A ty sie czepiales mnie, ze pisalem ze punkt w Czestochowie to nasza porazka i nie jestem zadowolny.
Dalej uwazasz to za sukces?
Zobaczcie terminars Korony. Ona jeszcze w ch** punktow ugra. Puszcza tez jeszcze swoje w tych 8 kolejkach ugra.
A ty sie czepiales mnie, ze pisalem ze punkt w Czestochowie to nasza porazka i nie jestem zadowolny.
Bo ich porażka dzisiaj zmienia wszystko o 180'HullCityFC pisze: ↑1 kwie 2024, o 13:00A ty sie czepiales mnie, ze pisalem ze punkt w Czestochowie to nasza porazka i nie jestem zadowolny.
Dalej uwazasz to za sukces?
Zobaczcie terminars Korony. Ona jeszcze w ch** punktow ugra. Puszcza tez jeszcze swoje w tych 8 kolejkach ugra.
To nie szachy nie przesadzaj faulu zabola nie byłoblue pisze: ↑1 kwie 2024, o 11:59popchnął go w plecy, miał leżeć i bramki by nie było, od razu przypomniał mi się mecz zeszłego sezonu na termalice co sedlak był sfaulowany w polu karnym, by leżał byłby karny, a tak nic z tego nie było, trochę cwaniactwa brakuje, żabol by wstał przy faulu dadoka to by nikt nie sprawdzał czy był faul. Teraz to musztarda po obiedzie, ale nie wiem dlaczego nikt tej sytuacji w tv nie analizował bo to był po prostu faul przy bramce kapralika, zobaczcie sobie skrót z youtuba, na jednej kamerze widać to bardzo wyraźnieJEDI_V pisze: ↑1 kwie 2024, o 11:51To po grzyba sie doł odepchnąć?blue pisze: ↑1 kwie 2024, o 11:42jaka stykowa, letniowski miał leżeć i bramki by nie było, nie odepchnął by kapralik teniowskiego to by nie dobił on swojego strzału19gorek20 pisze: ↑1 kwie 2024, o 11:16Trzeba było swoje wykorzystać w 1 polowie i nikt by się teraz nie zastanawiał nad kapralikiem. Wydaje mi się że zapominamy o najważniejszym var interweniuje w sytuacjach jasnych i oczywistych a taka stykowka kapralika się do tego nie zalicza. Jak nasi piłkarze będą się dopasowywać do poziomu sędziowania to będziemy seryjnymi mistrzami Polski. Dużo słabiej od Marciniaka gwizdał wczoraj sylwestrzak który kompletnie nie czuje gry a wczorajsza końcówka meczu była konsekwencją jego idiotycznych decyzji
Wtedy będzie po Ruchu.HullCityFC pisze: ↑1 kwie 2024, o 13:41I co z tego? Powiem jeszcze cos bardziej frustrujacego czego sie bardzo boje. Awans kolezanek z bukowej w polaczeniem z otwarciem stadionu plus nasz spadek z wygrana kotali.
Wam się serio niektórym mocno odkleja w glowie
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], iglo, Mikoruch, myciochojec i 73 gości