Cygański las jest w Bielskujulko20 pisze: ↑28 kwie 2024, o 11:51Dobra akcja - słucham radia w samochodzie, bawię się stacjami, aż tam nagle informacja, że piłkarki gieksy walczą o mistrzostwo Polski i zagrają dzisiaj w cygańskim lesie xD chodzi o stadion przy Bukowej? w sumie jest dookoła las xD Niezłą wkrętę ktoś zrobil, jak usłyszałem to byłem popłakany![]()
![]()
![]()
W końcu zagrają w domuheli pisze: ↑28 kwie 2024, o 11:57Cygański las jest w Bielskujulko20 pisze: ↑28 kwie 2024, o 11:51Dobra akcja - słucham radia w samochodzie, bawię się stacjami, aż tam nagle informacja, że piłkarki gieksy walczą o mistrzostwo Polski i zagrają dzisiaj w cygańskim lesie xD chodzi o stadion przy Bukowej? w sumie jest dookoła las xD Niezłą wkrętę ktoś zrobil, jak usłyszałem to byłem popłakany![]()
![]()
![]()
Rekord BB gra w cygańskim lesie.julko20 pisze: ↑28 kwie 2024, o 11:51Dobra akcja - słucham radia w samochodzie, bawię się stacjami, aż tam nagle informacja, że piłkarki gieksy walczą o mistrzostwo Polski i zagrają dzisiaj w cygańskim lesie xD chodzi o stadion przy Bukowej? w sumie jest dookoła las xD Niezłą wkrętę ktoś zrobil, jak usłyszałem to byłem popłakany![]()
![]()
![]()
Gdzieś w necie był filmik po finale w hokeju, gdzie w szatni Unii leciało tańczmy z cyganami.heli pisze: ↑28 kwie 2024, o 11:57Cygański las jest w Bielskujulko20 pisze: ↑28 kwie 2024, o 11:51Dobra akcja - słucham radia w samochodzie, bawię się stacjami, aż tam nagle informacja, że piłkarki gieksy walczą o mistrzostwo Polski i zagrają dzisiaj w cygańskim lesie xD chodzi o stadion przy Bukowej? w sumie jest dookoła las xD Niezłą wkrętę ktoś zrobil, jak usłyszałem to byłem popłakany![]()
![]()
![]()
ale to jest jasne i wiadome jo ino się odnosił do konkretnego miejsca w Bielsku o którym pewnie autor w radiu godoł, ale też na pewno podejrzewom, że ten podtekst dla zorientowanych chcioł w tym przemycićMirek pisze: ↑28 kwie 2024, o 16:18Gdzieś w necie był filmik po finale w hokeju, gdzie w szatni Unii leciało tańczmy z cyganami.heli pisze: ↑28 kwie 2024, o 11:57Cygański las jest w Bielskujulko20 pisze: ↑28 kwie 2024, o 11:51Dobra akcja - słucham radia w samochodzie, bawię się stacjami, aż tam nagle informacja, że piłkarki gieksy walczą o mistrzostwo Polski i zagrają dzisiaj w cygańskim lesie xD chodzi o stadion przy Bukowej? w sumie jest dookoła las xD Niezłą wkrętę ktoś zrobil, jak usłyszałem to byłem popłakany![]()
![]()
![]()
Ale nie umiem tego znaleźć.![]()
Bzdura. Prawdopodobieństwo utrzymania jest znikome, ale jest.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], JSensei, staRvin i 35 gości