Wybory Samorządowe 7.04.2024
-
- Kontakt:
Re: Wybory Samorządowe 7.04.2024
STS stawia na wygrana Simona 1.6 vs 2.1 na Kotale w I turze. Ciekawe jak to zbadali
-
- Kontakt:
mauryc1990 pisze: ↑21 mar 2024, o 20:07STS stawia na wygrana Simona 1.6 vs 2.1 na Kotale w I turze. Ciekawe jak to zbadali
Moim zdaniem duże znaczenie miała ilość zebranych podpisów przez Szymona + bardzo aktywna kampania.
-
- Kontakt:
RM właśnie odmówiła finansowania klubu. O jakim końcu Siemiana piszecie?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Mchalek z ktorej listy startuje ? i Joszko ,,,,zapamietac i postawic ,,X,,
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Miasto jest właścicielem klubu. Większościowy udziałowiec ma największy wpływ na skład rady nadzorczej która z kolei wybiera prezesa. Jeśli miasto powie że nie chce dalej finansować Ruchu bo prezes nie jest lojalny wobec największego udziałowca to myślisz że pozostali właściciele się ucieszą? Przecież to jest za granie all-in i kto tego nie widzi polecam się wybrać na lekcje ekonomii i gospodarki rynkowej.
Po 2 nie napisałem że to będzie koniec Ruchu w ogóle tylko takiego jaki jest = z tymi ludźmi którzy są.
Jeśli wygra Kotala to w Chorzowie będzie wojna.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Cieszy taka duża frekwencja mieszkańców Chorzowa na ostatnim meczu, zakladam ze zdecydowana wiekszosc z nich poprze Simona, ale zeby trafic do reszty chorzowskiej spolecznosci moze wartoby wrzucic ulotki cos w stylu anty Kotala, pokazac jak wyglada Chorzow na tle innych miast, co obiecal a czego nie zrobil, uwypuklić ostatnie glosne dorawy jak zabie doly czy patodeweloparka niedaleko parku slaskiego, wymarla Wolnosci, ciagle remonty i rozkopane drogi itd
-
- Kontakt:
Jak już, to nie udziałowcy tylko akcjonariusze, po drugie największy akcjonariusz to nie jest to samo co większościowy.
Mimo nieścisłości z głównymi Twoimi tezami oczywiście się zgadzam.
Jak mawiał mój profesor: "przyszłość cechuje się niepewnością".
Mimo nieścisłości z głównymi Twoimi tezami oczywiście się zgadzam.
Jak mawiał mój profesor: "przyszłość cechuje się niepewnością".
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oczywiście to nie jest forum ekonomiczne więc pozwoliłem sobie na luźną wypowiedź

W tym wypadku oczywiście teoretycznie Miasto nie jest udziałowcem większościowym bo nie ma 51% ale praktyczne jest bo akcji miasta raczej nikt nie kupi więc mogą dyktować warunki niczym akcjonariusz większościowy.
Niesamowita musiała być desperacja pracowników klubu i współczuję im wszystkim serdecznie…
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Który okręg? Służę pomocą.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Czemu nie ma tego stanowiska na naszych oficjalnych kanałach, strona fb itp? Skoro Prezes i reszta pracowników ryzykując utratę stanowisk postawili wszystko na Ruch tym bardziej my jako kibice po raz kolejny nie możemy zawieźć, chorzowianie wiadomo co mają zrobić reszta kibiców mająca znajomych i rodziny w Chorzowie namawiać, przekonywać do Szymona a zniechęcać do głosowania na łysego *****
.
Już się nie mogę doczekać tej "ciszy" wyborczej na Puszczy

Już się nie mogę doczekać tej "ciszy" wyborczej na Puszczy

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Zostawcie na moment po i inne partię. Jedyna partia każdego z nas w tych wyborach mysi być Ruch.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Spokojnie, będziemy stali murem za Sewerynem, Markiem i Marcinemkroy pisze: ↑21 mar 2024, o 19:55heli pisze: ↑21 mar 2024, o 19:39To już nie ma pieprzenia, wiadomo, że tak po takiej deklaracji to zwycięstwo Simona dla każdego kibica Ruchu powinno być musowe. Bo wiadomo, że ewentualna porażka to praktycznie ostatni rozdział. Postawiono wszystko na jedną kartę. Teraz każdy komu na sercu leży to miasto i ten klub powinien zrobić wszystko co w jego mocy by przekonać jak najwięcej ludzi do głosowania na Simona w swojej rodzinie, robocie, wśród znajomych.
Dokładnie. Wygrana oszusta Kotali = koniec Siemiona jako prezesa i, w pewnym stopniu, koniec Ruchu takiego jaki jest.

-
- Kontakt:
To się powinno odbić nie tylko na Chorzowie.. to co ten
robi naszemu Ruchowi już dawno przekroczyło czerwona linie. Kibice z innych miast na śląsku którzy maja jakieś kontakty powinni dać jasno do zrozumienia partyjnym ziomkom od łysego ze ciągnie ich w dół jak kamień u szyi.. Całe Niebieskie pokolenia na Śląsku powinno się zjednoczyć.. RUCH panowie Nasz RUCH !!!

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jest jeszcze 3 kandydat z Pis ciekawe ile jest wstanie zebrać głosów...
Czy ewentualnie udzieli Simonowi poparcia w II turze.
Czy ewentualnie udzieli Simonowi poparcia w II turze.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ile zebrał podpisów.?Mavo1920 pisze: ↑21 mar 2024, o 20:13mauryc1990 pisze: ↑21 mar 2024, o 20:07STS stawia na wygrana Simona 1.6 vs 2.1 na Kotale w I turze. Ciekawe jak to zbadali
Moim zdaniem duże znaczenie miała ilość zebranych podpisów przez Szymona + bardzo aktywna kampania.