Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
akurat w tym momencie, gdzie wydawało się, że po odsunięciu AK w końcu będzie jeden wspólny głos ludzi, którzy mają wpływ na klub znów jakieś dziwne zawirowania.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- jaRo 1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mega dziwne to wszystko. Juz przed ich odejsciami jechali my na oparach. My powinni zwiekszac kadra menadzersko a niy zmniejszac. Fatalne wiesci.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- ROHAN2
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co w tym dziwnego? Marek Godziński już dawno chciał zrezygnować, ciągnął to na prośbę Siemiona i Marcina. Trzeba pamiętać że to jest mega wyczerpująca praca, pochłaniająca prawie cały wolny czas. Oni mają też swoje rodziny i obowiązki. Dzięki za wszystko i do zobaczenia na trybunach.
-
- Kontakt:
Czymu uo roz we dwoch odchodzom?
Moze dziwne skuli tego, ze zas nazwiska zlodzieji kreca sie wokol klubu.
Moze dziwne skuli tego, ze zas nazwiska zlodzieji kreca sie wokol klubu.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
- Roch1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Abo durch psy na nich wieszocie...
-
- Kontakt:
A może ktoś dał taki wymóg. Różne naciski są. Może nie każdemu pasuje kibic przy władzy
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Możecie rozwinąć temat smagora i patermana? Temat ten przewija się tu w postach mimo że Viro już odpowiednio skomentował sprawę. Jeśli to jakieś bajki uslyszane gdzieś pokątnie to proponuję odpoczynek od forum bo wkur... tymi waszymi plotkami tylko ludzi.
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Smagor przyjdzie za Szczepka a Paterman zastąpi Panią Renie
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przydało by się jakieś dementi z klubu, w sprawie Smagora i Pata. Tak dla niedowiarków.
Pomyślcie logicznie, po latach odzyskiwania zaufania, wracają te dwa typy? Wizerunkowa katastrofa i tysiące zawiedzionych i oszukanych kibiców. Farmazony sezonu ogórkowego🥴
Poza tym, to fizycznie niemożliwe, przynajmniej w przypadku jednego z wyżej wymienionych...
Pomyślcie logicznie, po latach odzyskiwania zaufania, wracają te dwa typy? Wizerunkowa katastrofa i tysiące zawiedzionych i oszukanych kibiców. Farmazony sezonu ogórkowego🥴
Poza tym, to fizycznie niemożliwe, przynajmniej w przypadku jednego z wyżej wymienionych...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakby na to nie patrzeć mamy kryzys w zarządzie. Mam tylko nadzieję że Marcin nie uniósł się honorem i nie zrezygnował skuli krytyki kilku pomazańców bo nam transfery na jesień nie wypaliły. Marcin był naszym człowiekiem w zarządzie i dawał gwarancję uczciwości. Teraz tej gwarancji nie ma i póki co nie mam zaufania do tego co się będzie działo o ile ktoś tego sensownie nie wytłumaczy
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Prezes Ci nie wystarcza, jako gwarant uczciwości?gerhat pisze: ↑3 cze 2024, o 17:36Jakby na to nie patrzeć mamy kryzys w zarządzie. Mam tylko nadzieję że Marcin nie uniósł się honorem i nie zrezygnował skuli krytyki kilku pomazańców bo nam transfery na jesień nie wypaliły. Marcin był naszym człowiekiem w zarządzie i dawał gwarancję uczciwości. Teraz tej gwarancji nie ma i póki co nie mam zaufania do tego co się będzie działo o ile ktoś tego sensownie nie wytłumaczy
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przestań pier…chropaczow pisze: ↑3 cze 2024, o 17:42Prezes Ci nie wystarcza, jako gwarant uczciwości?gerhat pisze: ↑3 cze 2024, o 17:36Jakby na to nie patrzeć mamy kryzys w zarządzie. Mam tylko nadzieję że Marcin nie uniósł się honorem i nie zrezygnował skuli krytyki kilku pomazańców bo nam transfery na jesień nie wypaliły. Marcin był naszym człowiekiem w zarządzie i dawał gwarancję uczciwości. Teraz tej gwarancji nie ma i póki co nie mam zaufania do tego co się będzie działo o ile ktoś tego sensownie nie wytłumaczy
Prezesa nie mianowali kibice a nie da się zarządzać takim klubem w pojdynkę