Sponsorzy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
NG1920
Kontakt:

Re: Sponsorzy

#6961 Post autor: NG1920 » 10 lip 2024, o 18:17

Pytanie ile w tych liczbach prawdy, ale przejrzałem parę stron wstecz i wychodzi tak:
"Alba daje ok 1mln rocznie", "Nefrolux daje 500K za rundę" (czyli znowu wychodzi 1mln/sezon) i teraz "Ruch będzie mógł liczyć rocznie na ponad milion złotych od STS".
Czyli mamy wstępnie te 3mln + jeszcze barter z Urovity i inni mniejsi sponsorzy i wsparcie miasta. Sytuacja wygląda dużo lepiej niż przed ostatnią walką o awans.

LEMON-CHORZOW
Kontakt:

#6962 Post autor: LEMON-CHORZOW » 10 lip 2024, o 18:24

Oby my tej kasy nie przedupili na wypłaty na takich steczykow i podstawskich i innych tym podobnych kelnerów co przewinęli się w ekstraklasie ,a powinno być dobrze

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6963 Post autor: jajo » 10 lip 2024, o 18:59

NG1920 pisze:
10 lip 2024, o 18:17
Pytanie ile w tych liczbach prawdy, ale przejrzałem parę stron wstecz i wychodzi tak:
"Alba daje ok 1mln rocznie", "Nefrolux daje 500K za rundę" (czyli znowu wychodzi 1mln/sezon) i teraz "Ruch będzie mógł liczyć rocznie na ponad milion złotych od STS".
Czyli mamy wstępnie te 3mln + jeszcze barter z Urovity i inni mniejsi sponsorzy i wsparcie miasta. Sytuacja wygląda dużo lepiej niż przed ostatnią walką o awans.
chyba 2banki z miasta: 2+2(wynajem SŚ)
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6964 Post autor: west72 » 10 lip 2024, o 19:44

Nie wiem po co robi się e takie konferencje?
Fajnie, że po stracie Betclika udało się ogarnac innego buka na koszulki. Fajnie, ze umowa na 3 sezony. Ale ludzie po co robić takie cyrki. W środowisku juz wszyscy wiedzieli, ze bedzie to sts od co najmniej tygodnia a mimo tego klub nie potrafil przygotować odpowiedniego opakowania dla tego wydarzenia. Na stronie wielkie info o nowym sponsorze, nowych strojach... Zjezdzam na dół a tu...... Niespodzianka... link do sklepu i zdjecie Fosy i Szczepka w strojach z ekstraklasy i logo Betclik 🤔
Na prawde taka amatorka, ze szok.
Szkoda bo za miedzą zatrudnili super dziewczynę, od niebieskiego chopa co robila do niedawna super robotę W KORONIE.
Zaś zaroz bedziecie mi jechac, albo dostane bana ale serio trzeba chyba spojrzec troche dalej niż Chorzów jesli mamy sie rozwijać. Nie mozna wszystkim obarczać Klaudii. Daria Wollenberg byla by pewnie fajnym uzupełnieniem Szkoda.... 🤨
Potem takie gafy rzutują na to jak jestesmy postrzegani przez potencjalnie zainteresowanych sponsoringiem Ruchu.
Taki kamyk w tym radosnym mimo wszystko dla nas dniu.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#6965 Post autor: _BiADACZ_ » 10 lip 2024, o 20:14

Dlaczego za prawdę ktoś ma Ci dać bana? Niestety masz sporo racji.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6966 Post autor: west72 » 10 lip 2024, o 20:24

_BiADACZ_ pisze:
10 lip 2024, o 20:14
Dlaczego za prawdę ktoś ma Ci dać bana? Niestety masz sporo racji.
Bo nie tak calkiem dawno pozwolilem sobie skrytykować sytuacje jaka miala miejsce w klubie i dosatalem ban na miesiąc bez jakiegokolwiek powodu. W sumie nie ma do czego wracać ale niektórzy admini tu widza tylko koniec swojego nosa bo sa ważni bo sa adminami a jak widac sytuacja w klubie jest jaka jest... i na tym zakonczmy.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Dżem
Kontakt:

#6967 Post autor: Dżem » 10 lip 2024, o 21:13

Nie wiem, ale mi pamiętając czasy gdzie biegaliśmy jak fc Barcelona kupę czasu bez sponsora na froncie. Czasy gdzie mamiono nas dwoma tygodniami albo ogłoszono hucznie charatytawne wstawienie serduszka WOŚP. No mi pamiętając te czasy byłoby zwyczajnie głupio marudzić, że mamy trzech normalnych jak na polskie warunki sponsorów na froncie.

NG1920
Kontakt:

#6968 Post autor: NG1920 » 10 lip 2024, o 21:32

Zwłaszcza biorąc pod uwagę jak wyglądały inne koszulki. Przykładowo Korony z Lewiatanem, Targami Kielce itp, Chojniczanki z SIEDMIOMA niedopasowanymi sponsorami czy choćby ostatnia Piasta z Kuchnią Vikinga i ich logo jak z jakiejś gry. Tyle dobrze, ze to wszystko jest w jednym kolorze, a kasa jest potrzebna.

tramp3k
Kontakt:

#6969 Post autor: tramp3k » 10 lip 2024, o 22:33

Nie trza szukać na obcych podwórkach:

Najlepsza koszulka jaką mieliśmy przez ostatnie 15lat i jednocześnie najgorzej skomponowany nadruk
Obrazek

Awatar użytkownika
kroy
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6970 Post autor: kroy » 10 lip 2024, o 23:49

tramp3k pisze:
10 lip 2024, o 22:33
Nie trza szukać na obcych podwórkach:

Najlepsza koszulka jaką mieliśmy przez ostatnie 15lat i jednocześnie najgorzej skomponowany nadruk
Obrazek
Za 2 lata nikt o tej koszulce nie będzie pamiętać ;) dlatego oczywiscie, klub musi brać pod uwagę głos kibiców ale na końcu zarząd i właściciele wiedzą co dla klubu jest najważniejsze
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !

arcio
Kontakt:

#6971 Post autor: arcio » 11 lip 2024, o 08:20

Ilość sponsorów na koszulce pokazuje, że nie jesteśmy jeszcze, powtórzę jeszcze, na tyle atrakcyjni aby znaleźć sponsora strategicznego na poziomie plus 3mln dlatego mamy co mamy bo każda złotówka jest ważna, tzn coś za coś.
Ale... Sposób ekspozycji na koszulkach i przede wszystkim kolor rezerwowej... To już kogoś poniosło 😳
nigdy nie jest za późno

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6972 Post autor: heli » 11 lip 2024, o 08:59

Co do modelu to wiadomo było, że jeżeli idziemy katalogowo to nic wyszukanego się nie znajdzie, ale tej czarnej też nie ogarniam, gdyby to był jakiś trzeci komplet tak jak kiedyś żółty to ok niech tam se jest, ale dlaczego odchodzimy od klasycznego białego jako drugi komplet to nie mam pojęcia.
Chyba jeszcze jeden rękawek wolny nad Chorzów
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Harpo
Kontakt:

#6973 Post autor: Harpo » 11 lip 2024, o 09:09

arcio pisze:
11 lip 2024, o 08:20
Ilość sponsorów na koszulce pokazuje, że nie jesteśmy jeszcze, powtórzę jeszcze, na tyle atrakcyjni aby znaleźć sponsora strategicznego na poziomie plus 3mln dlatego mamy co mamy bo każda złotówka jest ważna, tzn coś za coś.
Ale... Sposób ekspozycji na koszulkach i przede wszystkim kolor rezerwowej... To już kogoś poniosło 😳
Atrakcyjni...jak? Chyba tylko "udziałowcowo". Paskudny układ nam ciąży...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

tynbydziedobry
Kontakt:

#6974 Post autor: tynbydziedobry » 6 mar 2025, o 20:42

Superbet zadeklarował że odświeży krzesełka w młynie Wisły jeśli założą 1000 kont. na liczniku już 800.

u nas również były różne cele, ktoś pamięta co udało nam się zdobyć z współpracy z Betclic?
Jeśli zarejestrujesz się w Betclic kodem NIEBIESCY i spełnisz następujące wymagania:

zweryfikujesz konto
dokonasz pierwszej wpłaty w wysokości min. 100 zł
obrócisz co najmniej 100 zł
… nasz Klub otrzyma 100 zł dodatkowego wsparcia na cel ustalony we współpracy z Betclic i Kibicami Ruchu. Wśród celów znajdą się m.in. dofinansowanie do wyjazdu kibiców na wybrany mecz wyjazdowy czy oprawy derbów, stworzenie muralu w centrum Chorzowa, digitalizacja i udostępnienie archiwów klubowych z lat przedwojennych czy nowa platforma e-commerce klubu.
może mnie coś ominęło, ale chyba pierwszy sponsor, który oferował fajne rzeczy, a nie powiem żebyśmy jako kibice jakiś wysiłek włożyli i odwzajemnili to.

ODPOWIEDZ