Wybory Samorządowe 7.04.2024
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- atleticomadryt
- Kontakt:
Re: Wybory Samorządowe 7.04.2024
U platfusow dziala doktryna neumanna....swoich bronimy jak konstytucji....a nienkiewicze, kierwinskie do parlamentu eu schowac za immunitet.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Taki immunitet można zlikwidować, jeśli pojawią się prawdziwe zarzuty, o czym przekonają się niektórzy z obecnej opozycji. Powiedz mi, dlaczego piss nie pozamykał powcow przez osiem lat? Mieli cały upartyjniony aparat państwa... Byli nieudolni, nie było za co, czy byli tak zajęci złodziejstwem?atleticomadryt pisze: ↑25 kwie 2024, o 07:02U platfusow dziala doktryna neumanna....swoich bronimy jak konstytucji....a nienkiewicze, kierwinskie do parlamentu eu schowac za immunitet.
-
- Kontakt:
Nawet Tusk Mnie tyle nie zniechęcił do PO co KOtala. Pierdzielony kacyk , który sprzedał 1300 drzew za srebrniki.
I jak jeszcze czytam Szymona, że chce się z tymi judaszami układać? Ehh...
Niestety nić kolesiostwa i familiady z nazwiskami jak np. Gorczowski, Weindich długo będzie jeszcze oplatać Chorzów

Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
A kto miał ich pozamykać? Sędziowie rzeplinskiego, którzy kontaktowali się w sprawie linii politycznej z PO na co są filmy w necie? Ubeckie dzieciaki jak Tuleya?chropaczow pisze: ↑25 kwie 2024, o 07:17Taki immunitet można zlikwidować, jeśli pojawią się prawdziwe zarzuty, o czym przekonają się niektórzy z obecnej opozycji. Powiedz mi, dlaczego piss nie pozamykał powcow przez osiem lat? Mieli cały upartyjniony aparat państwa... Byli nieudolni, nie było za co, czy byli tak zajęci złodziejstwem?atleticomadryt pisze: ↑25 kwie 2024, o 07:02U platfusow dziala doktryna neumanna....swoich bronimy jak konstytucji....a nienkiewicze, kierwinskie do parlamentu eu schowac za immunitet.

-
Przyszedł największy fanboy pisuScypion pisze: ↑25 kwie 2024, o 09:00A kto miał ich pozamykać? Sędziowie rzeplinskiego, którzy kontaktowali się w sprawie linii politycznej z PO na co są filmy w necie? Ubeckie dzieciaki jak Tuleya?chropaczow pisze: ↑25 kwie 2024, o 07:17Taki immunitet można zlikwidować, jeśli pojawią się prawdziwe zarzuty, o czym przekonają się niektórzy z obecnej opozycji. Powiedz mi, dlaczego piss nie pozamykał powcow przez osiem lat? Mieli cały upartyjniony aparat państwa... Byli nieudolni, nie było za co, czy byli tak zajęci złodziejstwem?atleticomadryt pisze: ↑25 kwie 2024, o 07:02U platfusow dziala doktryna neumanna....swoich bronimy jak konstytucji....a nienkiewicze, kierwinskie do parlamentu eu schowac za immunitet.Najważniejszy błąd, ojciec wszystkich błędów jaki popełnił pis to zaniechanie reformy sądów. Środowisko, które samo się wybiera, samo ocenia, nie podlega żadnej kontroli społecznej zostało ustanowione w 1945 roku i do dziś oparte jest na dziedziczeniu, kolesiostwie, w magdalence zagwarantowano komuchom ten właśnie sądowy bezpiecznik. Jaruzela i Kiszczaka tak sądzili, że zdązyli poumierać ze starości i od takich sądów ty oczekujesz sprawiedliwości?

-
- Kontakt:
przecież prawdę napisał. W Polsce nie wsadzili jeszcze żadnego polityka tak na prawdę. Nowaka złapali Ukraincy.
ps. pisałem kiedyś, że powinna istnieć jakaś partyzantka. Dopóki oni się tam bawią sami ze sobą, urządzają cyrk i kradną to kij im żyć. Granicą powinna być nietykalność zwykłych ludzi. Jak celebryta czy inny kastowicz rozjeżdża starszą babkę na pasach, to albo zostaje sprawiedliwie osądzony, albo dostaje kulkę a zaraz po nim clown w todze, który go uwolnił. Podobnie zabieranie majątków z powodu śmiesznie niskiego długu.
Nie wspomnę o bezprawnym przetrzymywaniu w więzieniach kibiców i to niekoniecznie tych, którzy rzeczywiście byli przestępcami.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Ja pierdzielę, chopy skończcie te polityczne "rozgrywki", społeczeństwo jest podzielone, o to w tej grze chodzi, napuszczać na siebie ludzi żeby Ci i Ci mieli do koryta dostęp. W praktyce to są w 90 procentach miernoty, które się prawdziwej roboty nie chyciły nigdy i decydują o sprawach ważnych. Świetni są w polityce, czyli pracy polegającej na utrzymywaniu stołków i władzy, nic więcej ich nie interesuje. Skupcie się na lepiej na tym, żeby lokalnie i rodzinnie działać, doskonałym przykładem są wybory w Chorzowie i Szymon. Tak to powinno wyglądać a nie rozprawianie o jakichś Tuskach i Morawieckich, którzy na ulicy by przeszli obok jednego czy drugiego i nawet by nie splunęli, bo tyle dla nich znaczy społeczeństwo. Raz na 4 lata tylko wyłażą jak te robale spod poruszonego kamienia, żeby ludzi przekupić obietnicami. Dokładnie z tym mi się kojarzą, z glizdami spod kamienia. Ha tfu.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Nie tyle fan pisu, ile przeciwnik specjalnej kasty, doktryny neumana i tego całego bardaku, ktory znow sie tu instaluje. Jestes w stanie cos wnoszącego napisać?adam12 pisze: ↑25 kwie 2024, o 09:15Przyszedł największy fanboy pisuScypion pisze: ↑25 kwie 2024, o 09:00A kto miał ich pozamykać? Sędziowie rzeplinskiego, którzy kontaktowali się w sprawie linii politycznej z PO na co są filmy w necie? Ubeckie dzieciaki jak Tuleya?chropaczow pisze: ↑25 kwie 2024, o 07:17Taki immunitet można zlikwidować, jeśli pojawią się prawdziwe zarzuty, o czym przekonają się niektórzy z obecnej opozycji. Powiedz mi, dlaczego piss nie pozamykał powcow przez osiem lat? Mieli cały upartyjniony aparat państwa... Byli nieudolni, nie było za co, czy byli tak zajęci złodziejstwem?atleticomadryt pisze: ↑25 kwie 2024, o 07:02U platfusow dziala doktryna neumanna....swoich bronimy jak konstytucji....a nienkiewicze, kierwinskie do parlamentu eu schowac za immunitet.Najważniejszy błąd, ojciec wszystkich błędów jaki popełnił pis to zaniechanie reformy sądów. Środowisko, które samo się wybiera, samo ocenia, nie podlega żadnej kontroli społecznej zostało ustanowione w 1945 roku i do dziś oparte jest na dziedziczeniu, kolesiostwie, w magdalence zagwarantowano komuchom ten właśnie sądowy bezpiecznik. Jaruzela i Kiszczaka tak sądzili, że zdązyli poumierać ze starości i od takich sądów ty oczekujesz sprawiedliwości?
![]()
-
Jak długopis by nie ułaskawiał wszystkich jak leci łącznie z pedofilami to by byli pierwsiscaneRboy pisze: ↑25 kwie 2024, o 09:39przecież prawdę napisał. W Polsce nie wsadzili jeszcze żadnego polityka tak na prawdę. Nowaka złapali Ukraincy.
ps. pisałem kiedyś, że powinna istnieć jakaś partyzantka. Dopóki oni się tam bawią sami ze sobą, urządzają cyrk i kradną to kij im żyć. Granicą powinna być nietykalność zwykłych ludzi. Jak celebryta czy inny kastowicz rozjeżdża starszą babkę na pasach, to albo zostaje sprawiedliwie osądzony, albo dostaje kulkę a zaraz po nim clown w todze, który go uwolnił. Podobnie zabieranie majątków z powodu śmiesznie niskiego długu.
Nie wspomnę o bezprawnym przetrzymywaniu w więzieniach kibiców i to niekoniecznie tych, którzy rzeczywiście byli przestępcami.
-
- Kontakt:
adam12 pisze: ↑25 kwie 2024, o 10:58Jak długopis by nie ułaskawiał wszystkich jak leci łącznie z pedofilami to by byli pierwsiscaneRboy pisze: ↑25 kwie 2024, o 09:39przecież prawdę napisał. W Polsce nie wsadzili jeszcze żadnego polityka tak na prawdę. Nowaka złapali Ukraincy.
Nie żebym bronił Pis czy Dude, bo uważam zarówno PO jak i PIS do szpiku skompromitowane, ale jednak gdy widzę próby manipulacji to czuje wewnętrzny sprzeciw. Poniżej masz liczbę ułaskawień prezydentów:
Lech Wałęsa ułaskawił 3454 osoby; odmówił ułaskawienia 444 osobom.
Lech Kaczyński ułaskawił 201 osób; odmówił ułaskawienia 913 osobom.
Bronisław Komorowski ułaskawił 360 osób; odmówił ułaskawienia 1544 osobom.
Andrzej Duda (do 13.12.2023) ułaskawił 127 osób; odmówił ułaskawienia 773 osobom.
Dodatkowo przypomnę, że Duda piastuje urząd prezydenta najdłużej.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Ale skąd te boroki mają to wiedzieć?
Z TVN? Wklej im jeszcze ile nazywany długopisem Duda zawetował ustaw PiSowi, w tym absolutnie kluczowe dotyczace sądownictwa, a ile niezależny samodzielny mąż stanu Bronisław Komorowski.

-
Ile pedofili ułaskawił Wałęsa. Panie Fanboyu?
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
-
Podałem wałęsę to jest to mój idol?