Ruch na Stadionie Śląskim
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch na Stadionie Śląskim
Raczej nie.Dla mnie interes klubu jest najwazniejszy. Obecnosc zab prawdopodobnie ograniczy frekwencję
Akurat zaby to jedyna ekipa ktora dla mnie moglaby sie juz nie pojawiac nigdy u nas.
Akurat zaby to jedyna ekipa ktora dla mnie moglaby sie juz nie pojawiac nigdy u nas.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Piłka nożna bez bolszewikówadam12 pisze: ↑16 lut 2024, o 14:43„Piłka nożna dla kibiców” jak Śląska nie wpuścili to pewnie żeś miał się zesracHullCityFC pisze: ↑16 lut 2024, o 12:24Osobna lista tez udzie na FC zagraniczne. Szkoda ze zaby nie maja zakazu. Pewnie 55 tys by peklo na luzie.Rickenn10 pisze: ↑16 lut 2024, o 12:21Szkoda ze tylko pula pojedynczych jest widoczna.HullCityFC pisze: ↑16 lut 2024, o 12:13300 biletow w 10 ninut zeszlo na derby. Ciekawe kiedy bedzie sold out.
3paki beda aktualizowane co jakis czas tylko więc ciezko będzie to liczyc![]()
- Radvan138
- Kontakt:
AmenHullCityFC pisze: ↑16 lut 2024, o 14:57Raczej nie.Dla mnie interes klubu jest najwazniejszy. Obecnosc zab prawdopodobnie ograniczy frekwencję

-
Brak ich obecności również, bo są ludzie którzy przyjdą z czystej nienawiści do nich, a nie miłości do klubu
-
- Kontakt:
Jeśli będzie szansa na za pełnienie tego molocha naszymi kibicami, to nie należy udostępniać im biletów pod byle pretekstem.
Oni przyjadą tu tylko po to, żeby narobić nam jak największych kosztów i zakwestionować sens współpracy klub-miasto-województwo. Robili to wielokrotnie! Od prowokowania burt na trybunach po pisanie paszkwili do naszych sponsorów i partnerów.
Budowanie jakichkolwiek planów biznesowych w oparciu o rywalizację z nimi jest poważnym błędem.
Oni to czysty koszt, trzeba działać w taki sposób, żeby był jak najmniejszy.
Oni przyjadą tu tylko po to, żeby narobić nam jak największych kosztów i zakwestionować sens współpracy klub-miasto-województwo. Robili to wielokrotnie! Od prowokowania burt na trybunach po pisanie paszkwili do naszych sponsorów i partnerów.
Budowanie jakichkolwiek planów biznesowych w oparciu o rywalizację z nimi jest poważnym błędem.
Oni to czysty koszt, trzeba działać w taki sposób, żeby był jak najmniejszy.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a brzydko mowiac, jesli dla kogos jedyna mobilizacja do przyjscia na mecz nie jest Ruch, tylko nienawisc do zaboli, to latwo sobie wyobrazic sytuacje, w ktorej z zysku za bilet stanie sie duzo wiekszym kosztem.
wejda w 5%, chyba ze wojewoda, pzpn lub policja zadecyduje inaczej. ew jak sie obraza.
chyba nie ma co wiecej rozkiminac.
wejda w 5%, chyba ze wojewoda, pzpn lub policja zadecyduje inaczej. ew jak sie obraza.
chyba nie ma co wiecej rozkiminac.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
zamienić te ku*** ze zwierzętami z zoo obok i będzie mniejsze bydło. prowokują i czekają tylko aż ktoś się podpali ale naszym na sam widok piana leci.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Położenie sektora gosci tez niefortunne. Na 100% beda nas prowokowac zebysmy cos odjebali.
-
- Kontakt:
Niech sobie prowokują. Wystarczy mieć więcej niż dwa zwoje mózgowe, żeby mieć w du***, że 100m dalej grupa ludzi w ruskich barwach coś tam drze ryja albo coś powiesi. Mam nadzieję, że na ten mecz osoby, które będą na***ane, nie będą przepuszczane przez bramy. To wystarczy.HullCityFC pisze: ↑16 lut 2024, o 22:43Położenie sektora gosci tez niefortunne. Na 100% beda nas prowokowac zebysmy cos odjebali.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakich ruskich...przeca oni durś na corno jeżdżą 

-
- Kontakt:
Niestety nie można na to liczyć. Pojawią się osobniki, dla których to jest jedyny mecz na który przyjdą, a co za tym idzie szczewa wywołują największe emocje. Nie chodzą a mecze, nie czytają np tego forum. Przyjdą, odjebią cyrk i więcej się nie pojawią. Za to rachunki do zapłaty jak najbardziej.NG1920 pisze: ↑16 lut 2024, o 22:57Niech sobie prowokują. Wystarczy mieć więcej niż dwa zwoje mózgoweHullCityFC pisze: ↑16 lut 2024, o 22:43Położenie sektora gosci tez niefortunne. Na 100% beda nas prowokowac zebysmy cos odjebali.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
A gdzie mieli zrobić sektor gości? Na tauzenie?
Na normalnym stadionie piłkarskim młyn siedzi za jedną bramką, goście za drugą. Norma. Tutaj inny stadion, inne położenie naszego młyna, tyle.
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Szczewom to postawić telebim na Bukowej. Wezmą dziewczyny cy9anki na kolana i będzie im miło. Będą niezapomniane derby, dla wszystkich. 

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chodzi o to ze jest umiejscowiony u gory. Wyobrazam sobie race rzucane z ich sektorow na nasze.
-
Przecież bufor jest ogromy. Niemożliwe żeby dorzucili na nasze sektoryHullCityFC pisze: ↑17 lut 2024, o 10:39chodzi o to ze jest umiejscowiony u gory. Wyobrazam sobie race rzucane z ich sektorow na nasze.