Przygotowania/sparingi
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Przygotowania/sparingi
Szymański i Potoczny akurat nogami graja dobrze. Szczególnie kibicuje Marcelowi, bo to by nam rozwiązało na kilka lat problem z młodzieżowcem. Kilka klubów w ekstraklasie poszło w tym kierunku. Obrońcy są jacy są, ale trzeba przede wszystkim więcej od 8ek wymagać przy zejściach po piłkę.
Aczkolwiek tak jak wcześniej wspomniałem, otwarcie i ruch pozostałych grajków wyglądał, jakby jedynym założeniem było granie na schodzącego Somę.
Aczkolwiek tak jak wcześniej wspomniałem, otwarcie i ruch pozostałych grajków wyglądał, jakby jedynym założeniem było granie na schodzącego Somę.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
On napisal, ze to kadra nie jest nawet na utrzymanoe.Ozor pisze: ↑29 cze 2024, o 17:02Nie patrz w tym kierunku , celem jest awans i tu brakuje jakości i zmienników , weź pod uwagę wiek kto i ile zagrał w poprzednim sezonie i terminarz .HullCityFC pisze: ↑29 cze 2024, o 16:55Rozumiem, ze cala smietanka I ligi w postaci Kotwicy, Znicza, Siedlec ma znacznie silniejsza kadre niz my?
-
- Kontakt:
Pisanie że mamy kadrę na utrzymanie to wyższy poziom abstrakcji. Kadra na dzień dzisiejszy jest na TOP6, brakuje jakości w tyłach i jednego grajka do środka pola, co można i trzeba uzupełnić w przyszłym tygodniu.
-
- Kontakt:
Tu nie ma znaczenia kto ich trenuje i w jakim systemie grają, po prostu dla pewnych zawodników pewien poziom i jakość gry jest jak sufit. Połowę rundy, albo i więcej, Stipica, Josema, Szymański, Stepiński czy Dadok ogarniali grę aby to przyniosło efekt punktowy a my dziś mamy J. Szymańskiego, Szura, Sadloka czy Monetę więc sorry, ale ja tu nie widzę perspektyw na dobrą grę od tyłu.
nigdy nie jest za późno
- Midway
- Kontakt:
Jakie top 6?! Człowieku, my póki co zmienników nie mamy na każdej pozycji! Tu potrzeba po 2ch zawodników na każdą pozycję. Czyli 8 zawodników top, jak piszesz jeśli myślimy o ekstraklasie. Widać kasy na to nie ma, więc ten sezon spędzimy w 1 lidze. Pójście va banque w transfery zimą+wypasiony obóz w Turcji będą się nam odbijały czkawką przez cały sezon...Z obecnym składem co mamy to możemy grać o 7 miejsce w tej lidze...dojdą kontuzje, kartki, wirusy jak co roku itd...jakość zmienników była dzisiaj widoczna w sparingu...
Pierwszy mecz na Cichej 6: 10.04.2004: Ruch Chorzów 2-2 Podbeskidzie Bielsko Biała
Pierwszy wyjazd: Polonia Bytom 0-0 Ruch Chorzów 19.08.2006
Najwyższe zwycięstwo: Ruch Chorzów 6-0 Odra Opole 29.11.2024, Najwyższa porażka: Jagiellonia Białystok 6-0 Ruch Chorzów 15.09.2013
Sukcesy: 1 wicemistrzostwo Polski, 2x 3 miejsce, finał Pucharu Polski x2, awans do Ekstraklasy x2
Pierwszy wyjazd: Polonia Bytom 0-0 Ruch Chorzów 19.08.2006
Najwyższe zwycięstwo: Ruch Chorzów 6-0 Odra Opole 29.11.2024, Najwyższa porażka: Jagiellonia Białystok 6-0 Ruch Chorzów 15.09.2013
Sukcesy: 1 wicemistrzostwo Polski, 2x 3 miejsce, finał Pucharu Polski x2, awans do Ekstraklasy x2
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale co Ci Sadlok przeszkadza w grze od tylu?
ja rozumiem jakby ktos napisal, "nie mozemy grac z Sadlokiem wysokim pressingiem". to ma sens
Sadlok nie ma zwrotnosci, przyspieszenia ani szybkosci. ciezko z nim wysoko grac.
ale wyprowadzenie jak na 1 lige ma topowe.
poza tym nie zauwazacie, ze pressowac tez nas beda duzo slabsze zespoly.
Szymanskiego dalej mamy. Konczi to raczej lepszy pilkarz niz Dadok.
ja rozumiem jakby ktos napisal, "nie mozemy grac z Sadlokiem wysokim pressingiem". to ma sens
Sadlok nie ma zwrotnosci, przyspieszenia ani szybkosci. ciezko z nim wysoko grac.
ale wyprowadzenie jak na 1 lige ma topowe.
poza tym nie zauwazacie, ze pressowac tez nas beda duzo slabsze zespoly.
Szymanskiego dalej mamy. Konczi to raczej lepszy pilkarz niz Dadok.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Wypasiony obóz w Turcji no mnie zaraz na tym forum zawał złapie ze śmiechu. Błagam was zanim zaczniecie wypisywać takie głupoty na forum to zacznijcie interesować się Polska piłkaMidway pisze: ↑29 cze 2024, o 23:21Jakie top 6?! Człowieku, my póki co zmienników nie mamy na każdej pozycji! Tu potrzeba po 2ch zawodników na każdą pozycję. Czyli 8 zawodników top, jak piszesz jeśli myślimy o ekstraklasie. Widać kasy na to nie ma, więc ten sezon spędzimy w 1 lidze. Pójście va banque w transfery zimą+wypasiony obóz w Turcji będą się nam odbijały czkawką przez cały sezon...Z obecnym składem co mamy to możemy grać o 7 miejsce w tej lidze...dojdą kontuzje, kartki, wirusy jak co roku itd...jakość zmienników była dzisiaj widoczna w sparingu...
Powiedz mi kolego co takiego wypasionego było w tej Turcji? Przecież to najtańszy z możliwych kierunków a wakacje dla zwykłego człowieka w dobrym hotelu są tańsze od naszego morza
Jakie transfery va banque?
Wypożyczony stipica któremu duża część kontraktu płaciła pogoń
Odpalony Stępiński z Widzewa
Wyrzucony dadok z górnika
Vlkanowa który w Pilźnie zarabiał mniej niż u nas
Napastnik z drugiej ligi węgierskiej
Josema który nie łapał się w kadrze z drugiej ligi hiszpansky
Huras który nie nadawał się nawet do rezerw
Powiedz mi gdzie tu miałeś szalone transfery ?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bardziej chodzi o to że do letniego chybionego zaciągu dodaliśmy kolejne transfery które znacząco zwiększyły koszty niestety bez happy endu.
-
Zamiast dać zagrać "młodym wilkom", bo nie ma 3 ŚO, bo to sparing, to gra Konczkowski... Formacji nie zmieni, bo przyspawany. Weźta już tego JN z Ruchu.
-
- Kontakt:
Co to za idiota sędziuje? Chmarek ogrywa chłopa jak dziecko w polu karnym, zostaje powalony i nic 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To Szrek.
-
- Kontakt:
Coś mi się wydaje że znowu mamy problem z komunikacją klubowa
Uraz Szczepana niby drobny i wystarczy dzień dwa wolnego a w ostatnich kulisach informacja że już go nie ma na obozie
Druga sprawa to czy w tym klubie nie ma nikogo normalnego? Kto wpadł na taki pomysł żeby grać z przedstawicielami takiego kraju ? Wymordowali dziesiątki tysięcy dzieci w ostatnich miesiącach są krytykowani z każdej strony a my im dajemy grać sparing
Weźcie jeszcze rybusa na lewe wahadło
Uraz Szczepana niby drobny i wystarczy dzień dwa wolnego a w ostatnich kulisach informacja że już go nie ma na obozie
Druga sprawa to czy w tym klubie nie ma nikogo normalnego? Kto wpadł na taki pomysł żeby grać z przedstawicielami takiego kraju ? Wymordowali dziesiątki tysięcy dzieci w ostatnich miesiącach są krytykowani z każdej strony a my im dajemy grać sparing
-
A co zrobił Rybus z ciekawości?
- Rickenn10
- Kontakt:
A mi wadzi, że w tym miesiącu sponsoruje kilka rodzin 800+ bo tyle muszę zapłacić podatku z faktury19gorek20 pisze: ↑3 lip 2024, o 18:42Druga sprawa to czy w tym klubie nie ma nikogo normalnego? Kto wpadł na taki pomysł żeby grać z przedstawicielami takiego kraju ? Wymordowali dziesiątki tysięcy dzieci w ostatnich miesiącach są krytykowani z każdej strony a my im dajemy grać sparing

Albo wadzi mi też, że z moich podatków opłacam pobyt Ukraińców tutaj. Ukraina rozgrywa swoje mecze domowe u nas na stadionach a chyba nie muszę przypominać jaka jest historia...
Więc czepianie się, że gramy sparing z drużyną z Izraela która nie ma nic wspolnego z sytuacją polityczną jest trochę dziwne.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ty tu polityki nie mieszaj jak ci nie pasuje nie oglądaj.19gorek20 pisze: ↑3 lip 2024, o 18:42Coś mi się wydaje że znowu mamy problem z komunikacją klubowa
Co do gry to znowu wygląda to beznadziejnie ,klepiemy klepiemy raz w łeb , klepiemy i znowu w łeb . Słabiutko .