scaneRboy pisze: ↑27 maja 2024, o 21:49
Przecież wypowiadacie się swobodnie, ktoś Wam przeszkadza wypowiadać się? Problem w tym, że niektóre "argumenty" są całkowicie oderwane od realiów. To nie jest tak, że nikt nie pamięta jak było. To forum ma ta fajna cechę, że można bez problemów przewinąć parę stron do tyłu i zobaczyć, co tu było pisane.
ps. poza tym przyznam że ten temat jako mederatorowi nie za bardzo mi się podoba. Sporo tu mazgajenia się. Moim zdaniem wszyscy powinniśmy trochę od tego odpocząć i za parę tygodni pomysły co i jak zrobić lepiej same zaczną przychodzić do głowy.
Ale ten temat nie jest po to żeby wymyślać co zrobić lepiej tylko zanalizować przyczyny porażki.
Oczywiście, zarząd nie jest wyłącznym winnym spadlu ale też nie jesteśmy jedynym klubem który nie wiedział gdzie gra, nie byliśmy też klubem najbiedniejszym i, mimo wszystko, myślę że nie mieliśmy też najsłabszej kadry.
Ten temat to przestroga na przyszłość i mam nadzieję że zarządzający naszym klubem go czytają bo jest tu trochę prawdy i wiele konstruktywnych uwag kibiców.
Ja nie oczekuję czystek czy zwolnień bo tym ludziom należy się szansa i wyrozumiałość ale poziom zarządzania klubem na wielu poziomach nie dojechał do ekstraklasy. Od transferów, po trenerów i też sprawy takie jak mecz z Mielcem. Było źle, może nie tragicznie, ale na pewno jest szansa na poprawę. Po drugie obecne wywiady prezesa też nie do końca mi się podobają. Będzie trudno awansować - no będzie trudno ale jak są wątpliwości czy się uda to może należy dać szansę komuś kto wierzy że to zrobi lub taką osobę zatrudnić.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !