Radomiak Radom - Ruch Chorzów, poniedziałek, 13.05.2024, 19:00
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Radomiak Radom - Ruch Chorzów, poniedziałek, 13.05.2024, 19:00
Do 25 roku? Świetnie.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widz, ze jestes kiepsko zirientiwany w naszych realiach kontraktowych to Ci naoisze, ze wazne umowy na orzyszly sezon maja:
Potoczny, Szymanski, Szur, Kwiatkowski, Sikora, Starzynski Kozak, Wojtowicz, Huras, Baranski i Szczepan
-
- Kontakt:
Twoje budowanie przyszłości na Sadlokach, Starzyńskich i Monetach... Żadnych sentymentów. Starzyński wróci do normy, jak jakiś sabotażysta, podpisze z nim kontrakt.
[/quote]
Ci piłkarze zrobili awans do ekstraklasy. Przypominam, że w przyszłym sezonie będziemy walczyć o to samo. Gdybyśmy mieli budżet jak Lechia to bym Ci napisał, że stać nas na lepszych piłkarzy, ale nie mamy więc Sadlok i Moneta przynajmniej jako uzupełnienie składu powinni zostać. Przy czym przy ewentualnym awansie to już będą za wysokie progi dla nich. To po pierwsze, a po drugie można mieć różne zdanie, jak już pisałem nie mam do nikogo pretensji o negatywną ocenę piłkarza, ale pisanie raus w ich kierunku jest po prostu chamstwem i na pewno zarówno Monet jak i Sadlok na to nie zasłużyli.
[/quote]
Ci piłkarze zrobili awans do ekstraklasy. Przypominam, że w przyszłym sezonie będziemy walczyć o to samo. Gdybyśmy mieli budżet jak Lechia to bym Ci napisał, że stać nas na lepszych piłkarzy, ale nie mamy więc Sadlok i Moneta przynajmniej jako uzupełnienie składu powinni zostać. Przy czym przy ewentualnym awansie to już będą za wysokie progi dla nich. To po pierwsze, a po drugie można mieć różne zdanie, jak już pisałem nie mam do nikogo pretensji o negatywną ocenę piłkarza, ale pisanie raus w ich kierunku jest po prostu chamstwem i na pewno zarówno Monet jak i Sadlok na to nie zasłużyli.
- MakeRson
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mam rozumieć, że te straty punktów i bramek w pierwszej rundzie się nie liczą? Dante rozegrał 12 spotkań z 34 w tym sezonie, ale to On jest głównym powodem zajebania sezonu. Spadliśmy przez to, że długie miesiące byliśmy dziadami bez pomysłu na grę i nawet w stykowych meczach nie byliśmy w stanie wyszarpać zwycięstwa.Harpo pisze: ↑14 maja 2024, o 11:17Zajeb..y mecz "życia": deRby (!!!) i zawalony mecz przyjaźni z Widzewem. Wystarczyłoby na utrzymanie![]()
Oczywiście że powodów jest więcej, te jednak najbardziej bolą i były w okresie że potrzebowaliśmy punktów jak kania dżdżu.
Niebieskie Mysłowice
-
- Kontakt:
Kurcze, tyle czasu czytom forum i nigdy żech się nie wypowiadol to chyba czas najwyższy. Tak w skrócie o Figo, tego narzekania na niego nie do się czytać. Wszyscy mu tu zarzucają człapanie itp itd.. natomiast weźcie se wszyscy hejterzy zoboczcie jego ostatnie statystyki jeśli chodzi o przebiegnięte kilometry, chlop ostatnio co mecz mo najwiecej km przebiegnięte w drużynie...
-
- Kontakt:
Wczoraj w Lidze po godzinach pokazali sprint Figo jak wracał przy akcji Wolskiego. Od 29 do 33 km/h. Jest progress w grze, sam wiedział że grał źle. W 1. lidze może bardzo pomóc.
Powstała zimą drużyna nie miała czasu dojrzeć. Teraz dojrzała. Za późno, ale jak trzon zostanie to mamy szansę wrócić po roku.
Powstała zimą drużyna nie miała czasu dojrzeć. Teraz dojrzała. Za późno, ale jak trzon zostanie to mamy szansę wrócić po roku.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Też sie nie mogłem nadziwić tym pędemElmer pisze: ↑14 maja 2024, o 14:09Wczoraj w Lidze po godzinach pokazali sprint Figo jak wracał przy akcji Wolskiego. Od 29 do 33 km/h. Jest progress w grze, sam wiedział że grał źle. W 1. lidze może bardzo pomóc.

-
- Kontakt:
Taki mo styl biegania, człapanie, jeden mo sylwetka sprintera na 100m, a drugi nie.Adam1983 pisze: ↑14 maja 2024, o 14:19Też sie nie mogłem nadziwić tym pędemElmer pisze: ↑14 maja 2024, o 14:09Wczoraj w Lidze po godzinach pokazali sprint Figo jak wracał przy akcji Wolskiego. Od 29 do 33 km/h. Jest progress w grze, sam wiedział że grał źle. W 1. lidze może bardzo pomóc.
Powstała zimą drużyna nie miała czasu dojrzeć. Teraz dojrzała. Za późno, ale jak trzon zostanie to mamy szansę wrócić po roku.![]()
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
Bo tu trzeba znaleźć kozła ofiarnego i uparcie się tego trzymać. Nie przetłumaczysz nikomu, że to nie Marcin autorytarnie robił transfery, że Figo robi najwięcej kilometrów co mecz, a poza tym lepiej "mądrze stać niż głupio biegać", a akurat ustawianiem się też idzie dużo zrobić. Przykład to wczorajsza "bramka" Walskiego i własnie Starzyński asekurujący dwóch zawodników + bramkę co spowodowało kiks sezonu.xGoth pisze: ↑14 maja 2024, o 13:36Kurcze, tyle czasu czytom forum i nigdy żech się nie wypowiadol to chyba czas najwyższy. Tak w skrócie o Figo, tego narzekania na niego nie do się czytać. Wszyscy mu tu zarzucają człapanie itp itd.. natomiast weźcie se wszyscy hejterzy zoboczcie jego ostatnie statystyki jeśli chodzi o przebiegnięte kilometry, chlop ostatnio co mecz mo najwiecej km przebiegnięte w drużynie...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niech sobie trener dobierze zawodników jakich potrzebuje w ramach budżetu - jak będzie zle wiadomo jak dobrze to tak samo.
-
- Kontakt:
Czymu Baranski na trykotce niy miol logo Betclica?
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
OK tak zech myslol.
Ja je*** kto to wymyslil

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak mieli w 3 lidze na koszulkach chorzowskie to Wójtowicz też lotoł w koszulce z Centrum Szkolenia bo był wtedy niepełnoletni.