Szczerze spodziewałem się, że cały entuzjazm po eks spadnie i będzie nawet dwa razy mniej.
stałe grono powoli się powiększa, oby kiedyś zaskoczyć pięciocyfrowką karnetów

Ino jakie były ceny karnetów na EX a jakie na 1 liga, kogoś zdrowo pojebało.tynbydziedobry pisze: ↑26 lip 2024, o 14:395 tysięcy karnetów
Szczerze spodziewałem się, że cały entuzjazm po eks spadnie i będzie nawet dwa razy mniej.
stałe grono powoli się powiększa, oby kiedyś zaskoczyć pięciocyfrowką karnetów![]()
Ino jakie były ceny karnetów na EX a jakie na 1 liga, kogoś zdrowo odkleiło.tynbydziedobry pisze: ↑26 lip 2024, o 14:395 tysięcy karnetów
stałe grono powoli się powiększa, oby kiedyś zaskoczyć pięciocyfrowką karnetów![]()
Dla przedłużających cena spoko.JEDI_V pisze: ↑26 lip 2024, o 15:47Ino jakie były ceny karnetów na EX a jakie na 1 liga, kogoś zdrowo pojebało.tynbydziedobry pisze: ↑26 lip 2024, o 14:395 tysięcy karnetów
Sto w jedna czy sto w druga za caly sezon to jest pryszczl.A to ze my sa w 1lidze to ten stadion slaski dalej jest w tej samej cenie jak w ekstraklasie.Wiec chopcy kupowac karnety naprawde sie oplaca.JEDI_V pisze: ↑26 lip 2024, o 15:55Ino jakie były ceny karnetów na EX a jakie na 1 liga, kogoś zdrowo odkleiło.tynbydziedobry pisze: ↑26 lip 2024, o 14:395 tysięcy karnetów
No to żech jest w szoku. W zeszłym roku płaciłem 25/łebek i wydawało mi się to dość dużo. 50 zł, to już przegięcie. 20 zł za dziecko w wieku do 14 rż, to powinien być maks.tynbydziedobry pisze: ↑27 lip 2024, o 15:211 kategoria biletów. żaden błąd.
https://bilety.ksruch.com/cennik
Użytkownicy przeglądający to forum: Bamboleo1, Bing [Bot], Google [Bot], niebieskifanatyk, staryalejary i 71 gości