Przygotowania/sparingi
-
- Kontakt:
Re: Przygotowania/sparingi
Tak jak piszecie mie Długosz w czasie pobytu w Ruchu niczym nie przekonoł. Ino nie piszcie, że dostawoł mało szans. Jakby się lepiej prezentowoł zarówno trenerzy Skrobacz jak i Woś dawali by mu więcej szans. Do mie to jest statysta. Najbardziej mie wkurwił jak w meczu z Piastem w doliczonym czasie gry głupio i bezmyślnie sfaulowoł rywala z boku przed polem karnym, poszła wrzuta z tego i gdyby nie Buchalik mieli by my jeden punkt mniej w naszym skromnym dorobku. To moje zdanie, jeśli trener JN do mu szansa to trzeba mu zaufać, w końcu to on odpowiada za wyniki i skład który wystawio.
- Rickenn10
- Kontakt:
Na szczęście jesteśmy na etapie kiedy statyści zaczynają nas opuszczać więc odciążymy trochę budżet na rzecz tych którzy wniosą dużo dobrego a wiemy, że są na to spore szanseRafal1920 pisze: ↑18 sty 2024, o 09:40Tak jak piszecie mie Długosz w czasie pobytu w Ruchu niczym nie przekonoł. Ino nie piszcie, że dostawoł mało szans. Jakby się lepiej prezentowoł zarówno trenerzy Skrobacz jak i Woś dawali by mu więcej szans. Do mie to jest statysta. Najbardziej mie wkurwił jak w meczu z Piastem w doliczonym czasie gry głupio i bezmyślnie sfaulowoł rywala z boku przed polem karnym, poszła wrzuta z tego i gdyby nie Buchalik mieli by my jeden punkt mniej w naszym skromnym dorobku. To moje zdanie, jeśli trener JN do mu szansa to trzeba mu zaufać, w końcu to on odpowiada za wyniki i skład który wystawio.

Co do samego Długosza to racja szanse dostawał, może jest nic nie wart a może Skrobacz i Woś nie potrafili go dobrze zestawić? Opcje mamy tylko te dwie i niebawem się przekonamy

Jak już chłopaki wcześniej pisali kilka dni pracy trenera i już są zauważalne postępy i rezultaty mimo, że ,,boisko'' wygladało jak wyglądało.
Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej, teraz już tylko mecze kontrolne w bardzo dobrych warunkach ponad 3 tygodnie do startu więc jeszcze wiele dobrego JN na pewno wprowadzi. Będziemy mieli okazję w normalnych warunkach trawiastych poznać ten potencjał. Myślę, ze w następnym sparingu będzie to wyglądało już znacznie lepiej

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja bym jednak tonował trochę optymizm. Super, że lagę na Szczepka, albo w krzoki zmieniliśmy na budowanie od bramkarza. Tyle, że na newralgicznych pozycjach, czyli tych do których najczęściej ląduje piłka przy wyprowadzeniu, dalej mamy posuchę. Co innego pressing Polonii, a co innego drużyn z ekstraklasy. Potrzeba dużej jakości i doświadczenia. Takie sytuacje jak pomiędzy Stipicą, a Swędrowskim mogą się przytrafić 12latkom. Dlatego czekam na kolejne nazwiska. Bo te, które mamy po prostu grały całe życie długą piłkę i nie nauczą się nagle grać jak Brighton. A w rundzie wiosennej nie będzie miejsca na szkolne błędy.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
No i od dawna pisze, zgadzając się z tym co piszesz, że środek obrony i 6 to najważniejsze pozycje i muszą być tam poczynione bardzo mocne transfery. Nie uzupełnienia a solidne nazwiska. Czekamy...spyru pisze: ↑18 sty 2024, o 10:24Ja bym jednak tonował trochę optymizm. Super, że lagę na Szczepka, albo w krzoki zmieniliśmy na budowanie od bramkarza. Tyle, że na newralgicznych pozycjach, czyli tych do których najczęściej ląduje piłka przy wyprowadzeniu, dalej mamy posuchę. Co innego pressing Polonii, a co innego drużyn z ekstraklasy. Potrzeba dużej jakości i doświadczenia. Takie sytuacje jak pomiędzy Stipicą, a Swędrowskim mogą się przytrafić 12latkom. Dlatego czekam na kolejne nazwiska. Bo te, które mamy po prostu grały całe życie długą piłkę i nie nauczą się nagle grać jak Brighton. A w rundzie wiosennej nie będzie miejsca na szkolne błędy.
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
U Długosza myślę, że "siadła" głowa. Mistrz przyszedł do beniaminka i myślał, że będzie jak w Rakowie. Jak drużyna gra dobrze, to każdemu idzie. Gorzej jak samemu należy pociągnąć. W przypadku Długosza pamiętam jedną akcję, na SŚ jak wszedł w końcówce. W przypadku Steczyka to poprzeczka z Jagą i kilka rajdów z ŁKS-em, jak w końcówce szarpnął prawą stroną.
Nie zdziwi mnie jak obaj nie wylecą do Turcji na zgrupowanie.
Nie zdziwi mnie jak obaj nie wylecą do Turcji na zgrupowanie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Rickenn10
- Kontakt:
Ja myślę, że nowi obrońcy udadzą się na zgrupowanie. Rozmowy i poszukiwania podobno zakończone więc na pewno jakieś konkrety się pojawiły.
I dowiemy się pewnie, że w samolocie znajdują się nowi zawodnicy. Spodziewam się oficjalnej informacji właśnie wtedy.
Trenerowi na pewno bardzo zależy aby tacy byli w tym okresie, żeby na nich coś zbudować.
I dowiemy się pewnie, że w samolocie znajdują się nowi zawodnicy. Spodziewam się oficjalnej informacji właśnie wtedy.
Trenerowi na pewno bardzo zależy aby tacy byli w tym okresie, żeby na nich coś zbudować.
-
Rickenn10 pisze: ↑18 sty 2024, o 10:03Na szczęście jesteśmy na etapie kiedy statyści zaczynają nas opuszczać więc odciążymy trochę budżet na rzecz tych którzy wniosą dużo dobrego a wiemy, że są na to spore szanseRafal1920 pisze: ↑18 sty 2024, o 09:40Tak jak piszecie mie Długosz w czasie pobytu w Ruchu niczym nie przekonoł. Ino nie piszcie, że dostawoł mało szans. Jakby się lepiej prezentowoł zarówno trenerzy Skrobacz jak i Woś dawali by mu więcej szans. Do mie to jest statysta. Najbardziej mie wkurwił jak w meczu z Piastem w doliczonym czasie gry głupio i bezmyślnie sfaulowoł rywala z boku przed polem karnym, poszła wrzuta z tego i gdyby nie Buchalik mieli by my jeden punkt mniej w naszym skromnym dorobku. To moje zdanie, jeśli trener JN do mu szansa to trzeba mu zaufać, w końcu to on odpowiada za wyniki i skład który wystawio.![]()
Co do samego Długosza to racja szanse dostawał, może jest nic nie wart a może Skrobacz i Woś nie potrafili go dobrze zestawić? Opcje mamy tylko te dwie i niebawem się przekonamy![]()
Jak już chłopaki wcześniej pisali kilka dni pracy trenera i już są zauważalne postępy i rezultaty mimo, że ,,boisko'' wygladało jak wyglądało.
Z dnia na dzień powinno być coraz lepiej, teraz już tylko mecze kontrolne w bardzo dobrych warunkach ponad 3 tygodnie do startu więc jeszcze wiele dobrego JN na pewno wprowadzi. Będziemy mieli okazję w normalnych warunkach trawiastych poznać ten potencjał. Myślę, ze w następnym sparingu będzie to wyglądało już znacznie lepiej
[/quot
Ale kto odpowiadol za ściąganie tego szrotu i zarazym narazie klubu na bezsensowne koszty??
-
- Kontakt:
Czy ino mi sie nóż w kapsi otwiero jak czytom jego posty? Ty mosz jakiś kompleks Stokłosy synek ?
Niebieska Holandia!
-
- Kontakt:
Znowu wracamy do tematu o nazwie "a kto zrobił 100% trafionych transferów"?
Raków teraz się pozbywa po kolei tych, którzy mieli być gwiazdami ligi, a zawiedli ich na całej linii.
Przecież Sorescu i Kittel mieli wciągać tą ligę, a są na wylocie. Nic więc dziwnego, że i u nas się trafiły wtopy, bo to niestety normalna kolej rzeczy.
Raków teraz się pozbywa po kolei tych, którzy mieli być gwiazdami ligi, a zawiedli ich na całej linii.
Przecież Sorescu i Kittel mieli wciągać tą ligę, a są na wylocie. Nic więc dziwnego, że i u nas się trafiły wtopy, bo to niestety normalna kolej rzeczy.
-
- Kontakt:
Raków sobie może pozwolić na wtopy bo ich na to stać, nas nie.
-
- Kontakt:
Śmiem twierdzić, że wtopa pozbawiła ich milionów związanych z dobrą grą w europejskich pucharach, więc nie do końca bym powiedział, że ich na to stać.
Też mieli jakiś budżet założony i mogli go przez to nie osiagnąć. To miał być najważniejszy element ich składu sądząc po hucznych zapowiedziach.
Do tego ich transfery to już transfery gotówkowe i to oni więcej tracą teoretycznie.
Też mieli jakiś budżet założony i mogli go przez to nie osiagnąć. To miał być najważniejszy element ich składu sądząc po hucznych zapowiedziach.
Do tego ich transfery to już transfery gotówkowe i to oni więcej tracą teoretycznie.
-
-
- Radvan138
- Kontakt:
a do kogo? jedynie ty pi***olisz durs o Marcinie. kompleksy da sie leczyc
-
NastępnyRadvan138 pisze: ↑19 sty 2024, o 16:20a do kogo? jedynie ty pi***olisz durs o Marcinie. kompleksy da sie leczyc