Przygotowania/sparingi
-
- Kontakt:
Re: Przygotowania/sparingi
Raczej z tyj ekipy nikt trawy na boisku gryźć nie będzie.
Najbardziej w tym wszystkim przeraża mnie to ,że oni na serio wyglądają jakby odpierniczali pańszczyzna w takim klubie jak Ruch.
Wstyd i "gańba" 🥴
Najbardziej w tym wszystkim przeraża mnie to ,że oni na serio wyglądają jakby odpierniczali pańszczyzna w takim klubie jak Ruch.
Wstyd i "gańba" 🥴
-
- Kontakt:
W tabeli wciąż wszyscy mają po 0 punktów. 

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Może w tym sezonie nie bydymy śpiewać do 10 kolyjki nic się nie stało, byliście lepsi , jesteśmy z wami
))

- Midway
- Kontakt:
Ostatnimi czasy nasi kumaci serwują piłkarzom tylko bezstresowe wychowanie. Nic się nie stało, byliście lepsi itd. Każdy nowy zawodnik w wywiadach opowiada jak to ktoś mu polecił Ruch, jacy tu są wspaniali kibice. Kibice, którzy tolerują brak walki i zaangażowania. To czego wy się dziwicie, że przychodzą zarobić, a nie gryźć trawę? Podpisanie kontraktów i przy okazji puste słowa nowych zawodników jak było rok temu w wywiadach tak i teraz, obóz to samo, śmiechy, żarty, hotel Bristol 4 gwiazdki, super pokoje i żarcie. Mam wrażenie, że te Busko przynosi nam pecha, w przeciwieństwie do prl-owego Rybnika Kamienia. Piłkarze jakby nie wiedzieli czego oczekują od nich kibice.
Pierwszy mecz na Cichej 6: 10.04.2004: Ruch Chorzów 2-2 Podbeskidzie Bielsko Biała
Pierwszy wyjazd: Polonia Bytom 0-0 Ruch Chorzów 19.08.2006
Najwyższe zwycięstwo: Ruch Chorzów 6-0 Odra Opole 29.11.2024, Najwyższa porażka: Jagiellonia Białystok 6-0 Ruch Chorzów 15.09.2013
Sukcesy: 1 wicemistrzostwo Polski, 2x 3 miejsce, finał Pucharu Polski x2, awans do Ekstraklasy x2
Pierwszy wyjazd: Polonia Bytom 0-0 Ruch Chorzów 19.08.2006
Najwyższe zwycięstwo: Ruch Chorzów 6-0 Odra Opole 29.11.2024, Najwyższa porażka: Jagiellonia Białystok 6-0 Ruch Chorzów 15.09.2013
Sukcesy: 1 wicemistrzostwo Polski, 2x 3 miejsce, finał Pucharu Polski x2, awans do Ekstraklasy x2
-
Niedzwiedz godo ze trzeba wiecej czasu no i kadra juz nie ta. Bydzie ciekawie.
-
- Kontakt:
Grunt się pali pod nogami pomalutku
-
- Kontakt:
ja też liczę, że po pierwszym wpierdolu usłyszą "wasze matki to są ku***".... wrócimy wtedy na dobre tory ; )Midway pisze: ↑12 lip 2024, o 22:39Ostatnimi czasy nasi kumaci serwują piłkarzom tylko bezstresowe wychowanie. Nic się nie stało, byliście lepsi itd. Każdy nowy zawodnik w wywiadach opowiada jak to ktoś mu polecił Ruch, jacy tu są wspaniali kibice. Kibice, którzy tolerują brak walki i zaangażowania. To czego wy się dziwicie, że przychodzą zarobić, a nie gryźć trawę? Podpisanie kontraktów i przy okazji puste słowa nowych zawodników jak było rok temu w wywiadach tak i teraz, obóz to samo, śmiechy, żarty, hotel Bristol 4 gwiazdki, super pokoje i żarcie. Mam wrażenie, że te Busko przynosi nam pecha, w przeciwieństwie do prl-owego Rybnika Kamienia. Piłkarze jakby nie wiedzieli czego oczekują od nich kibice.
- WolnyLogin
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kompromitacja to chyba za delikatne słowo. Miś się zupełnie nie sprawdził w Chorzowie…
Ultimatum - minimum 6 pkt w trzech najbliższych meczach albo zmiana trenera. Mam nadzieję, że zarząd robi już rekonesans na rynku.
Ultimatum - minimum 6 pkt w trzech najbliższych meczach albo zmiana trenera. Mam nadzieję, że zarząd robi już rekonesans na rynku.
- ROHAN2
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wynik na pierwszy rzut oka szokujący ale czy może dziwić? Według mnie nie. Na tydzień przed ligą na wielu pozycjach nie mamy żadnej realnej konkurencji( bramkarz, wahadła, defensywny pomocnik, lewy stoper). Monet gra nie dlatego że gra dobrze tylko nie ma kto zagrać za niego. Druga sprawa to transfery, taki długi okres pozyskiwania zawodników powoduje że każdy jest w innym etapie przygotowań, taki Nono potrzebuje jeszcze czasu żeby fizycznie się przygotowań a gdzie czas zgrania, przyswojenia schematów? Rozumiem że finanse nas ograniczają ale bez przesady. Kiedy ich chcą kontraktować, w październiku? Bo będzie wtedy taniej? Podsumowując, szykuje się trudny początek sezonu. Bardziej to widzę jako początek budowy drużyny i walki o awans ( oby)w przyszłym sezonie. Przez grzeczność nie wywołam do tablicy fantastów którzy wspominali coś że mamy kadrę na top 6 

-
- Kontakt:
Niy, ale przijsc na treniol przed piyrszym szpilem i dac do zrozumienio ze tukej jes RUCH i cza zapierd***c!!koperniol1984 pisze: ↑12 lip 2024, o 23:33ja też liczę, że po pierwszym wpierdolu usłyszą "wasze matki to są ku***".... wrócimy wtedy na dobre tory ; )Midway pisze: ↑12 lip 2024, o 22:39Ostatnimi czasy nasi kumaci serwują piłkarzom tylko bezstresowe wychowanie. Nic się nie stało, byliście lepsi itd. Każdy nowy zawodnik w wywiadach opowiada jak to ktoś mu polecił Ruch, jacy tu są wspaniali kibice. Kibice, którzy tolerują brak walki i zaangażowania. To czego wy się dziwicie, że przychodzą zarobić, a nie gryźć trawę? Podpisanie kontraktów i przy okazji puste słowa nowych zawodników jak było rok temu w wywiadach tak i teraz, obóz to samo, śmiechy, żarty, hotel Bristol 4 gwiazdki, super pokoje i żarcie. Mam wrażenie, że te Busko przynosi nam pecha, w przeciwieństwie do prl-owego Rybnika Kamienia. Piłkarze jakby nie wiedzieli czego oczekują od nich kibice.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jaaaa, kumaci z Arki też przyszli zmotywować drużyna 

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niech ich pracodawca zmotywuje , kiedyś była wzywana rada drużyny do prezesa na rozmowę i tak to działało.A co do kibiców przyzwolenie na każdą chujnię to wieszanie sobie stryczka na szyję a właściwie klubu.
Jakoś wspaniały doping , bardzo dobra frekwencja oraz wyjątkowa wyrozumiałość nie utrzymały nam ekstraklasy.
Jakoś wspaniały doping , bardzo dobra frekwencja oraz wyjątkowa wyrozumiałość nie utrzymały nam ekstraklasy.
-
Możesz iść nawet dzisiaj ich nawyzywac albo sprzedać po liściu przecież nikt cię nie trzyma. Czemu tego nie zrobisz tylko jak zwykle „niech ktoś”BoRo pisze: ↑13 lip 2024, o 03:25Niy, ale przijsc na treniol przed piyrszym szpilem i dac do zrozumienio ze tukej jes RUCH i cza zapierd***c!!koperniol1984 pisze: ↑12 lip 2024, o 23:33ja też liczę, że po pierwszym wpierdolu usłyszą "wasze matki to są ku***".... wrócimy wtedy na dobre tory ; )Midway pisze: ↑12 lip 2024, o 22:39Ostatnimi czasy nasi kumaci serwują piłkarzom tylko bezstresowe wychowanie. Nic się nie stało, byliście lepsi itd. Każdy nowy zawodnik w wywiadach opowiada jak to ktoś mu polecił Ruch, jacy tu są wspaniali kibice. Kibice, którzy tolerują brak walki i zaangażowania. To czego wy się dziwicie, że przychodzą zarobić, a nie gryźć trawę? Podpisanie kontraktów i przy okazji puste słowa nowych zawodników jak było rok temu w wywiadach tak i teraz, obóz to samo, śmiechy, żarty, hotel Bristol 4 gwiazdki, super pokoje i żarcie. Mam wrażenie, że te Busko przynosi nam pecha, w przeciwieństwie do prl-owego Rybnika Kamienia. Piłkarze jakby nie wiedzieli czego oczekują od nich kibice.
-
- Kontakt:
Dokladnie za to co kibice w zeszlym sezonie zrobili na trybunach to byl top ekstraklasy. Te patalachy powinni placic za mozliwosc uczestniczenia w szpilach z taka otoczka.Ozor pisze: ↑13 lip 2024, o 09:18niech ich pracodawca zmotywuje , kiedyś była wzywana rada drużyny do prezesa na rozmowę i tak to działało.A co do kibiców przyzwolenie na każdą chujnię to wieszanie sobie stryczka na szyję a właściwie klubu.
Wszyscy w klubie sa swiadomi celu jakim jest awans. Jak do mie to ta kadra powinna byc na top 3. Niech Niedzwiedz niy wymyslo, bo zawodnicy byli dobierani do jego stylu i ich przyklepywol. W dodatku wielu z nich zno z poprzedniyj roboty.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280