Sponsorzy
-
Re: Sponsorzy
Skąd wy wogole wiecie że będzie jakikolwiek ,równie dobrze może Alba wrócić na przód
-
- Kontakt:
Zluzujcie sobie gumki w majtkach, zróbcie po herbacie i po prostu poczekajcie na kolejne oficjalne informacje. Będą jutro to będą jutro, jak za tydzień to za tydzień. Polecam przejść do komentowania faktów, a nie lamentowania i wyszukiwania czarnych scenariuszy.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przeciez to, że Betclik odszedl jest faktem.

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Oczywiście, że odeszli i szkoda, bo wg mnie to było najlepsze co nas spotkało w ostatnich latach. Odnosiłem się do marudzenia, że pewnie nie będzie nikogo za nich. Jeśli chodzi o pierwszą ligę to chyba nie będzie bardziej medialnego klubu od nas i tak ogromnych powierzchni reklamowych na stadionie, który będzie pewnie non stop pokazywany w tvp przy okazji meczów. Tzn w rundzie wiosennej

-
- Kontakt:
STS będzie nowym sponsorem Ruchu Chorzów.
Zatem będzie to kolejny bukmacherski powrót, chociaż myślałem że lider branży bardziej powalczy o kluby na Śląsku

https://x.com/MaciejAkimow/status/1807869869469143047
Zatem będzie to kolejny bukmacherski powrót, chociaż myślałem że lider branży bardziej powalczy o kluby na Śląsku

Niebieska Dzielnica Halemba
- JoKeRoNŁ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To samo ponoć w Pogonii - tam mają być na rękawkach więc u nas też pewnie bez szaleństwa. Szkoda tego Betclica, oby tylko Alba nie wróciła na przódnrsl-halemba pisze: ↑1 lip 2024, o 22:13STS będzie nowym sponsorem Ruchu Chorzów.
Against modern football !!
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Co innego komentowanie faktów, a co innego dupienie ciulstw.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pozostawiając na boku kwestie sportowe i finansowe to w Ruchu nie było sponsora, który dał tak wiele. Film z Michałem Żurawskim, spot z Panią Renią, derby na Cichej, ściąganie Pola, podcasty. Czy chociażby konferencja w Sztygarce, która dała powiew profesjonalizmu. To pierwszy sponsor, który żył klubem, dostosowywał swoje akcje do meczów. I zgodzę się z tym, że klub i kibice mogli zrobić więcej, by wycisnąć z tej współpracy - patrz wspomniany program afiliacyjny.19gorek20 pisze: ↑1 lip 2024, o 16:41Wielka szkoda nawet jak przyjdzie STS ( plotki z tt ) i da kilka procent więcej. Mam wrażenie że betclic był dla nas za dużym zawodnikiem i nie spełniliśmy ich oczekiwań ( nie chodzi wcale o ekstraklase )
Traktowali nas jak gigantyczny klub i organizowali mase atrakcji w przerwach meczu czy z losowymi gadżetami jak przed meczem z ŁKS. Dodatkowo dzięki nim zorganizowaliśmy derby na cichej czy autokary przed Widzewem a na nasze mecze wysyłali największe medialne osoby internetu związane z piłką nozna. Niestety dużo słabiej poszło w drugą stronę i z kilkunastu zakładów do kibiców udało się chyba tylko ugrac dofinansowanie do meczu wyjazdowego
STS pewnie da więcej kasy, ale mam obawę, że będziemy dla nich jednym z wielu.
od małego NIEBIESKI
-
- Kontakt:
Dlo Betclica bylimy jednym z wielu. Uoni poprostu zrobili dobro robota w aktywacji sponsorskiyj. Jesli uoni caly wynik wspolpracy opierali na tym ilu kibicow Ruchu wejdzie na platforma to do mie jest to niy do konca zrozumiale. Na necie pojawiaja sie glosy, ze uoni bedac sponsorem ligi niy mogom byc tyz sponsorem klubu. Jesli to byl glowny czynnik to standardowy wiatr w biedne chorzowskie slepia.piechol pisze: ↑2 lip 2024, o 10:42Pozostawiając na boku kwestie sportowe i finansowe to w Ruchu nie było sponsora, który dał tak wiele. Film z Michałem Żurawskim, spot z Panią Renią, derby na Cichej, ściąganie Pola, podcasty. Czy chociażby konferencja w Sztygarce, która dała powiew profesjonalizmu. To pierwszy sponsor, który żył klubem, dostosowywał swoje akcje do meczów. I zgodzę się z tym, że klub i kibice mogli zrobić więcej, by wycisnąć z tej współpracy - patrz wspomniany program afiliacyjny.19gorek20 pisze: ↑1 lip 2024, o 16:41Wielka szkoda nawet jak przyjdzie STS ( plotki z tt ) i da kilka procent więcej. Mam wrażenie że betclic był dla nas za dużym zawodnikiem i nie spełniliśmy ich oczekiwań ( nie chodzi wcale o ekstraklase )
Traktowali nas jak gigantyczny klub i organizowali mase atrakcji w przerwach meczu czy z losowymi gadżetami jak przed meczem z ŁKS. Dodatkowo dzięki nim zorganizowaliśmy derby na cichej czy autokary przed Widzewem a na nasze mecze wysyłali największe medialne osoby internetu związane z piłką nozna. Niestety dużo słabiej poszło w drugą stronę i z kilkunastu zakładów do kibiców udało się chyba tylko ugrac dofinansowanie do meczu wyjazdowego
STS pewnie da więcej kasy, ale mam obawę, że będziemy dla nich jednym z wielu.
STS mo plac ino abo rekawek abo glowny sponsor. Obawiom sie bydzie dupa i bydzie to mocno ograniczono wspolpraca. Oczywiscie Betclica szkoda.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To raczej bzdura, że nie mogą tego łączyć.
Patrz Legia i fortuna Puchar Polski.
Mogli po prostu stwierdzić, że na Ruchu i tak będą mieli dobra ekspozycję jako sponsor ligi.
Jak będziemy grać np z Wisłą i bić rekord to będzie to mecz betclic 1 ligi. Pewnie ich logo na środku boiska. A jak będą chcieli robić konkursy jak w przerwie itd to pewnie jakiś sponsor ligi sobie to i tak wynegocjują.
Ogólnie sponsoring przez buki jest często obrotowy. Tzn uderzają w bazę klientów, wyciągają z niej ile mogą i zmieniają bazę.
Betclica będę miło wspominał. Idealny przykład CSR. Byli czymś więcej niż sponsor. Trudno nie odnieść wrażenia, że wręcz wywierali presję, żeby klub się rozwijał.
Patrz Legia i fortuna Puchar Polski.
Mogli po prostu stwierdzić, że na Ruchu i tak będą mieli dobra ekspozycję jako sponsor ligi.
Jak będziemy grać np z Wisłą i bić rekord to będzie to mecz betclic 1 ligi. Pewnie ich logo na środku boiska. A jak będą chcieli robić konkursy jak w przerwie itd to pewnie jakiś sponsor ligi sobie to i tak wynegocjują.
Ogólnie sponsoring przez buki jest często obrotowy. Tzn uderzają w bazę klientów, wyciągają z niej ile mogą i zmieniają bazę.
Betclica będę miło wspominał. Idealny przykład CSR. Byli czymś więcej niż sponsor. Trudno nie odnieść wrażenia, że wręcz wywierali presję, żeby klub się rozwijał.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
wydaje mi się, że przejście praw do stacji, która pokaże ligę w otwartej telewizji wymusza dostosowanie pewnych strategii sprzedażowych. To wg mnie jest główny czynnik zmian.
Gdy byliśmy w II lidze pokazywała nas TVP i dochodziły niepotwierdzone oficjalnie informacje, że nasze mecze oglądało więcej ludzi niż mecze w wyższych ligach. Dlatego kalkulacje sponsorów musiały się zmienić/dostosować. Na naszych meczach będą zatem obecni jednocześnie STS i Betclic i prawdopodobnie będziemy najczęściej pokazywanym klubem I ligi.
Nie muszę dodawać, że w dalszym ciągu najważniejsza jest nasza postawa sportowa i kibicowska.
Gdy byliśmy w II lidze pokazywała nas TVP i dochodziły niepotwierdzone oficjalnie informacje, że nasze mecze oglądało więcej ludzi niż mecze w wyższych ligach. Dlatego kalkulacje sponsorów musiały się zmienić/dostosować. Na naszych meczach będą zatem obecni jednocześnie STS i Betclic i prawdopodobnie będziemy najczęściej pokazywanym klubem I ligi.
Nie muszę dodawać, że w dalszym ciągu najważniejsza jest nasza postawa sportowa i kibicowska.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie bedziemy najczesciej pokazywanym klubem I ligi. Medialnie Wisla jesr poza zasiegiemscaneRboy pisze: ↑2 lip 2024, o 11:30wydaje mi się, że przejście praw do stacji, która pokaże ligę w otwartej telewizji wymusza dostosowanie pewnych strategii sprzedażowych. To wg mnie jest główny czynnik zmian.
Na 3 pierwsze kolejki pokazywani bedzieny zaledwie jeden raz. Wisla oczywiscie 3/3
- Radvan138
- Kontakt:
Przeciez wszystkie szpile beda transmitowaneHullCityFC pisze: ↑2 lip 2024, o 12:29Nie bedziemy najczesciej pokazywanym klubem I ligi. Medialnie Wisla jesr poza zasiegiemscaneRboy pisze: ↑2 lip 2024, o 11:30wydaje mi się, że przejście praw do stacji, która pokaże ligę w otwartej telewizji wymusza dostosowanie pewnych strategii sprzedażowych. To wg mnie jest główny czynnik zmian.
Na 3 pierwsze kolejki pokazywani bedzieny zaledwie jeden raz. Wisla oczywiscie 3/3
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale niektóre tylko w necie, naszego ze Zniczem nie pokazują w TV, a w następnej kolejce Znicz z Wisłą już ja.Radvan138 pisze: ↑2 lip 2024, o 13:10Przeciez wszystkie szpile beda transmitowaneHullCityFC pisze: ↑2 lip 2024, o 12:29Nie bedziemy najczesciej pokazywanym klubem I ligi. Medialnie Wisla jesr poza zasiegiem
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
10 lipca ogloszenie nowego sponsora strategicznego
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.