraz z trenerem który już jest posrany na samym początku meczu i niepotrafi nic sensownego przekazać tej drużynie.

OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mało ludzi już to pamięta ale tak było - inne czasy inni mentalnie zawodnicyJEDI_V pisze: ↑3 sie 2024, o 09:09Czas odłożyć w czasoprzestrzeni pi***olenie o EX, bo sportowo i szczególnie organizacyjnie tam nie pasujemy(przykład o którym pisałem i źródła nie sprzedam, mecz ze Zniczem, któ®y został uratowany 2 dni przed meczem). Pamiętam '88 jak pierwszy raz Ruch spadał, ale to był wypadek przy pracy, skład, któremu obecni grajkowie mogą buty pucować, zacisnęli zęby i wy***ali w rok ówczesną 2 ligę, bez pierdylionów transferów. RUCH Chorzów=BYLEJAKOŚĆ(pomijam kibiców)RoMiko77 pisze: ↑2 sie 2024, o 22:12Trzeba być chyba ślepym ,albo głupim ,żeby nie widzieć tego już od bardzo długiego czasu.
Gra Ruchu i jakość tej drużyny to totalne zero.Miernota w każdej formacji ( oprócz bramkarza).
Jak pisałem przed sezonem ,że obecny nasz poziom to max.środek 2 ligi to zostałem tutaj zrugany i skrytykowany.My obecnie jesteśmy po 3 meczach ( fuks,fart,glück z Odrą),( beznadziejnie z Zniczem ) i totalnie bez jaj z Pogonią Siedlce).Teraz reszta nas zje rozjedzie i upokorzy.
Możecie sobie gadać co chcecie.Ja nie godzę się na taką postawę tych pseudograjków wraz z trenerem który już jest posrany na samym początku meczu i niepotrafi nic sensownego przekazać tej drużynie.![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Powtórzę to co pisałem po porażce 0:5 na Pogoni:
Panie Niedźwiedź, kończ waść wstydu oszczędź. I jeszcze dopiszę: Zabieraj ze sobą cały ten tabun ludzi ze sztabu szkoleniowego.
Tutaj nie ma na co czekać. Spadek z ligi, okres przygotowawczy spartolony co pokazały sparingi i początek tego sezonu. Brak stylu, brak reakcji, upieranie się przy jedynie słusznej taktyce. Szkoda czasu na to.
Panie Niedźwiedź, kończ waść wstydu oszczędź. I jeszcze dopiszę: Zabieraj ze sobą cały ten tabun ludzi ze sztabu szkoleniowego.
Tutaj nie ma na co czekać. Spadek z ligi, okres przygotowawczy spartolony co pokazały sparingi i początek tego sezonu. Brak stylu, brak reakcji, upieranie się przy jedynie słusznej taktyce. Szkoda czasu na to.
-
- Kontakt:
Jak jo by był prezesem to od jutra wszyscy w klubie na 7 do 15 tak jak inni pracownicy i po treningu aż do zerziganio puszczać im te ich wyczyny na boisku.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kiedy jeden z najbardziej je***ych piłkarzy w poprzednim sezonie wk***ia się na boisku, że to nie tak ma wyglądać, to wiedz, że coś bardzo niedobrego dzieje się z Ruchem.
-
- Kontakt:
Po tych wczorajszych "osiągnięciach" frekwencja na Arkę i Wisłę chyba się wyklarowała, bo ile ku*** można, to nie jest ośrodek dla downów, których niestety życie doświadczyło, tylko RUCH Chorzów
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
Jeszcze jedno. Nie było żadnych super 20 minut w pierwszej połowie w naszym wykonaniu. To goście na początku spotkania byli sparaliżowani i ewidentnie nam na więcej pozwalali.
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale co to znaczy "do uratowania"? Że awansujemy czy że nie spadniemy?

NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...