Niby spodziewane, że dużo bramek padło "łupem" Sadloka, ale patrzcie, że po piętach depcze mu Michalski. Potrzebujemy kogoś na prawą obronę, żeby Michalskiego móc wystawiać (jak Wójtowicza) tylko z przodu. Do tego do tej pory dałbym się pokroić za przyjście do nas Craciuna do wzmocnienia linii defensywnej, a tu jednak zonk. To mówi ile nie zauważamy nie oglądając dokładnie innych meczów i statystyk.EkstraStats pisze: Błędy przy straconych golach:
10 - D. Abramowicz
9 - V. Ghita, N. Monsalve
7 - A. Craciun, M. Hanousek, R. Jakuba, M. Malec, Nene, M. Sacek, M. Sadlok
6 - R. Augustyniak, P. Głowacki, A. Louveau, K. Michalski, Y. Ribeiro, K. Szcześniak, D. Zator, M. Żyro
Jak Michalskiego to musi kolega z drużyny poganiać bo ten nie wie że ma wyjść na skrzydle na pozycję. Ja to nie ogarniam jakim cudem ten gość jeszcze wychodzi w pierwszym składzie.NG1920 pisze: ↑27 gru 2023, o 21:12Niby spodziewane, że dużo bramek padło "łupem" Sadloka, ale patrzcie, że po piętach depcze mu Michalski. Potrzebujemy kogoś na prawą obronę, żeby Michalskiego móc wystawiać (jak Wójtowicza) tylko z przodu. Do tego do tej pory dałbym się pokroić za przyjście do nas Craciuna do wzmocnienia linii defensywnej, a tu jednak zonk. To mówi ile nie zauważamy nie oglądając dokładnie innych meczów i statystyk.EkstraStats pisze: Błędy przy straconych golach:
10 - D. Abramowicz
9 - V. Ghita, N. Monsalve
7 - A. Craciun, M. Hanousek, R. Jakuba, M. Malec, Nene, M. Sacek, M. Sadlok
6 - R. Augustyniak, P. Głowacki, A. Louveau, K. Michalski, Y. Ribeiro, K. Szcześniak, D. Zator, M. Żyro
Jak ja czekałem na jego gole, a jak wcześniej marzyłem żeby u nas zagrał. W Carbo strzelał gola za golem.
Sezon później w Myszkowie króla strzelców zrobił w 2 lidze. Żaba Żaba KSM
Może teraz czas na naszą odpowiedź? Ten Vlkanova z pewnością byłby taką.
Ostatni porządny sezon miał w sezonie 2017/2018 w Betisie. Potem ciągły zjazd i nie przekroczył 10 meczów na sezon nigdzie. Przez 5 lat tylko wypożyczany z Lazio aż skończył w leganes i tenerifie od pół roku nie grał nigdzie. Nie wiadomo czy w żksie odpali zobaczymy.niebieskifanatyk pisze: ↑28 gru 2023, o 11:55Może teraz czas na naszą odpowiedź? Ten Vlkanova z pewnością byłby taką.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości