Samobój Kebaba Podolskiego po wrzutce Dadoka.
Ruch Chorzów - !Gormik Zabrze 16.03.24, sobota 17.30
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - !Gormik Zabrze 16.03.24, sobota 17.30
Przed tym meczem mam w środku napięcie i stres jak przed finałem z motorem a po drugiej strzelonej bramce wszytko ze mnie zeszło, czuje że teraz będzie tak samo, zastanawia mnie co to był za wirus jeżeli jelitówka to by mogli w kulisach powiedzieć, trochę to takie tajemnicze przez co nie wiadomo czy już to wyleczyli i będą gotowi na 100 procent, czas tyka meczów coraz mniej ale dalej wierzę w to utrzymanie, co by się nie działo i tak będziemy chodzili na szpile bo wyniki wynikami i wiadomo że lepiej się śpiewa jak na tablicy jest 2:0, zastanawia mnie czy jest możliwość żeby mlynowi mieli podłączenie do nagłośnienia stadionowego, idealna synchronizacja całego stadionu to by było coś super, okablowanie całego stadionu i dołożenie na każdy sektor głośników jest bardzo kosztowne, a gdyby po prostu trochę przyciszyć głośniki spikera i dać dostęp mlynowemu bo według mnie to mocno niewykorzystany potencjał
-
- Kontakt:
Jo myśla że to jest celowo zagrywka żeby szczewa niy wiedziały kto już jest do dyspozycji a kto niy. Po co im ułatwiać, do samego końca niy bydom wiedzieć kto u nos zagro to i bydom mieli ciężej sie pod nos przygotowaćadikam pisze: ↑14 mar 2024, o 09:59Przed tym meczem mam w środku napięcie i stres jak przed finałem z motorem a po drugiej strzelonej bramce wszytko ze mnie zeszło, czuje że teraz będzie tak samo, zastanawia mnie co to był za wirus jeżeli jelitówka to by mogli w kulisach powiedzieć, trochę to takie tajemnicze przez co nie wiadomo czy już to wyleczyli i będą gotowi na 100 procent, czas tyka meczów coraz mniej ale dalej wierzę w to utrzymanie, co by się nie działo i tak będziemy chodzili na szpile bo wyniki wynikami i wiadomo że lepiej się śpiewa jak na tablicy jest 2:0, zastanawia mnie czy jest możliwość żeby mlynowi mieli podłączenie do nagłośnienia stadionowego, idealna synchronizacja całego stadionu to by było coś super, okablowanie całego stadionu i dołożenie na każdy sektor głośników jest bardzo kosztowne, a gdyby po prostu trochę przyciszyć głośniki spikera i dać dostęp mlynowemu bo według mnie to mocno niewykorzystany potencjał

Niebieska Holandia!
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Najpierw musialbys znalezc sedziego, ktory mu to da. Te chamidle (slowo specjalnie dla niego cham+bydle) juz w zeszlej rundzie powinien wyleciec z boiska, ale steve wonder musiał oczywiscie nie zauwazylRickenn10 pisze: ↑13 mar 2024, o 19:13Tego to odkleiło już do reszty- Szkoda. Dali nam minimum, a Legii dali dużo więcej. Na takim stadionie jak Śląski powinno być tylu kibiców z obu stron, ile tylko się da. Ja pamiętam derby, na których nie było sektora gości i wchodziło po 10-15 tysięcy z każdej strony. Policja się już zgodziła, wszyscy inni też, ale chyba Ruch widzi, jak nasi kibice śpiewają, jaką dają energię, pewnie pomyślał, że lepsza atmosfera byłaby po naszej stronie i tego się ich kibice bali. Trudno, musimy to akceptować, nic już nie poradzimy - powiedział 38-latek, który w tym sezonie zaliczył po trzy bramki oraz asysty w Ekstraklasie.
Podolski został też zapytany o to, czy będzie chętny, by po meczu wymienić się koszulką z którymś z rywali.
- Jak ktoś z Ruchu będzie chciał piękną koszulkę Górnika Zabrze, fajny materiał, bardzo dobra jakość, to mogę mu ją zaproponować i dostanie - prowokował mistrz świata z 2014 roku.![]()
![]()
Myślę że najlepszą opcją i zrządzeniem losu byłaby czerwona kartka dla niego po faulu na Dadoku![]()
Taka karma po prostu żeby siadł na du*** i patrzył z boku na ich klęskę. Tego nam wszystkim życzę zwycięstwa i upokorzenia tego dzbana
PS. I bramki Dadoka![]()
- Rickenn10
- Kontakt:
Bardzo dużo biletów wpada na trybunę główna i prosta.
-
- Kontakt:
Szymon Marciniak sędzią meczu. To chyba dobrze 

-
- Kontakt:
Ja żeby kibice mogli podetrzeć se tą koszulką dupa albo ją spolić po szpilu !!!- Jak ktoś z Ruchu będzie chciał piękną koszulkę Górnika Zabrze, fajny materiał, bardzo dobra jakość, to mogę mu ją zaproponować i dostanie - prowokował mistrz świata z 2014 roku.

Batory Fans
- Rickenn10
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zabole chyba tonuja nastroje na konferencji.
Urban stwierdza, ze mecz w Mielcu powinien byc przelozony, ze w takiej sytuacji moze sie znalezc kazdy. To moze nie zaskakuje, bo to sie wydaje poczciwy chlop.
zaskoczyl mnie juz ale Podolski, ktory sobie zyczyl derbow co roku, na pytanie czy tzn ze zyczy Ruchowi utrzymania, odpowiedzial twierdzaco.
Urban stwierdza, ze mecz w Mielcu powinien byc przelozony, ze w takiej sytuacji moze sie znalezc kazdy. To moze nie zaskakuje, bo to sie wydaje poczciwy chlop.
zaskoczyl mnie juz ale Podolski, ktory sobie zyczyl derbow co roku, na pytanie czy tzn ze zyczy Ruchowi utrzymania, odpowiedzial twierdzaco.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Jak kupic bilet z niemiec?
Jak juz wpisuja dane itd to mi wyskakuje : Błąd: Brak możliwości zakupu biletu na to miejsce dla podanych danych, popraw dane lub wybierz inne miejsce ??
Jak juz wpisuja dane itd to mi wyskakuje : Błąd: Brak możliwości zakupu biletu na to miejsce dla podanych danych, popraw dane lub wybierz inne miejsce ??
-
- Kontakt:
bo to ma wyglądać, że to my jesteśmy ci źli.jajo pisze: ↑14 mar 2024, o 14:55Zabole chyba tonuja nastroje na konferencji.
Szpileczki były delikatne, ale były.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Internetowo tylko dla tych co juz byli w tym sezonie na meczu. Wolna sprzedaz tylko stacjonarnie
- Rickenn10
- Kontakt:
Sądziłem że dziś jeszcze strzeli 

ale cisza 

- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
34 tys to max chyba. Niby dobry wynik, ale lekkie rozczarowanie jest :-)