Pomysl na wybory najladniejszej fanki...
- Patton
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to ze na meczu z Wisełka bedzie do kupienia pierwszy nr miesiecznika "Niebiescy legenda bez konca" mysle ze moge smialo powiedziec ze .... okladka i rozkladowka sprostaja waszym oczekiwaniom ,wiecej.... kopary wam poopadaja
Ps wspomnicie moje słowa :twisted:
Ps wspomnicie moje słowa :twisted:
- Patton
- Kontakt:
Viro - nie chcialbym byc wscibski, ani nic z tych rzeczy
Ale powiedz mi, ile lat ma Twoja siostrzyczka?
I czy jest wolna :twisted: Bo jak pierwszy raz zobaczylem Jej zdjecie, to wiedzialem, ze to ta jedyna z ktora chce spedzic reszte zycia
No pewnie Viro, ze to sa zarty
Pozdrawiam. Acha - moze i ja cos niedlugo tutaj wkleje...

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
moja siorka ma 20 latek, ma jakiegos syneczka no ale zawsze moze zmienic:) pozatym chyba w realu wyglada lepiej a ja jej do nudzenia powtarzam ze jest zadna:)
mam propozycje moze zrobimy tu na stronce taki temat jak np. album rodzinny ja go podwiesze na stale i bedziemy tanm wrzucac rozmaite zdjecia swoje itp???
co o tym myslicie??
mam propozycje moze zrobimy tu na stronce taki temat jak np. album rodzinny ja go podwiesze na stale i bedziemy tanm wrzucac rozmaite zdjecia swoje itp???
co o tym myslicie??
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Hmmm 8) 20 latek powiadasz i w realu wyglada lepiej... To po jaka cholere, jej wmawiasz, ze jest zadna
Ja tu juz mysle, jak sie z nia spotkac hehehe. A co do albumu, to jak bedzie kk, to wrzuce mu pare fotek na servek i tutaj wkleje... Zeby ino, caly net zaraz nie padl, jak te fotki sie pokaza
A jeszcze jedno Viro - gdzie sie uczy Twoja wspaniala siostrzyczka?
[/img]

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...